האצטדיון החדש - הנעץ תלה את הנעליים

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
Noam98
Title: קרייזי-רד

Re: האצטדיון החדש - הנעץ תלה את הנעליים

שליחה על ידי Noam98 »

אדום בלב בנשמהההה כתב:הא..לא כל כך מצאתי אשכול על וסרמיל, אבל שתדעו,

וסרמיל נשאר איתנו לפחות עד אפריל 2017, כך החליטו המועדון והעירייה בשיתוף עם החברה שאמורה לבנות עליו בניינים.

משמעות הדבר - פחות עומס על מגרשי האימונים במתחם רייסר ועל הדשא בטרנר, לפחות עד לסוף עונת 16/17.
זה אומר שיהיה אפשר לחזור לשם לאימונים פתוחים וכו׳?
לא יודע מה איתכם אבל אני אכול געגועים...

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

מה זאת אומרת לאימונים פתוחים? בוסרמיל? יש כאלה..מתקיימים אחת ל..ובדר"כ לא מפורסמים לציבור הרחב.

סמל אישי של משתמש
Noam98
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי Noam98 »

אדום בלב בנשמהההה כתב:מה זאת אומרת לאימונים פתוחים? בוסרמיל? יש כאלה..מתקיימים אחת ל..ובדר"כ לא מפורסמים לציבור הרחב.
אני מדבר על אימונים עם קהל, כמו פתיחת עונה, לפני משחק חשוב, לפני הפלייאוף וכל אלה

סמל אישי של משתמש
E.H.A

שליחה על ידי E.H.A »

https://m.sport5.co.il/Articles.aspx?docID=205696" onclick="window.open(this.href);return false;

אנחנו עושים טעות!
הם יהרסו לנו את האיצטדיון!!!

סמל אישי של משתמש
red and white
Title: Almog

שליחה על ידי red and white »

E.H.A כתב:https://m.sport5.co.il/Articles.aspx?docID=205696

אנחנו עושים טעות!
הם יהרסו לנו את האיצטדיון!!!
טעות גדולה, לא מובן לי איך המנהלים של האיצטדיון הביעו הסכמה לזה.
וזה גם יפגע מאוד בדשא

סמל אישי של משתמש
The red one

ממתי במושבה יש 10,000 מקומות?

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

כך או כך, בית"ר לא תוכל לארח את המשחק באצטדיון טרנר בבאר שבע מכיוון שהוא רחוק מדי ולא עומד בתקנות של תקנון ההתאחדות לכדורגל.
כך או כך, בית"ר לא תוכל לארח את המשחק באצטדיון טרנר בבאר שבע מכיוון שהוא רחוק מדי ולא עומד בתקנות של תקנון ההתאחדות לכדורגל.

לפשכצקי אין מושג. הלאה

סמל אישי של משתמש
The red one

הפועלעולה כתב:כך או כך, בית"ר לא תוכל לארח את המשחק באצטדיון טרנר בבאר שבע מכיוון שהוא רחוק מדי ולא עומד בתקנות של תקנון ההתאחדות לכדורגל.

לפשכצקי אין מושג. הלאה
גם אסור לקבוצה לארח במגרש שהיא לא יכולה להכיל בו את כמות המנויים שלה, ובכל זאת קבעו רדיוס בנתניה או במושבה על מכבי חיפה בשבוע הבא וייאלצו לעשות הגרלה בין המנויים.

כשרוצים אפשר לכופף את החוקים. אם הפיתרון הזה של טרנר יהיה בסדר מבחינת המשטרה, ו"אוהדי בית"ר", הם ילכו עליו למרות שהוא נגד התקנון.

רק שאין סיכוי שדבר כזה יקרה. גם אוהדי בית"ר לא "יסכימו", ואני מקווה שעיריית באר שבע תתערב בזה גם כן.

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה

שליחה על ידי הפועלעולה »

אם אני לא טועה, כל הפרסומים על טרנר כאופציה אפשרית הופיע ורק בספורט 5. לא יודע מה האינטרס שלהם ולמה הם עושים את זה, אבל זה לא יקרה.

דרך אגב, כמה מנויים יש כבר לאוהדי בית"ר? לא חושב שאזאת בעיה

סמל אישי של משתמש
The red one

לא יודע כמה יש להם. בשורה התחתונה זה לא שבאמת מכרו כרטיסים יותר מתכולת האצטדיון. אין בכלל רכטיסים שיצאו למכירה.

אבל - הם מחוייבים לתת 3000 למכבי חיפה בגלל חוק דבילי שאומר שקבוצה חייבת לתת לאורחת 10% מסך הכרטיסים באצטדיונה הביתי, גם אם זה לא האצטדיון בו היא תארח את המשחק. גם חיפה תיפגע מזה בשבוע הבא.

בנוסף, כמו שידוע לך, יש לבית"ר המון אוהדים במרכז בלי שלוקחים בחשבון את האוהדים של ירושלים. הם טוענים (ובצדק) שהמשחק הזה היה ממלא את טדי, ולכן כולם צריכים להיות בו ובגל זה הLF קוראים לכוולם לבוא ולהגיע וזה מה שייצר את כל החשש. עוד דבר חשוב - במושבה אתה לא יכול להפריד הפרדה מוחלטת בין קהלים, צריך חציצה גדולה באחד היציעים, אז זה עוד כמה מאות מקומות שהולכים לפח ובקיצור בחישוב גס מאוד יוכלו להיות באצטדיון רק איזה 8-9 אלף איש.

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה

שליחה על ידי הפועלעולה »

המשחק הזה לא היה ממלא את טדי בחיים

סמל אישי של משתמש
The red one

הפועלעולה כתב:המשחק הזה לא היה ממלא את טדי בחיים
למה לא? אני חושב שכן. ואם לא ממלא אז לפחות 3/4, בטח לא 10,000 איש.

בכל מקרה אני בכלל לא מבין למה מישהו מעלה/רוצה לקדם את טרנר כאופציה - הרי מבחינת מקומות אין הבדל גדול, זה רחוק מה שיגרור יותר זעם, תחבורה תעשה להם בלאגן וכאוס. היתרון היחיד שאני רואה בטרנר על פני המושבה זה שאפשר להפריד את הקהלים בלי לפגוע בעוד מקומות ישיבה, אבל זה יתרון קטן לעומת חסרונות כמו מרחק ודרכי גישה.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

אדום בלב בנשמהההה כתב: למה לא? אני חושב שכן. ואם לא ממלא אז לפחות 3/4, בטח לא 10,000 איש.

בכל מקרה אני בכלל לא מבין למה מישהו מעלה/רוצה לקדם את טרנר כאופציה - הרי מבחינת מקומות אין הבדל גדול, זה רחוק מה שיגרור יותר זעם, תחבורה תעשה להם בלאגן וכאוס. היתרון היחיד שאני רואה בטרנר על פני המושבה זה שאפשר להפריד את הקהלים בלי לפגוע בעוד מקומות ישיבה, אבל זה יתרון קטן לעומת חסרונות כמו מרחק ודרכי גישה.
https://sports.walla.co.il/item/2853101" onclick="window.open(this.href);return false;

רק 16,500 אלף צופים במאני טיים זו סיבה מספיק טובה למה לא?
הימים שאוהדי ביתר היו ממלאים את טדי לא כאן כרגע.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

כמה שהכדורגל שלנו עלוב.. שני מועדונים צמרת נפגשים, רגע לפני שמתחיל הפלייאוף העליון.
במקום שנקבל משחק גדול עם חגיגת כדורגל ביציעים אנחנו ממשיכים להתעסק בפארסה המביכה הזאת.

גועל נפש.

סמל אישי של משתמש
yakar

שליחה על ידי yakar »

ForeverRed כתב:כמה שהכדורגל שלנו עלוב.. שני מועדונים צמרת נפגשים, רגע לפני שמתחיל הפלייאוף העליון.
במקום שנקבל משחק גדול עם חגיגת כדורגל ביציעים אנחנו ממשיכים להתעסק בפארסה המביכה הזאת.

גועל נפש.
שטויות. חסר משחקים ללא קהל בליגת האלופות או בליגה האיטלקית?

שלח תגובה