הפועל ב"ש- בני יהודה, שני, 20:55, טרנר.
- ForeverRed
Re: הפועל ב"ש- בני יהודה, שני, 20:55, טרנר.
להבדיל מהפועל חיפה הכבדה, לבני יהודה יש התקפה מאוד מהירה ומסוכנת ונצטרך להיזהר מהמתפרצות שלהם.
הגיע הזמן שנתחיל לבצע עבירות על מנת לעצור מתפרצות, אחרת עגייב ונוורו ינצלו את זה לטיולים בשטחים הרבים שהם יקבלו.
דבר נוסף, המצבים הנייחים.
בתקופה האחרונה אנחנו עומדים עמוק בתוך הרחבה עם שמירה אזורית.
מסוכן מאוד.
הייתי פותח עם וובה ליד אוגו במשחק הזה.
הגיע הזמן שנתחיל לבצע עבירות על מנת לעצור מתפרצות, אחרת עגייב ונוורו ינצלו את זה לטיולים בשטחים הרבים שהם יקבלו.
מסוכן מאוד.
חחחחחחח וואו כמה שזה מדוייקReDo כתב:גלבאן=זהבי לעניים.
כל דבר שקורה בהתקפה שלהם מתחיל ונגמר בו.
- Red Temple
- Title: קרייזי-רד
ForeverRed כתב:להבדיל מהפועל חיפה הכבדה, לבני יהודה יש התקפה מאוד מהירה ומסוכנת ונצטרך להיזהר מהמתפרצות שלהם.
הגיע הזמן שנתחיל לבצע עבירות על מנת לעצור מתפרצות, אחרת עגייב ונוורו ינצלו את זה לטיולים בשטחים הרבים שהם יקבלו
מסוכן מאוד.
אני עדיין לא מבין למה אנחנו שומרים ככה במצב נייחים במקום לעמוד על קו 16
https://7-boom.co.il/news.php?article=14" onclick="window.open(this.href);return false;
אורי היקר מצטרף אלינו עם טור שבועי וישלוף לפני כל התמודדות ממיטב הרפרטואר.
הפעם, נזכרים בעבר הרחוק והקרוב, עם שני מהפכים מדהימים שקשה יהיה לשכוח
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
הילד ענקTotti כתב:https://7-boom.co.il/news.php?article=14
טוב, לא שאני מתלונן על התוצאות חלילה, אבל צפויים לנו שני משחקים מרכזיים אז הגיע הזמן שנחזור לשחק כדורגל.
כמו שכבר הזכירו כאן בן ביטון לא ישחק בגלל החתונה של אחותו ומתן אוחיון יפתח במקומו .
לפי דעתי ההתעקשות של בכר על ה3-5-2 שלו עלתה לנו בשליטה על המגרש במשחקים האחרונים כאשר הניצחונות הושגו יותר בזכות אופי והתמדה מאשר בזכות סדר ועליונות טקטית.
זה בעיקר חבל מכיוון שלא צריך להיות היסטוריון כדי להיזכר בכך שרוב הניצחונות שלנו הושגו בזכות שלישיית אמצע חזקה, כאשר במשחקים האחרונים ויתרנו עליה והגיע הזמן להפסיק עם הניסוי.
כמו כן, לאור חסרונו של מליקסון, לדעתי יש שחקן אחד שלא נלקח בחשבון להחליף אותו במערך אף על פי שיש לו את כל הכישורים לכך, וזהו הובאן שמבוזבז בצורה פושעת לדעתי כבלם. בגדול מה שחסר לנו במשחקים האחרונים זהו השחקן המקשר בין הקישור להתקפה, זה שיניע את המשחק והובאן בקלות יכול למלא את הדרוש בתפקיד הזה עם הטכניקה והאינטיליגציית משחק שלו.
בקיצור הייתי מאוד רוצה לראות מערך שכזה משחק הבא:
---------גורש---------
------רביעיית הגנה-----
-------אוגו-----------
----------בראון-------
טוני------הובאן----בוזגלו/שהר
---------ברדה--------
כאשר בראון בתפקיד הובאן שהוא יכול למלא בקלות כפי שכבר ראינו את היכולת שלו לפזר כדורים ארוכים במקצועיות, והובאן כאמור בתפקיד מליקסון. זהו מערך מאוזן בהחלט אשר יכול להחזיר אותנו לתקופה הטובה שלנו שהיינו שולטים במשחקים וגומרים אותם בקלות.
זה בעיקר חבל מכיוון שלא צריך להיות היסטוריון כדי להיזכר בכך שרוב הניצחונות שלנו הושגו בזכות שלישיית אמצע חזקה, כאשר במשחקים האחרונים ויתרנו עליה והגיע הזמן להפסיק עם הניסוי.
כמו כן, לאור חסרונו של מליקסון, לדעתי יש שחקן אחד שלא נלקח בחשבון להחליף אותו במערך אף על פי שיש לו את כל הכישורים לכך, וזהו הובאן שמבוזבז בצורה פושעת לדעתי כבלם. בגדול מה שחסר לנו במשחקים האחרונים זהו השחקן המקשר בין הקישור להתקפה, זה שיניע את המשחק והובאן בקלות יכול למלא את הדרוש בתפקיד הזה עם הטכניקה והאינטיליגציית משחק שלו.
---------גורש---------
------רביעיית הגנה-----
-------אוגו-----------
----------בראון-------
---------ברדה--------
כאשר בראון בתפקיד הובאן שהוא יכול למלא בקלות כפי שכבר ראינו את היכולת שלו לפזר כדורים ארוכים במקצועיות, והובאן כאמור בתפקיד מליקסון. זהו מערך מאוזן בהחלט אשר יכול להחזיר אותנו לתקופה הטובה שלנו שהיינו שולטים במשחקים וגומרים אותם בקלות.
טוב ויפה רק שהובאן עם צהובים ולא יכול לשחק במשחק הבאnir767676 כתב:לפי דעתי ההתעקשות של בכר על ה3-5-2 שלו עלתה לנו בשליטה על המגרש במשחקים האחרונים כאשר הניצחונות הושגו יותר בזכות אופי והתמדה מאשר בזכות סדר ועליונות טקטית.
---------גורש---------
------רביעיית הגנה-----
-------אוגו-----------
----------בראון-------
---------ברדה--------
נכון. אז ראדי, אבל עדיין 4-3-3 חובהblueman כתב: טוב ויפה רק שהובאן עם צהובים ולא יכול לשחק במשחק הבא
אני מסכים לגמרי עם ה 433, בספק אם ראדי יכול להיות זה שיבצע את התפקיד המקשר בין ההגנה להתקפה והמניע של המשחק. גם כששיחקנו 433 עם ראדי הובאן ואוגו מליקסון תופקד כשחקן חופשי ולא באגף ובא לנהל את המשחק. לצערי אין לנו בסגל שחקן שיכול לנהל משחק ברמה של מליקסוןnir767676 כתב:
נכון. אז ראדי, אבל עדיין 4-3-3 חובה
באמת מה נסגר עם ראדי..
רואים שהוא משתדל ורוצה אבל
מזמן הוא לא מצא את הרשת ופחות משפיע על ההתקפה שלנו.
רואים שהוא משתדל ורוצה אבל
מזמן הוא לא מצא את הרשת ופחות משפיע על ההתקפה שלנו.
גורש , צדק,לואי,אוחיון,אופיר ,אוגו בראון ראדי,טוני,בוזגלו,ברדה ,זה שי !

- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
Totti כתב:https://7-boom.co.il/news.php?article=14
לכבוד הוא לי

מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
ג׳וד נורו ואמיר עגייב מהירים מאוד. יש גם את צרויה הדימונאי שמת לדפוק אותנו ולחגוג בפורום...