Totti כתב:מבטיח לך שאני האחרון שמחפש למי להטפל.
כן, לביטון יש מסירות מפתח ועדיין, בהנעת הכדור הבסיסית שעלייה מבוססת שיטת המשחק של בכר הוא מפגר המון מאחור.
הברירה הטבעית שלו היא מסירה אחורה, בדרך כלל מגיעה אחרי 2-3 נגיעות מיותרות בכדור שהן תוצאה של יסודות לקויים ובחלק מהפעמים מסירה "מסבכת", כזו שקשה לעצור ולא פשוט לפתח כך משחק. אז נכון, הוא יודע להוציא כדורי רוחב באיזור הרחבה וזה פלוס ענק.
אחדד, ביטון מגן טוב מאוד, קשה לי למצוא בו נחיתות מלבד המבנה הגופני שכמו שאמרתי, לא מתאים לרמות הגבוהות. אני האחרון שאסתכל על מבנה פיזי ואסיק ממנו, אבל אצל ביטון הנחיתות בולטת. הוא מחפה עליה בהדבקות לשחקן, אבל היא עדיין טעונה שיפור.
וכמו שחזרתי ואמרתי, זו לא החלפה אקוטית, אבל אני הולך להפתיע אותך ולקבל גלים של " ביקורת"...נותרו בהרכב השחקנים הקיים 2 שחקנים שההתאמה שלהם לרמות הגבוהות דורשת תהייה,
בן ביטון וויליאם סוארס.
אני חושב שאתה מתבלבל בין בן ביטון למתן אוחיון כי כל מה שתיארת מלבד המבנה הפיזי זה הוא.
דווקא אני רואה את ביטון מבחינה פיזית לוקה, גם ברמות הגבוהות מגנים מאוד מוכשרים מהירים וזריזים טובים למרות הגובה שלהם והם מנצלים את זה כיתרון, אבל אין ספק ואני מסכים איתך שכדי להיות בראש אחד עם דויזאדה ושאר הקבוצה, בן ביטון חייב לשפר את קבלת ההחלטות שלו ובדיוק המסירות שלו.