חוק המושאלים- בעד או נגד?

כל מה שלא קשור להפועל באר-שבע
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
ReDo

חוק המושאלים- בעד או נגד?

שליחה על ידי ReDo »

לדעתי שווה טופיק בפני עצמו.

אז אחרי שהחוק אושר לקול תשואות הקהל (לפחות פה בפורום),
הגיע השבוע ברק לוי, שבהופעה מבישה, יהיו שיאמרו מכירה של ממש, הוציא לכולנו את האוויר מהמפרשים.
התצוגה הנוראית של לוי, בעיקר הבישול לזהבי בגול השני של מכבי, הראתה בדיוק את הפן הבעייתי והלא ספורטיבי של החוק הזה.

מנגד, פלוס מינוס 24 שעות לאחר מכן, איתי שכטר המושאל נועץ את המסמר הראשון בארון של קבוצתו לשעבר,
ומראה לנו בדיוק את הצד ההפוך והספורטיבי של החוק הזה.

תמכתי מאוד בחוק הזה, אבל אחרי מה שהיה במשחק של מכבי, כבר לא בטוח בכלל מה באמת נכון.

מה דעתכם?

סמל אישי של משתמש
סניור
Title: קרייזי-רד

Re: חוק המושאלים- בעד או נגד?

שליחה על ידי סניור »

חשוב לי להתייחס לאמירה אחת מתוך ההודעה שלך, המתייחסת לברק לוי ; "הראה את הצד הלא ספורטיבי של החוק".
אבל זה לא מדויק, הוא הראה את הצד הלא ספורטיבי שלו עצמו. הוכיח שעתידו מאחוריו.שחקן שעושה דבר כזה פעם אחת, סופו שיעשה זאת גם בשנית ובשלישית. שיחנק בליגה הלאומית כל הקריירה!

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

ברור שבעד
צ'יבוטה לדוגמה היה מעולה נגד מכבי והיה קרוב מאוד לכבוש, ויש את שכטר כמו שאמרת.

זה שברק לוי הוא אפס לא ספורטיבי לא אומר שכולם כמוהו..

סמל אישי של משתמש
ReDo

שליחה על ידי ReDo »

הפועלעולה כתב:ברור שבעד
צ'יבוטה לדוגמה היה מעולה נגד מכבי והיה קרוב מאוד לכבוש, ויש את שכטר כמו שאמרת.

זה שברק לוי הוא אפס לא ספורטיבי לא אומר שכולם כמוהו..
נכון כנל שכטר.

אבל למשל במקרה של ברק לוי, שכנראה יש לו מענק אליפות אצל מכבי, הכתובת הייתה על הקיר.

סמל אישי של משתמש
Noam98

שליחה על ידי Noam98 »

המקרה עם ברק לוי לא אמור לשנות את הדעה של אף אחד, זה מקרה פרטי של חוסר ספורטיביות מצידו בלבד.
אם אתה משחק מול הקבותה שאתה מושאל ממנה זה לא אומר שאתה אמור לוותר לה, זה אומר שאסור לך לוותר לה בדיוק כמו שאסור לוותר לאף קבוצה אחרת.

סמל אישי של משתמש
סניור

שליחה על ידי סניור »

תהיו בטוחים שאחרי הדבר הזה מכבי בחיים לא יחזירו אותו. אני לא הייתי לוקח אליי למערכת מקצועית שחקן שעשה כזה דבר. גם אם זה לכאורה בלבד.

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

בעד. אין התלבטות בכלל.

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

מי שמתנהג נגד רוח הספורט, מזלזל בקהל עצום, בחבריו לקבוצה ובעיקר בעיקר בעצמו, לא יכול להשפיע על השאלה האם החוק נכון או לא. מצב הבסיס הוא שספורטאי עושה הכל כדי לנצח, לא משנה נגד מי הוא משחק.
החוק נכון ואף הייתי מוסיף לו הגבלת כמות המושאלים בין 2 קבוצות מאותה הליגה ע"מ שלא תתפתח לה קבוצת בת.

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

אני מעתיק לפה את התגובה שלי לנןשא מהפוסט של גיל שגיב, לדעתי רלוונטית גם כאן:

אתה מבין שאם אין את החוק הזה, אתמול נתניה משחקת בלי ברק לוי, גאל מרגוליס ודור ג'אן (סביר ששכחתי עוד מישהו) בהנחה שחצי סגל גם ככה פצוע להם, עם מי היית מצפה שישחקו? ילדים מהנוער? היינו בוכים על הזלזול שלהם, ועל זה שנגדנו הופיעו בסגל מלא.

מצטער אבל אני מצפה מספורטאי להיות מקצוען ואם הוא משחק נגד קבוצת האם שלו לתת את הופעת חייו כדי לגרום להם לרצות להחזיר אותו. כל דבר מתחת לזה זה זלזול במקצוע. מה שברק לוי עשה אתמול, לכאורה, זה כבר לא חוסר מקצוענות, זה להיות סמרטוט.

שלח תגובה