בסדרzivmay כתב:עם איך שהוא נראה, עדיף.
ובטח שלא שווה 300 אלף לעונה.
פציעות והשעיות
Re: פציעות והשעיות
הגיע הזמן לצאת מבועה הזאת של החתמות שחקנים בני 33 פלוס שהם לא אליניב ברדה. הגיע הזמן שנעמיד סגל הרבה יותר צעיר, זה גם יעזור לנו לשמור על יציבות לאורך זמן.
שחקנים כמו הובאן לא מגיעים לכאן בגיל צעיר יותר.zivmay כתב:הגיע הזמן לצאת מבועה הזאת של החתמות שחקנים בני 33 פלוס שהם לא אליניב ברדה. הגיע הזמן שנעמיד סגל הרבה יותר צעיר, זה גם יעזור לנו לשמור על יציבות לאורך זמן.
חוץ מזה שזרים זה הימור גדול מאוד.
זה לא הזמן להחליט החלטות כאלה.zivmay כתב:הגיע הזמן לצאת מבועה הזאת של החתמות שחקנים בני 33 פלוס שהם לא אליניב ברדה. הגיע הזמן שנעמיד סגל הרבה יותר צעיר, זה גם יעזור לנו לשמור על יציבות לאורך זמן.
עוד חודשיים נהיה חכמים יותר.
השאלה אם הוא שווה 300 אלף יורו? מאשר להוסיף כסף על שחקן הרבה יותר צעיר?izguy83 כתב: שחקנים כמו הובאן לא מגיעים לכאן בגיל צעיר יותר.
חוץ מזה שזרים זה הימור גדול מאוד.
אם אפשר לחלוב את בכירי או מישהו אחר על הובאן, אז אולי בגיל 33 באמת כדאי.
מצד שני בכיף אשמח לראות אותו פה עונה הבאה וגם לאחר מכן אם הוא בקטע של התמקצעות בתחום האימון
מצד שני בכיף אשמח לראות אותו פה עונה הבאה וגם לאחר מכן אם הוא בקטע של התמקצעות בתחום האימון
- The red one
זריהן: היה חשש גדול מהפציעה של גורש, אך לא מדובר על פציעה חמורה. ייתכן מאוד שנראה אותו בשבת.
לגבי מליקסון - כנראה לא יהיה בסגל בשבת, אבל למחזור הבא אמור להיות כשיר.
לגבי מליקסון - כנראה לא יהיה בסגל בשבת, אבל למחזור הבא אמור להיות כשיר.
אם לא היה את היורו, הייתי אומר לך שבוודאות שווה.zivmay כתב:
השאלה אם הוא שווה 300 אלף יורו? מאשר להוסיף כסף על שחקן הרבה יותר צעיר?
בגיל הזה, בלי מנוחה בקיץ, עטנה הבאה תהיה לו קשה מאוד.
אבל, לפי מה שאני מבין, הבחור מקצוען. שומר על עצמו טוב.
אינטילגנציית המשחק שלו, זה דבר שאין בליגה שלנו. קורא מהלכים קדימה כמו שאף שחקן בישראל לא יודע. את הכסף הוא שווה. לא הייתי נכנס להרפתקה עונה הבאה עם זר חדש כשיש לך משהו מוכח ביד.
מה הקשר לחלוב? הבן אדם מסיים חוזה בתום העונה הנוכחית.nir767676 כתב:אם אפשר לחלוב את בכירי או מישהו אחר על הובאן, אז אולי בגיל 33 באמת כדאי.
צודק טעות שלי.izguy83 כתב: מה הקשר לחלוב? הבן אדם מסיים חוזה בתום העונה הנוכחית.
איציק יצחקי בוואלה : גורש צפוי להיות כשיר ולפתוח בשבת מול הפועל חיפה .
בהחלט בשורה טובה.
יש גם דיווחים טובים מהכיוון של מליקסון , כל ההערכות מדברות על כך שנגד בני יהודה הוא כשיר לחלוטין .
בהחלט בשורה טובה.
יש גם דיווחים טובים מהכיוון של מליקסון , כל ההערכות מדברות על כך שנגד בני יהודה הוא כשיר לחלוטין .
pirlo21 כתב:איציק יצחקי בוואלה : גורש צפוי להיות כשיר ולפתוח בשבת מול הפועל חיפה .
בהחלט בשורה טובה.
#עמה_יעמיק
מה קורה עם ברדה?
נפגע באיזור שריר התאומים , היום יעבור צילום ואז נראה .שמעון א כתב:מה קורה עם ברדה?
זריהן מפרסם שע"פ הצילום שברדה עבר אין לו קרע והוא צפוי להיות כשיר למשחק נגד בני יהודה .