כי כל השחקנים בתיבת החמש, עושים צורה, כמו פנדל בסטנגההפועלעולה כתב:גם בית"ר וגם חיפה יופיעו למשחק. יופי.
נתניה פתחו בצורה מזעזעת. הם לא אמורים לעשות בונקר? איך זה שלמכבי יש כ"כ הרבה שטח וחופש פעולה בחצי של נתניה.
עונת 2015/16- הכל חוץ מאתנו...
Re: עונת 2015/16- הכל חוץ מאתנו...
היה נבדל של בן בסט.
נו מילא. לא ציפיתי כאן לכלום.
- ForeverRed
הנה עוד שוער מוכר.
דרדלה לאמצע, גול.
דרדלה לאמצע, גול.
מאוד גבולי...הפועלעולה כתב:היה נבדל של בן בסט.
לא גבולי, נבדל.
ונתניה לא חיברו 3 פסים מתחילת המשחק. מביך
רואה בסטרים, זה לא הכי חלק... אחכה לתקציר... בינתיים איתךהפועלעולה כתב:לא גבולי, נבדל.

נגדנו הם שיחקו חזק והיו אגרסיביים. בתחילת המשחק זה לא קרה, והם חטפו. מאז הם "חזרו לעצמם" והמשחק התאזןשי האדום כתב:איך התקשנו מול הנגרים האלו?!?
- ForeverRed
הזבלים האלה רואים הפועל באר שבע ורצים כאילו אין מחר, ללא שום קשר לתוצאה.שי האדום כתב:איך התקשנו מול הנגרים האלו?!?
טיבי מחלק מתנות והם בועטים כזה דרדלה...
איבוד כדור כזה בצד השני נגמר בשפיץ של הזבל לרשת עוד לפני שמבינים מי איבד את הכדור.
איבוד כדור כזה בצד השני נגמר בשפיץ של הזבל לרשת עוד לפני שמבינים מי איבד את הכדור.
נתניה מביכים! ציפיתי מקורצקי למשחק יותר טאקטי...
חייב לציין שמדוניינין מוסיף להם הרבה, לצערינו.....
חייב לציין שמדוניינין מוסיף להם הרבה, לצערינו.....
חשבתי על זה וגם איווניר אמר לקראת סוף המחצית- זהבי אחרי שני משחקים בלי גול והוא מנסה בכל, גם על חשבון אחרים.
ראו את זה בניסיון מספרת ובעוד איזה שתי בעיטות במצבים קשים ורחוקים.הייתי שמח אם הנתנייתים היו מצליחים להוציא אותו מאיזון. אבל זה רק יעבוד הפוך.
ראו את זה בניסיון מספרת ובעוד איזה שתי בעיטות במצבים קשים ורחוקים.הייתי שמח אם הנתנייתים היו מצליחים להוציא אותו מאיזון. אבל זה רק יעבוד הפוך.
שאלה לא קשורה, וסליחה על הבורות(זה כנראה לא מהתקופה שלי, אני רק בן 17), מאיפה הגיע הכינוי הזה "השריף", לאלי כהן השריף?הפועלעולה כתב:הפועל חיפה תמנה את אלי כהן (לא השריף) למאמן, חתם לשנה וחצי.
משחק ראשון נגד מכבי. בהצלחה
טיבי כלכך גרוע, ושחקני ההתקפה בארץ כלכך פראיירים