הפועל ב"ש- ביתר ת"א/רמלה, גביע, שלישי, 19:00, טרנר. מש' 1
Re: הפועל ב"ש- ביתר ת"א/רמלה, גביע, שלישי, 19:00, טרנר. מש' 1
שהר עם משחק חלש אתמול.
מקווה מאוד שהוא יכנס לעניינים מתישהו.
הוא הוחתם כאן להרבה זמן, גם אם העונה הראשונה לא תלך פיקס לא קרה כלום.ReDo כתב:שהר עם משחק חלש אתמול.
בינתיים יש לו 2 שערי ליגה חשובים(ק"ש ורעננה), והוא עד עכשיו שחקן הגביע שלנו(1:0 על קר"ג, 1:0 על פ"ת, הגול הראשון אתמול נגד רמלה).
מאמין שהוא יבקיע עוד איזה 2-3 העונה, ואפשר להסתפק בזה בינתיים. אני ממש לא מחשיב אותו ככישלון העונה, במיוחד בהתחשב בעובדה שהוא היה פצוע חודשיים+.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
אוהד הצלחות כתב:ידידאל תבורך. סוף לשטויות, חזרה לשפיות.
זה שההוא שהבעיר את התבערה וקרא לחסימת גולשים נחסם בעצמו (בפעם השניה, יש לציין) זה אכן מבורך, אבל זה לא שווה הרבה כשיורים על אוטומט. תהיה מבסוט, דר - נפתרת מטוטי. גולשים, מה דעתכם על כך?
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
היתרון בלשחק עם ברדה ביחד עם שהר\גאדיר זה שברדה מושך אליו כל הזמן שני שחקנים, הוא מציק הוא נושך ויש לו נוכחות שאי אפשר להתעלם ממנה, הוא מפנה שטחים ונותן לשחקן המהיר את היתרון, שים לב לשער שהוא בישל אתמול לבן שהר, מתערב איתך שאם זה היה הפוך שהר למרות שהוא יותר מהיר מברדה לא מגיע לכדור שברדה הגיע עם מלא נחישות תוך כדי התגברות פיזית על השחקן היריב, שהר לעומתו ניצל את המצב ששני שחקנים ניסו לסגור את ברדה ועם המהירות שלו והתנועה החכמה פשוט עשה מה שחלוץ צריך לעשות. לא בטוח שאם זה היה גאדיר ושהר היית מקבל גול כזה אתמולdardasmiley כתב:
לא הייתי מעז לותר על ברדה כרגע בשום קונסטלציה. אבל מעניין אותי מאוד, לראות הרכב עם גדיר ושהר ביחד.
לא רואה הגנה מספיק פיזית, מהירה ואינטיליגנטית בארץ להתמודד עם שניהם ביחד.
what you mean? Totti was blocked?אורי אדום בנשמה כתב:
זה שההוא שהבעיר את התבערה וקרא לחסימת גולשים נחסם בעצמו (בפעם השניה, יש לציין) זה אכן מבורך, אבל זה לא שווה הרבה כשיורים על אוטומט. תהיה מבסוט, דר - נפתרת מטוטי. גולשים, מה דעתכם על כך?
אל תתחילו שוב בבקשה.
- אוהד הצלחות
- Title: אלופת המדינה 16,17,18!
מצטרף לבקשה. הפועל באר שבע,וכל השאר לא מעניין.yedidel כתב:אל תתחילו שוב בבקשה.
הפועל באר שבע אלופת 2016, 2017, 2018
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
yedidel כתב:אל תתחילו שוב בבקשה.
הכל מקצועי.
אתה קודם כל חבר (הרבה יותר ממה שאני חבר של טוטי איתו לא נפגשתי מעולם), אבל כפי שכבר הספקת להכיר אותי, להזדעק נגד חוסר צדק זה בדם שלי.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
מסכים לגמרי.blueman כתב: היתרון בלשחק עם ברדה ביחד עם שהר\גאדיר זה שברדה מושך אליו כל הזמן שני שחקנים, הוא מציק הוא נושך ויש לו נוכחות שאי אפשר להתעלם ממנה, הוא מפנה שטחים ונותן לשחקן המהיר את היתרון, שים לב לשער שהוא בישל אתמול לבן שהר, מתערב איתך שאם זה היה הפוך שהר למרות שהוא יותר מהיר מברדה לא מגיע לכדור שברדה הגיע עם מלא נחישות תוך כדי התגברות פיזית על השחקן היריב, שהר לעומתו ניצל את המצב ששני שחקנים ניסו לסגור את ברדה ועם המהירות שלו והתנועה החכמה פשוט עשה מה שחלוץ צריך לעשות. לא בטוח שאם זה היה גאדיר ושהר היית מקבל גול כזה אתמול
אפשר גם לקבל ממנו עוד משהו דרך זה, בגלל הנוכחות הגדולה שלו וכשהוא ברחבה כולם הולכים אליו, אז הוא מפנה המון שטח לשחקן שבא מהצד/מאחור.
לכו קצת אחורה לגול של גורדנה נגד מכבי פתח תקווה שנה שעברה(ב4:0 אם אני לא טועה), בוזגלו מוסר לבן ביטון(מסירה גאונית בפני עצמה אבל זה לא העניין), בן רואה ברחבה את ארבייטמן שרץ לצד שמאל של הרחבה בתנועה מאוד מסוכנת אבל שקופה, שלומי מושך אליו את הבלמים ובעצם מותיר חור ענק בהגנה של פ"ת, אליו מגיח גורדנה מאחור ומדביק את הכדור לרשת.
ראינו את זה גם השנה לא מעט כשראדי היה זה שבא מאחור, אבל לצערי הוא הטיס את הכדורים לשמיים.
מאמין שעם חלוצים מהירים כמו שהר וגאדיר, וחלוץ מושך תשומת לב כמו ברדה, זה יכול להיות אפילו יותר יעיל.
לפחות תפתחו את היוזר של טוטי שיפתח את הטופיק למשחק הבא.
בינתיים יש לו אחוזי הצלחה גבוהים
ידידאל, יש מצב שאתה מחזיר אותם, אבל חוסם את האפשרות שלהם לראות את התגובות אחד של השני?yedidel כתב:אל תתחילו שוב בבקשה.
הכתיבה של טוטי חסרה לי מאוד.
ובכלל, אני חושב שלא היה צורך לחסום אף אחד מהם.
- dardasmiley
כבר פתח.taltal כתב:לפחות תפתחו את היוזר של טוטי שיפתח את הטופיק למשחק הבא.
מחזק את דבריו של שמעון ,שמעון א כתב: ידידאל, יש מצב שאתה מחזיר אותם, אבל חוסם את האפשרות שלהם לראות את התגובות אחד של השני?
הכתיבה של טוטי חסרה לי מאוד.
ובכלל, אני חושב שלא היה צורך לחסום אף אחד מהם.
טוטי כותב צבעוני , מצחיק ,ומבין המון,
כנ"ל דר למרות השטיקים , פשוט תחסום אותם אחד מהשני ושלום על ישראל.
מצטרף, שניהם חלק בלתי נפרד מהפורוםגיא חניה כתב: מחזק את דבריו של שמעון ,
יש אופציה קלה כזאת שכל אחד יכול לעשות - ללחוץ על האייקון של האיש מתחת לשם משתמש וללחוץ "הוסף נודניק"גיא חניה כתב: מחזק את דבריו של שמעון ,
שניהם מכירים את זה.