בשורה טובה.pirlo21 כתב:זריהן מפרסם שע"פ הצילום שברדה עבר אין לו קרע והוא צפוי להיות כשיר למשחק נגד בני יהודה .
פציעות והשעיות
Re: פציעות והשעיות
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
אם לא מספיקה המתיחה שברדה סובל ממנה, הוא הרגיש כאבים ביד, בהתחלה חשבו שמדובר בשבר, אחרי צילום מתברר שכניראה לא מדובר בשבר וזה רק סדק, אבל החליטו לא לקחת סיכון ולגבס לברדה את היד -

בעסה.Sir Alex Ferguson כתב:אם לא מספיקה המתיחה שברדה סובל ממנה, הוא הרגיש כאבים ביד, בהתחלה חשבו שמדובר בשבר, אחרי צילום מתברר שכניראה לא מדובר בשבר וזה רק סדק, אבל החליטו לא לקחת סיכון ולגבס לברדה את היד -
אין יותר חשוב ממנו.
צריך אותו בכושר בפלייאוף.
- ForeverRed
מוגילבסקי טוען שמליקסון ייעדר מכפ"ס.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
מבירור שעשיתי, מאור רוצה מאוד לשחק אבל בכר לא רוצה לקחת סיכון ולכן הוא יהיה מחוץ לסגל.ForeverRed כתב:מוגילבסקי טוען שמליקסון ייעדר מכפ"ס.
הבנתי שמליקסון בטירוף לשחק, ומבחינתו הוא היה יכול לשחק גם 90 דקות מול בני יהודה, אבל למרות הרצון של מאור כניראה הגוף שלו צריך עוד זמן להחלים.
נערך לאחרונה על ידי Sir Alex Ferguson ב 24 פברואר 2016, 20:25, נערך פעם 1 בסך הכל.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
זה בבריאותא?Sir Alex Ferguson כתב:אם לא מספיקה המתיחה שברדה סובל ממנה, הוא הרגיש כאבים ביד, בהתחלה חשבו שמדובר בשבר, אחרי צילום מתברר שכניראה לא מדובר בשבר וזה רק סדק, אבל החליטו לא לקחת סיכון ולגבס לברדה את היד -
- ForeverRed
להושיב על הספסל למקרה חירום בלבד.Sir Alex Ferguson כתב: הוא מרגיש קצת כאבים לפי מה שהבנתי, וכל עוד זה תלוי בו הוא ישחק. השאלה האם בכר ייקח את הסיכון או שיעדיף לתת לו לנוח עוד שבוע.
הכניסה נגד בני יהודה לא הייתה הכרחית.
דבר אחד אני לא מבין, לא עושים צילום לשחקן לפני שהוא חוזר מקרע ברצועה?
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
לדעתי עדיף לא לתת למליקסון להיות בסגל בשני המשחקים הקרובים בתקווה שעד סכנין הוא כבר יחלים ואז להושיב אותו על הספסל.
אנחנו צריכים אותו להמשך העונה בריא חזק וכו'.
אנחנו צריכים אותו להמשך העונה בריא חזק וכו'.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
זה עובר כאן שקט מידי. השלכות?Sir Alex Ferguson כתב:אם לא מספיקה המתיחה שברדה סובל ממנה, הוא הרגיש כאבים ביד, בהתחלה חשבו שמדובר בשבר, אחרי צילום מתברר שכניראה לא מדובר בשבר וזה רק סדק, אבל החליטו לא לקחת סיכון ולגבס לברדה את היד -
אני חושב שזה עובר בשקט כי עוד בשלב מוקדם היןם אחה"צ המועדון הוציא הודעה רשמית שסך הכל מדובר במכה חזקה, הגבס הוא קטן ומיועד למנוע פציעה, ואליניב אפילו מתאמן כרגיל עם הגבס.delta7 כתב: זה עובר כאן שקט מידי. השלכות?
האימון פחות מטריד אותי. מטריד אותי אם ישחק ביום א'?סניור כתב:
אני חושב שזה עובר בשקט כי עוד בשלב מוקדם היןם אחה"צ המועדון הוציא הודעה רשמית שסך הכל מדובר במכה חזקה, הגבס הוא קטן ומיועד למנוע פציעה, ואליניב אפילו מתאמן כרגיל עם הגבס.
- דר אדום בנשמה
הוא ישחק, זה רק סדק, הוא אמור להוריד את הגבס ביום ראשון ולשים חבישה מיוחדת...delta7 כתב: האימון פחות מטריד אותי. מטריד אותי אם ישחק ביום א'?
- ForeverRed
זריהן מפרסם שמליקסון בחוץ לשבועיים.
עד מתי פציעות חוזרות
עד מתי פציעות חוזרות

- דר אדום בנשמה
בדיוק באתי לפרסם את זה, זה היה דיי צפוי.ForeverRed כתב:זריהן מפרסם שמליקסון בחוץ לשבועיים.
עד מתי פציעות חוזרות
העיקר שזה לא יהיה ליותר משבועיים, יש 10 משחקים בפלייאוף ןעוד אולי שני משחקי גביע ונצטרך אותו בכל אחד מהם.
בשלושת המשחקים הקרובים (כולל משחק הגביע) נוכל להסתדר בלעדיו.