ויקשיח את לב פרעה ואת הצעירים ישכח.
Re: ויקשיח את לב פרעה ואת הצעירים ישכח.
מישל כל מילה בסלע.
גיא לוי הוכיח בפעם המי יודע כמה שהוא מאמן מאוד בינוני ואל תקפצו ותגידו לי שהוא העלה אותנו ליגה,גיא לוי יכל והיה גם חייב לשחק אם דור דוידי,משה אסולין ויוסי אלקיים בהרכב,הם לא פחות טובים מקוסטרוב,אורן ניסים ופדידה.
בואו נגיד את האמת אסי רחמים פורש,אורן ניסים ופדידיה לא נשארים אז מה לעזעזל הם עושים על המגרש? עכשיו תגידו לי גיא לוי רצה מקום ראשון חחח הצחקתם אותי,באר שבע כבר חודש מציגה כדורגל מגעיל אז למי שהיו תקוות לעלות למקום ראשון צר לי שהתאכזב.
בקשר לכל אלה שאומרים שגיא לוי רואה אותם באימונים אז אני שואל אותכם מאיפה אתם יודעים שהם לא טובים באימונים? האימונים סגורים לא?
גיא לוי עשה ועושה מה שהוא רוצה ואתם אוכלים את השטויות שהוא מוכר לכם,אז גיא מה אני יגיד לך ברוך שפטרנו מעונשו של זה.
לדור דוידי+משה אסולין+יוסי אלקיים יש לי רק לומר לכם תתעודדו ואולי שבת הבאה תשחקו ואל תקשיבו או תתרגשו ממאמן שתחת חסותו הנוער ירד ליגה באמת חבל שבזמנו הוא לא אישר לאופיר חיים+דודי פדלון+אורן ניסים להתאמן אם הנוער כי אז אולי הם היו מעלים להם את הרמה.
שלום גיא ואני מאוד מקווה שלא נראה אותך אצלנו ואני אומר את זה מכל הלב ביי גיא
גיא לוי הוכיח בפעם המי יודע כמה שהוא מאמן מאוד בינוני ואל תקפצו ותגידו לי שהוא העלה אותנו ליגה,גיא לוי יכל והיה גם חייב לשחק אם דור דוידי,משה אסולין ויוסי אלקיים בהרכב,הם לא פחות טובים מקוסטרוב,אורן ניסים ופדידה.
בואו נגיד את האמת אסי רחמים פורש,אורן ניסים ופדידיה לא נשארים אז מה לעזעזל הם עושים על המגרש? עכשיו תגידו לי גיא לוי רצה מקום ראשון חחח הצחקתם אותי,באר שבע כבר חודש מציגה כדורגל מגעיל אז למי שהיו תקוות לעלות למקום ראשון צר לי שהתאכזב.
בקשר לכל אלה שאומרים שגיא לוי רואה אותם באימונים אז אני שואל אותכם מאיפה אתם יודעים שהם לא טובים באימונים? האימונים סגורים לא?
גיא לוי עשה ועושה מה שהוא רוצה ואתם אוכלים את השטויות שהוא מוכר לכם,אז גיא מה אני יגיד לך ברוך שפטרנו מעונשו של זה.
לדור דוידי+משה אסולין+יוסי אלקיים יש לי רק לומר לכם תתעודדו ואולי שבת הבאה תשחקו ואל תקשיבו או תתרגשו ממאמן שתחת חסותו הנוער ירד ליגה באמת חבל שבזמנו הוא לא אישר לאופיר חיים+דודי פדלון+אורן ניסים להתאמן אם הנוער כי אז אולי הם היו מעלים להם את הרמה.
שלום גיא ואני מאוד מקווה שלא נראה אותך אצלנו ואני אומר את זה מכל הלב ביי גיא

- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
ושוב, לא היו טענות על העובדה שאמזלג לא פתח בהרכב מתחילת העונה או למה דוידי לא עומד מהמחזור הראשון.אריק כתב:אתם מבלבלים פה את המוח ברצף של גיבובי שטויות וחוסר ידע. את רובכם לא ראיתי במשחקי הנוער
בעונה שעברה ואני דווקא ראיתי המון משחקים. אז נתחיל בסקירה:
אלירן אמזלג-יש פוטנציאל אבל חייב לקבל דקות בקבוצה אחרת, עדיין פחות טוב מסבג וזאת עובדה.
משה אסולין - חמוד, לא יותר מזה. עדיין לא מספיק טוב להרכב הפועל באר-שבע. יש לו המון עליות ומורדות.
יוסי אלקיים- היחיד שמתאים. קיבל צ'אנס, היה טוב ואז שבר את הבוהן ונעדר חודש.
רפי עמוס- מעבר לעניין האישי, אין לו יכולת לשחק בבוגרים.
דור דוידי- לא ראיתי כמעט ולא יודע.
וכן מה לעשות עידן ורד יותר טוב. את כל הסיפורים על זה שזוהר היה כוכב בנוער, ינון מוכשר
יותר מאליניב, אפריאט וירטואוז ואמזלג פויול, צאו מזה הם פשוט פחות טובים.
נוצר מצב חיובי שהבטחנו את העלייה לפני המחזור האחרון. נוצר מצב שבקבוצה יש מספר שחקנים צעירים שצריכים להוכיח את עצמם - אסולין, דוידי, אלקיים, אמזלג, עמוס. לא ציפתי שבהרכב מול הפועל חיפה יעלו כל החמישה בהרכב. אבל כן ציפתי שכולם יהיו בסגל, ושלפחות שלושה (דוידי, אסולין ואלקיים) יעלו בהרכב. כן, גם העובדה שמליקסון ואסי עולים כשהם לא כשירים ב100 אחוז, ושאוקוגו וזולו פצועים, מוסיפים לכך שהחברה צריכים לקבל את הצאנס.
המצב שיווצר הוא שאותם חמישה, גם אם הם לא מספיק טובים, יעלו איתנו גם לליגת העל. למה? כי לא נתנו להם את הצאנס להוכיח מה הם שווים. כי כשהמאמן הבא יבוא לקבוצה וישמע על אסולין, הוא יראה שחקן בית צעיר, ולכן יקח אותו ישירות לקבוצה. כלומר, הדרישה שהחברה ישחקו הם גם למטרת סינונים. איפרגן הוא דוגמא טובה לשחקן שקיבל את ההזדמנות, היה חלש, וכתוצאה מכך הוא לא נמצא כאן. יבוא המאמן בשנה הבאה, יבחן את איפרגן, ישמע שהבחור לא היה מספיק טוב ושוחרר למכבי ב"ש, הסיכוי לראות אותו בסגל קטן מהסיכוי של אסולין שדווקא העובדה שלא ישחק יכולה לעמוד לטובתו.
כלומר, גם על פי הדרישות שלכם, הילדים היו צריכים לקבל צאנס, אפילו כדי שנדע שהם לא מספיק טובים.
ועדיין, יש כאן עניין של מהות. יש כאן דרישה למקצעונות. גיא לוי למרות ההודעה על סיום תפקידו בסוף העונה הוא עדיין מאמן הקבוצה. לצערי הוא כרגע דואג קודם לטובתו האישית, הרצון לרשום ברזומה עלייה המקום הראשון, על טובת הקבוצה.
טובת הקבוצה כרגע היא לבחון את השחקנים הצעירים, לטובה או לרעה. גם אחרי הפציעה של יוסי הוא לא קיבל דקות. אתמול הוא היה בריא לחלוטיין ועדין העדיף אדון גיא לוי לפתוח עם מליקסון פצוע ואז עם ניסים המבוגר.
אתם לוקחים את הויכוח לשאלה האם שחקני הבית טובים מספיק או לא. הויכוח הוא לא הויכוח הזה. הויכוח הוא האם לאחר שהעלייה הובטחה יש מקום לתת דקות לשחקני בית צעירים שנמצאים בסגל לאורך כל העונה. האם עדיין יש מקום לבקש מאסי או מליקסון לעלות פצועים למגרש מאשר לתת את הצאנס לדור דוידי או יוסי אלקיים? מה התועלת להפועל באר שבע בכך שאורן ניסים הוא זה שנכנס למגרש בדקה ה30 במקום מאור מליקסון ולא יוסי אלקיים.
שוב, כמו לאורך כל העונה, לצד הקיצונים שהיו נגד גיא לוי, יש את הקיצונים שאומרים אמן על כל צעד שלו. שמנסים להסביר לי למה במשחק חסר חשיבות מול הפועל חיפה השחקנים הצעירים לא מקבלים את הצאנס, ולמה זה מקצוענות שגיא לוי, שעדיין מאמן הקבוצה נכון להיום, מעדיף את הרזומה שלו על טובת הקבוצה.
אני, כמו מישל, פשוט מאוכזב. ציפתי ליותר, באמת חשבתי שהדרך של גיא לוי שונה, אבל ברגע המבחן, שגיא לוי הוכיח לי שהוא עוד מאמן ישראלי בינוני.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
- הסניגור האדום
- Title: קרייזי-רד
מצטער ידידי המלומד פספסת את המטרה שלשמה התכנסנו כאן.אין כאן שום גניבת דעת ידידי יש כאן אך ורק שאלותsumsum כתב:--------------------------------------------------------------------------------
בלשון המעטה זו גניבת דעת לדבר על שחקני הבית, במכבי חיפה לא שואלים את השאלות האלה, מביאים שחקנים צעירים מכל הארץ הכי טובים שיש ויודעים שהם הכי טובים שיש כי הם שחקני נבחרת כל הזמן ומובילים גם שם!
פה רוצים להמציא את הגלגל, לקחת שחקנים שרק יורדים ליגות כל הזמן ואחר כך לטעון שאיש לא נותן להם צ'אנס?
על מה לתת להם צ'אנס? באמת אני שואל, הם לקחו אליפויות בנוער, הם היו מלכי השערים בליגת הנוער?
פה יש פרס, ירדתה ליגה עם הקבוצה שלך? בוא תעלה לבוגרים, לא קיבלתה זימון לנבחרת בחייך? בוא תקבל פרס ותעלה לבוגרים, לא פגעתה בזבוב באימונים? הקהל כבר ידרוש עבורך דקות משחק,
כי פה...אצלנו וזה מבלי שאף אחד שומע...החובבנות קובעת...אנחנו לא באמת רוצים להצליח...לכולנו יש חברים שהם אתם..שחקני הנוער...כולנו שיחקנו עם מישהו והתחברנו איתו וזה יותר אינטרסים מאשר הגיון...כי אין הגיון לתת לשחקנים לא ממש מוכשרים לתת לשחק בקבוצה הישגית שחורטת על דיגלה הישגיות,
כי אצלנו..יותר חשוב איפה נולדתה...מאשר האם אתה שחקן...כי אצלנו נהוג לחשוב שכל המאמנים שכאן לא רוצים להצליח ואם יש מישהו מוכשר הם מדכאים אותו כי הם מתים להיות מפוטרים ולעוף מכאן כמה שיתר מהר...
אז תסבירו לי אתם...למה לאהוד את הקבוצה הזו? מה זה נותן? נעשה קבוצה אצל בוסקילה והכל יפה, אין מתח, אין לחץ, אין נסיעות מחוץ לעיר...לנסוע לעיר ולראות את שחקני הבית מחרבים לנו את המשחק?
בהרבה פחות תסכול זה יקרה גם בד' במתנס העירוני
נוקבות לאותו אחד שמתיימר להיות שונה ומיוחד למראית עין.
יש כאן שאלה על עתידנו .האם הוא לא צופן בחובו המשכיות של שחקני בית צעירים האם הוא לא ורוד. ואם כן או לא
תוכיח לנו זאת. והוכחה היחידה היא מתן במה לאותם שחקנים. לא בזמן אמת אל תתבלבלו חברים ואל תנסו לקחת
את זה לשם. אנו מדברים על סיום עונה.
ולמה אנשים לוקחים את שחקן הבית שפשוט בזקנתו בייש את נערותו ככלל?
למה אסי הוא לא הדוגמא לשחקן בית?
משום מה נוח לכולם לקחת את הגרוע ולא את הטוב בשביל להצדיק את דעתם וחבל.
אפשר להתווכח על מי היה צריך לפתוח, להחליף וכו'. אבל תסביר לי למה גיא לוי מוכיח שהוא מאמן ישראלי בינוני? בגלל שאתה והוא לא הסכמתם על אותו חילוף?משה אוחיון כתב:
אני, כמו מישל, פשוט מאוכזב. ציפתי ליותר, באמת חשבתי שהדרך של גיא לוי שונה, אבל ברגע המבחן, שגיא לוי הוכיח לי שהוא עוד מאמן ישראלי בינוני.
מאחר וגיא לוי עוזב מסיבות לא ברורות, כנראה שאף פעם לא נוכל ממש למדוד את ההצלחה של העונה הזאת מאחר והיא היתה רק חלק ממשהו שהוא ניסה לבנות כאן. דרך אגב, אם שנה הבאה זולו וקוסטרוב יככבו, אני בטוח שכולם יגידו שגיא לוי נכשל השנה ולא ידע להוציא את המקסימום משחקניו.
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
היתה דרישה בעיר הזאת למקום הראשון ואי אפשר להתכחש לזה.
בכל מקרה - אני מאמין שגיא לוי היה צריך להתנהג אחרת.
הייתי רוצה לראות את ההרכב הבא רץ כבר מלפני שבועיים + בשבועיים הקרובים:
דוידי
אילוז
אלול
אמזלג
אסולין
אלקיים
בונפלד
מכלוף
גד עובדיה
מתן בטיטו
עמוס
רק בשביל להציף את הבלוף שקוראים לו שחקני הבית.
ככה כולם היו רואים עד כמה אין להם יסודות, עד כמה הם לא ראויים וכמה שאפשר לשכוח מ90 אחוז מהם בעונה הבאה.
אני יודע, עדיין היו מגיעים מספיק חכמולוגים שהיו אומרים שצריך לבחון אותם באופן פרטני, ושאי אפשר להעלות את כולם בו זמנית ובלה בלה בלה...
אבל כולם היו רואים שאין יסודות, שפשוט אין יכולת.
חבל חבל...שנה הבאה הם ימשיכו לקטר.
דוידי
אילוז
אלול
אמזלג
אסולין
אלקיים
בונפלד
מכלוף
גד עובדיה
מתן בטיטו
עמוס
ככה כולם היו רואים עד כמה אין להם יסודות, עד כמה הם לא ראויים וכמה שאפשר לשכוח מ90 אחוז מהם בעונה הבאה.
אני יודע, עדיין היו מגיעים מספיק חכמולוגים שהיו אומרים שצריך לבחון אותם באופן פרטני, ושאי אפשר להעלות את כולם בו זמנית ובלה בלה בלה...
מאמן בינוני זו מחמאה.כשמאמן שם את עצמו במרכז מבחינתי הוא טועה ומטעה.yedidel כתב:
אפשר להתווכח על מי היה צריך לפתוח, להחליף וכו'. אבל תסביר לי למה גיא לוי מוכיח שהוא מאמן ישראלי בינוני? בגלל שאתה והוא לא הסכמתם על אותו חילוף?
מאחר וגיא לוי עוזב מסיבות לא ברורות, כנראה שאף פעם לא נוכל ממש למדוד את ההצלחה של העונה הזאת מאחר והיא היתה רק חלק ממשהו שהוא ניסה לבנות כאן. דרך אגב, אם שנה הבאה זולו וקוסטרוב יככבו, אני בטוח שכולם יגידו שגיא לוי נכשל השנה ולא ידע להוציא את המקסימום משחקניו.
לשם השוואה-אם ריאל מדריד תפסיד היום אין לי ספק שבמשחק מחר גוורדיולה יציג כמה שחקנים חדשים לאוהדים ואולי ישחק גיא אסולין.
אני ארגיע אותך ידידי .גם קוסטרוב וגם זולו לא ישארו פה אם מטרות המועדון הן להיות בצמרת.
אז בוא אני אספר לך סטטיסטיקה קטנה שלא רואים. בארבעה משחקים מאז שזולו נפצע חטפנו 8 שערים, ממוצע של 2 למשחק, יותר מכפול מהממוצע העונתי שלנו. וכן אני גם לא כזה התרשמתי ממנו שהוא שיחק, אבל כנראה שיש דברים שלא רואים במבט ראשון.אדומתוק כתב:מאמן בינוני זו מחמאה.כשמאמן שם את עצמו במרכז מבחינתי הוא טועה ומטעה.
לשם השוואה-אם ריאל מדריד תפסיד היום אין לי ספק שבמשחק מחר גוורדיולה יציג כמה שחקנים חדשים לאוהדים ואולי ישחק גיא אסולין.
אני ארגיע אותך ידידי .גם קוסטרוב וגם זולו לא ישארו פה אם מטרות המועדון הן להיות בצמרת.
דמגוגיה זולהאליק כתב:היתה דרישה בעיר הזאת למקום הראשון ואי אפשר להתכחש לזה.
דוידי
אילוז
אלול
אמזלג
אסולין
אלקיים
בונפלד
מכלוף
גד עובדיה
מתן בטיטו
עמוס
מלבד אלה שבסגל באופן קבוע אל תפיל אותם.תעזור להם להצליח.
אתה רוצה להכשיל אותם בכדיי להגיד אמרתי לכם.
תעלה עם דוידי במקום אסי אמזלג במקום אלול .אלקיים במקום מליקסון ורפי עמוס כחלוץ במקום אופיר חיים.
כשאנשים מונעים מרגשי נחיתות הם גם לעולם לא יפרגנו, אלא אם מכן מדובר במישהו
"משלהם" , לופא קדוש לדוגמא. אין בעיה עם זה שלא אוהבים את דרכו של גיא לוי, הבעיה היא
שרגשי הנחיתות והרצון להוכיח שה-"באר-שבעים" לא נחותים מאף אחד, גורמים לפיתוח אנטגוניזם
כלפי כל אחד שלא מסכים עם הגישה וחושב שהשחקנים שגדלו פה לא מספיק טובים. שזה מאמן אחד
אז בסדר, שזה שניים עוד אפשר להגיד צירוף מקרים, אבל שזה שיטתי וכל מאמן שמגיע מבחוץ לא
מאמין באותם ליצנים, כנראה שמשהו בהם לא בסדר. לא יתכן שכולם שקרנים,כולם פחדנים, לכולם
אין ביצים ואיזה מסכנים הילדים. אם היו גדלים לנו מסי,צ'אבי וראול בנוער, תאמינו לי שהם היו מצליחים
ללא קשר לזהות המאמן. הבעיה העיקרית היא שאתם לא מצליחים להבדיל בין כישרון (שיש לנו בשפע)
לבין היכולת להתמודד מבחינה מנטלית ואישיותית ששם אנחנו נחותים בגדול וזו הסיבה שכרגע
אין מקום לאותם שחקנים.
"משלהם" , לופא קדוש לדוגמא. אין בעיה עם זה שלא אוהבים את דרכו של גיא לוי, הבעיה היא
שרגשי הנחיתות והרצון להוכיח שה-"באר-שבעים" לא נחותים מאף אחד, גורמים לפיתוח אנטגוניזם
כלפי כל אחד שלא מסכים עם הגישה וחושב שהשחקנים שגדלו פה לא מספיק טובים. שזה מאמן אחד
אז בסדר, שזה שניים עוד אפשר להגיד צירוף מקרים, אבל שזה שיטתי וכל מאמן שמגיע מבחוץ לא
מאמין באותם ליצנים, כנראה שמשהו בהם לא בסדר. לא יתכן שכולם שקרנים,כולם פחדנים, לכולם
אין ביצים ואיזה מסכנים הילדים. אם היו גדלים לנו מסי,צ'אבי וראול בנוער, תאמינו לי שהם היו מצליחים
ללא קשר לזהות המאמן. הבעיה העיקרית היא שאתם לא מצליחים להבדיל בין כישרון (שיש לנו בשפע)
לבין היכולת להתמודד מבחינה מנטלית ואישיותית ששם אנחנו נחותים בגדול וזו הסיבה שכרגע
אין מקום לאותם שחקנים.
היחיד שאני מחזיק ממנו בזרים זה זולו.ועדיין הסטטיסטיקה שלך מטעה.אסי בכושר מאוד ירוד.חוליית ההגנה ברשות פויול אלול קראה שמע ישראל וחטפה 3 מול רמת השרון.את החור של אביתר אתמול גם זולו לא היה מונע.כך שהמאמן המהולל שלך שיחק מול רמת השרון עם בלם אחורי מגוחך.yedidel כתב:
אז בוא אני אספר לך סטטיסטיקה קטנה שלא רואים. בארבעה משחקים מאז שזולו נפצע חטפנו 8 שערים, ממוצע של 2 למשחק, יותר מכפול מהממוצע העונתי שלנו. וכן אני גם לא כזה התרשמתי ממנו שהוא שיחק, אבל כנראה שיש דברים שלא רואים במבט ראשון.
כל הדברים האלה היו קיימים גם שזולו שיחק, ועדיין פחות בלטו.אדומתוק כתב:היחיד שאני מחזיק ממנו בזרים זה זולו.ועדיין הסטטיסטיקה שלך מטעה.אסי בכושר מאוד ירוד.חוליית ההגנה ברשות פויול אלול קראה שמע ישראל וחטפה 3 מול רמת השרון.את החור של אביתר אתמול גם זולו לא היה מונע.כך שהמאמן המהולל שלך שיחק מול רמת השרון עם בלם אחורי מגוחך.
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
לא עניין של להכשיל.אדומתוק כתב:דמגוגיה זולה
מלבד אלה שבסגל באופן קבוע אל תפיל אותם.תעזור להם להצליח.
אתה רוצה להכשיל אותם בכדיי להגיד אמרתי לכם.
תעלה עם דוידי במקום אסי אמזלג במקום אלול .אלקיים במקום מליקסון ורפי עמוס כחלוץ במקום אופיר חיים.
היית רואה שהם לוקים בכל דבר בסיסי שקשור במשחק הזה (פרט ל-2, אולי)
היית רואה שהם לא קורעים את עצמם בזמן שהם על הדשא. זה מה שהכי מטריף אותי...ניסיון העבר הוכיח את זה מספיק.
אני לא צריך שעמוס יקבל עוד דקות אחרי שראיתי שהוא לא יודע לתת פס פשוט (טדי לדוג') ולא אכפת לי באיזה תפקיד הוא נמצא. כי לתת מסירה גם שוער שמתפקד כחלוץ צריך לדעת!
לא יכול להיות שעשרות מאמנים בכל הליגות בישראל + כל המאמנים שעברו פה בשנים האחרונות...פספסו את בלם העתיד של ישראל העונה לשם אלירן אמזלג. פשוט לא יכול להיות שהיכולת שלו מוסתרת כל כך עמוק שאף אחד לא עלה עליו.
היה צריך להיות לפחות צדיק אחד בסדום שהיה נותן לילד להתפוצץ על הדשא, לא? אם לא אצלינו אז לפחות במכבי ב"ש בליגה א'...או בנתיבות...או ביבנה...או בנס ציונה...או השד יודע איפה.
שלא נדבר על המחוייבות של שחקני הבית שכולם מתפללים שהם יקבלו דקות. אז נכון - את בונפלד ואת פויול אלול אני לא מאשים כי הם עשו בשכל כשברחו מזינו...על אליה שאולץ לעזוב אני בכלל לא מדבר (אני בכלל מתנצל שהוא מוזכר פה יחד עם היתר).
אבל אדון אילוז ינצל כל חצי הזדמנות בשביל לברוח מפה, ולראייה העונה שעברה.
אדון יוסי אלקיים שאולי עוד ייצא ממנו משהו לא יכול להצהיר אחרי יומיים וחצי בכדורגל ועוד לפני שקרע זוג נעליים שהוא ישקול את דרכו בב"ש אם לא יקבל דקות ושיש לו הצעות מליגת העל...מי הוא שיאיים? שיתעסק בלהוכיח על הדשא.
דווקא לזה לא ציפיתי ממך להתייחס, רוב הסיכויים שמדובר בעיתונות המקומית הזולה שלנו...אליק כתב:
אדון יוסי אלקיים שאולי עוד ייצא ממנו משהו לא יכול להצהיר אחרי יומיים וחצי בכדורגל ועוד לפני שקרע זוג נעליים שהוא ישקול את דרכו בב"ש אם לא יקבל דקות ושיש לו הצעות מליגת העל...מי הוא שיאיים? שיתעסק בלהוכיח על הדשא.
חצוף.לופא קדוש מעניין לי את השערה באוזן.אני לא מסכים אם זה שחייבים ילידי סורוקה בהרכב.אני טוען שבצב שנוצר.עלינו ליגה?מקום ראשון בעיני המאמן לא מטרה?למה לא לזכור את משחק הפרידה מאסי??למה אסי התבאס לשחק ביום שישי?.(תשאל אותו)למה לא לתת ליוסי לפתוח??האריק כתב:כשאנשים מונעים מרגשי נחיתות הם גם לעולם לא יפרגנו, אלא אם מכן מדובר במישהו
אין מקום לאותם שחקנים.
- הסניגור האדום
- Title: קרייזי-רד
מה קשור אריק? מי שמונע מרגשי נחיתות זה אלו האומרים ופוסלים שחקני בית שלא נתנו להם אתאריק כתב:כשאנשים מונעים מרגשי נחיתות הם גם לעולם לא יפרגנו, אלא אם מכן מדובר במישהו
אין מקום לאותם שחקנים.
הבמה.
לא אילו שדורשים ושואלים את השאלות הקשות.אתה בתגובה אחרת כאן מציין במפורש שלא ניתנה לך
הזדמנות לבחון אותם.
בקשר לצירוף המקרים? זוהי ההוכחה שכול מי שהגיע לכאן הוא בנוני ומטה כולל גיא שהוכיח את זה
ביום שישי.
ולך ידידאל. כן אחדש לך חוסר התקשורת עם חלק מהשחקנים הוא הגורם לעזיבתו או פיטוריו
הרמת הידיים שלו כמו ילד מגודל ממחלקות הנוער גם חלק מהעזיבה שלו.
באו לא נהפוך את הדברים אני לא מנסה לסנגר על אף אחד מהשחקנים.
סך הכול הייתה לנו דרישה לגיטימית לראות את שחקני הבית. מה רע בזה? מה זה הופך אותי
לבעל רגשי נחיתות למסכן הבא להדפק על הדלת באומללות ולבקש לראות את שחקני הבית?
עוד פעם לא נחזור שבסיטואציה של המשחק בחיפה הייתה הזדמנות לראות את השמות שהזכרנו.
האם היינו מפסדים משהו? לא רק מרווחים תאמינו לי לפחות בעיניין דור.