עונת 2015/16- הכל חוץ מאתנו...
Re: עונת 2015/16- הכל חוץ מאתנו...
יש להם ישראלים לא רעים בכלל כמו אצילי איבינדר שכטר קלטינס קלימן שהם יחסית גם צעירים שיכולים לרוץ עוד כמה שנים זרים טובים כמו מאטוביץ רואדה ורוקביצה , קבוצה בריאה ביתר ירושלים ,במצב שהם מביאים זר טוב רציני ועוד ישראלי בכיר הם שנה הבאה יעלו מקום אחד או 2 ,זה שי !

אתם סתם עפים עליהם.
זה יותר שחיפה גרועים מאשר ביתר טובים.
נ.ב
אין לקהל של בית"ר שירי שחקנים? לכולם הם שרים בסגנון שער 2...
נ.ב
אין להם, התירוץ הוא ששחקנים כל הזמן באים והולכים ומיותר לכתוב להם שירי שחקנים(מעניין מה אולטראס הפועל יגידו על זה...), אבל בתכלס הם יודעים שהקהל שם לא מספיק אינטיליגנטי בשביל ללמוד גם שירי שחקנים.ReDo כתב:אתם סתם עפים עליהם.
נ.ב
וזה לא שיש להם מבחר כל כך גדול של שירי קבוצה, יש להם 4-5 שירים חזקים שכל הקהל יודע, ובגלל שזה קהל שמורכב בעיקר מערסים וטרמפיסטים שמתלהבים ובאים, אז הם לומדים איזה 5 שירים וכולם שרים אותם כמה פעמים במשחק.
מביך, אבל יוצר עידוד בדציבלים שיש רק שם.
אל תשכחו שהסיכוי לנצח קבוצה 4 פעמים הוא אפסי. כמו כן הסיכוי לא לנצח את חיפה ב4 משחקים הוא גם אפסי.
תגיד את זה למכבי פ"תyakar כתב:אל תשכחו שהסיכוי לנצח קבוצה 4 פעמים הוא אפסי.
למה? לא נהנית?yedidel כתב:אני עוד מפנטז על ביטול נסיעה לחיפה בפלייאוף

צריך לפרוש משם בשיא...delta7 כתב: למה? לא נהנית?
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
Noam98 כתב: אין להם, התירוץ הוא ששחקנים כל הזמן באים והולכים ומיותר לכתוב להם שירי שחקנים(מעניין מה אולטראס הפועל יגידו על זה...), אבל בתכלס הם יודעים שהקהל שם לא מספיק אינטיליגנטי בשביל ללמוד גם שירי שחקנים.
וזה לא שיש להם מבחר כל כך גדול של שירי קבוצה, יש להם 4-5 שירים חזקים שכל הקהל יודע, ובגלל שזה קהל שמורכב בעיקר מערסים וטרמפיסטים שמתלהבים ובאים, אז הם לומדים איזה 5 שירים וכולם שרים אותם כמה פעמים במשחק.
מביך, אבל יוצר עידוד בדציבלים שיש רק שם.
וואי וואי, כמה תחרוואת..

מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
אנחנו "מחרבנים" במכנסיים כל פעם שפוגשים את חיפה בלי קשר למצבה, בדיוק כמו שבית"ר עושה כשהיא פוגשת אותנו...
- ForeverRed
https://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%A ... %94/165698" onclick="window.open(this.href);return false;
העיקר שלא הגיע כדי לשבת על הספסל.
העיקר שלא הגיע כדי לשבת על הספסל.
דויד מנגה חתם בטרגו מורש מרומניה, חבל מבחינת ק"ש, לטעמי שחקן מצויין.
ויתרו עליו מהר מדי.
ויתרו עליו מהר מדי.
מסיים חוזה ולא מסכים להאריך אותו.Noam98 כתב:דויד מנגה חתם בטרגו מורש מרומניה, חבל מבחינת ק"ש, לטעמי שחקן מצויין.
ויתרו עליו מהר מדי.
יתנו לו להתאושש מהפציעה ואז יעזוב בקיץ?איזי לא פראייר
אם הוא לא הסכים להאריך חוזה, זה עניין אחר.CrazyRed7 כתב: מסיים חוזה ולא מסכים להאריך אותו.
יתנו לו להתאושש מהפציעה ואז יעזוב בקיץ?איזי לא פראייר
אני דווקא הבנתי ההפך תאמת.
שהם צועקים איתי שכטר,זה מזכיר לי את העידוד של שנות ה70.ReDo כתב:אתם סתם עפים עליהם.
נ.ב
עכשיו מילא תגיד שזה בגלל שהוא הגיע רק לפני דקה, אבל אפילו לאצילי הכוכב הכי גדול שלהם הם צועקים באותה צורה.אדום זקן כתב: שהם צועקים איתי שכטר,זה מזכיר לי את העידוד של שנות ה70.