פציעות והשעיות
Re: פציעות והשעיות
השיתוף שלו נגד בני יהודה היה מיותר לחלוטין .
עדיף היה לתת לו להתאושש עוד שבוע וכבר מול כפ"ס היינו מקבלים אותו כשיר .
עדיף היה לתת לו להתאושש עוד שבוע וכבר מול כפ"ס היינו מקבלים אותו כשיר .
- yanivnew91
אפשר לצרף לכאן גם את הפיזיותרפיסט אלכס פרישתם שעשה תאונת אופניים ושבר את עצם הבריח
חייבים לחשוב על פליימקר אייכותי
תגידו כן לא אולי בקיץ זה חלף מן העולם..זה לא משנה את העובדה שהקבוצה צריכה שחקן כזה.
שימו את חלילוביץ'(עוד זוכר אותו בוסרמיל מפרפר הגנות) בתקופה הזו בסגל הזה
והיינו היום מכונה שדורסת כל קבוצה בדרך.
תגידו כן לא אולי בקיץ זה חלף מן העולם..זה לא משנה את העובדה שהקבוצה צריכה שחקן כזה.
שימו את חלילוביץ'(עוד זוכר אותו בוסרמיל מפרפר הגנות) בתקופה הזו בסגל הזה
והיינו היום מכונה שדורסת כל קבוצה בדרך.
- The red one
כמה עצבים בגוף יש לי לקרוא את הידיעה הזו. מה היו צריכים לשתף אותו? באמת! העיקר פה "אם הוא בסגל זה אומר שהוא כשיר". כן..
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
אם כל הפציעות העונה של בוזגלו וגם של מליקסון אני כבר לא בטוח אם חסר לנו חלוץ או קשר מריח שערים או קשר שייתן מסירה לגול.
כן תקראו לי חביתה וכו' אבל אני כבר לא טבוח מה אנחנו צריכים, במיוחד לאור העובדה שגאדיר הוא חלוץ לא רע בכלל וגם בן שהר, וברדה גם כן.
שלא לדבר על וואקמה שגם יכול לשחק כחלוץ.
כן תקראו לי חביתה וכו' אבל אני כבר לא טבוח מה אנחנו צריכים, במיוחד לאור העובדה שגאדיר הוא חלוץ לא רע בכלל וגם בן שהר, וברדה גם כן.
שלא לדבר על וואקמה שגם יכול לשחק כחלוץ.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
מה רוח? עלה פצוע והחמיר את הפציעהזה שי ! כתב:לא מבין תשחקן הזה לפעמיים נפצע מרוח ,זה שי !
הבנאדם רק העונה נפצע שלוש פעמיים עונה שעברה חצי עונה היה בחוץ , אני אוהב אותן אבל הוא שחקן פציע מאוד , זה שי !שיש כתב: מה רוח? עלה פצוע והחמיר את הפציעה

לא הבנתי מה הקשר לשיתוף שלו נגד בני יהודה, הוא היה כשיר לשחק וערך כמה אימונים מלאים לפני כן. זה שהוא נפצע כי.. מה לעשות, פציעות זה חלק מהמשחק ומליקסון עצמו שחקן פציע. הפציעה הייתה במקום אחר ככה שאין קשר. באותה מידה שחקן אחר היה יכול להיפצע..
ובכל מקרה אז הוא לא ישחק עד תחילת הפלייאוף, ביג דיל. אם נשחק כמו ששיחקנו במחצית השנייה לא נצטרך את מאור כ"כ. בפלייאוף הוא יהיה צריך להיות כשיר ובריא.
ובכל מקרה אז הוא לא ישחק עד תחילת הפלייאוף, ביג דיל. אם נשחק כמו ששיחקנו במחצית השנייה לא נצטרך את מאור כ"כ. בפלייאוף הוא יהיה צריך להיות כשיר ובריא.
בטח שזה ביג דיל.
יכול מאוד לעזור במשחק החשוב ביום ראשון. בטח כשטוני ובוזגלו ביכולת שרחוקה מלהשכיח אותו. בדיוק להפך.
יכול מאוד לעזור במשחק החשוב ביום ראשון. בטח כשטוני ובוזגלו ביכולת שרחוקה מלהשכיח אותו. בדיוק להפך.
- ForeverRed
זה לא רק המשחק ביום ראשון.
כמו שזה נראה מאור יחזור רק בתחילת הפלייאוף, מה שאומר שהוא כנראה לא יפתח גם נגד מכבי ולכו תדעו מתי יחזור לכושר מלא.
כמו שזה נראה מאור יחזור רק בתחילת הפלייאוף, מה שאומר שהוא כנראה לא יפתח גם נגד מכבי ולכו תדעו מתי יחזור לכושר מלא.
לעשות הכל בשביל שיהיה כשיר למכבי. הכל. גם אם זה אומר לשלוח אותו למכשפה מסרביה
וואלה מעדכנים שלבראון וסוארז יש םגיעה ברצועה הצידית והם נשלחו לצילום.
עוד עומס על שחקני ההרכב הראשון.
מיותר לגמרי. אנחנו סובלים יותר מדי פציעות העונה.
לא שאני לא מחזיק מסוארס, אבל תזכיר לי מתי הם פתחו ?izguy83 כתב:וואלה מעדכנים שלבראון וסוארז יש םגיעה ברצועה הצידית והם נשלחו לצילום.