נושא סיכום :: 2-0 על הזהובים
Re: נושא סיכום :: 2-0 על הזהובים
7? חוץ משתי בעיטות שלהם לא זכור לי עוד משהו
- red and white
- Title: Almog
הוא התכוון ל7 בעיטות למסגרת ,שאנחנו בעטנוazb852 כתב:7? חוץ משתי בעיטות שלהם לא זכור לי עוד משהו
איפה אפשר לראות את הגול החוקי שפסלו לנו?
- The red one
במשחק במלא ביוטיוב. תעביר לדקה 84:00.שיש כתב:איפה אפשר לראות את הגול החוקי שפסלו לנו?
בבקשהTotti כתב:למישהו מכם יש אינדיקציה על כמות האיומים לשער ומתוך למסגרת ב-90 דק' (שלנו)
מי זה פירו שכולם מדברים עליו?
קיצור של דל פיירו,יעני?
קיצור של דל פיירו,יעני?
כןאדום זקן כתב:מי זה פירו שכולם מדברים עליו?
קיצור של דל פיירו,יעני?
בגילו אסור להדליק אותו באצטדיונים, שלא ילקה בהתקף לב חס וחלילה..
אני לא יודע אם אתה ציני(אם כן אז זה נורא לא מצחיק :/) או לא, אבל אם לא אז פירו זה קיצור של פירוטכניקה.אדום זקן כתב:מי זה פירו שכולם מדברים עליו?
קיצור של דל פיירו,יעני?
אבוקות, רימוני עשן וכיו"ב.
- The red one
מה נורא לא מצחיק במידה וזה היה ציני? ועוד מזכה אותו בסמיילי מעוקם פרצוףNoam98 כתב: אני לא יודע אם אתה ציני(אם כן אז זה נורא לא מצחיק :/) או לא, אבל אם לא אז פירו זה קיצור של פירוטכניקה.

אם הוא לא היה ציני אין שום בעיה זה בסדר לא לדעת את זה, והוא גם לא צריך את האישור שלי בשביל זה...אדום בלב בנשמהההה כתב: מה נורא לא מצחיק במידה וזה היה ציני? ועוד מזכה אותו בסמיילי מעוקם פרצוףדווקא זה מצחיק אם הוא ציני, ומשעשע גם אם לא. כל יום לומדים משהו חדש.
אם הוא כן היה ציני אז אותי ספציפית זה לא הצחיק, אבל אני זה לא דוגמה, יש לי סטנדרטים מאוד גבוהים של ציניות.
- The red one
יותר מדיי גבוהים, מומלץ להנמיך טיפה, גם מאוחר בלילה וחבל שאנשים יתעוררו בגלל זה..Noam98 כתב: אם הוא לא היה ציני אין שום בעיה זה בסדר לא לדעת את זה, והוא גם לא צריך את האישור שלי בשביל זה...
אם הוא כן היה ציני אז אותי ספציפית זה לא הצחיק, אבל אני זה לא דוגמה, יש לי סטנדרטים מאוד גבוהים של ציניות.
ככה אני אוהב אותךאדום בלב בנשמהההה כתב: יותר מדיי גבוהים, מומלץ להנמיך טיפה, גם מאוחר בלילה וחבל שאנשים יתעוררו בגלל זה..
אההההNoam98 כתב: אני לא יודע אם אתה ציני(אם כן אז זה נורא לא מצחיק :/) או לא, אבל אם לא אז פירו זה קיצור של פירוטכניקה.
סבבה אחי,תודה,טוב לדעת
אפשר את שם האפליקציה ?blueman כתב: בבקשה