הפועל ב"ש- ביתר ת"א/רמלה, גביע, שלישי, 19:00, טרנר. מש' 1
Re: הפועל ב"ש- ביתר ת"א/רמלה, גביע, שלישי, 19:00, טרנר. מש' 1
לא מוצא יותר מידי סיבות שיהיה גבוה מראש, באמת שלא.
אני גר בירושלים והולך ללא מעט משחקים של ביתר, 80% מהכרטיסים נמכרים ביום המשחק, בקופות.
כשיש בהלת כרטיסים, הם רצים לקנות מראש הבבונים, כשברור להם שלא תהיה בעיה, הם מגיעים לטדי וקונים.
אז סבבה, אינטרנט ונעליים ושפע ומקומות מסומנים, בשורה התחתונה צריך ללכת פיזית לאסוף את הכרטיסים. אם היה אלקטרוני אז ניחא.
אני גר בירושלים והולך ללא מעט משחקים של ביתר, 80% מהכרטיסים נמכרים ביום המשחק, בקופות.
כשיש בהלת כרטיסים, הם רצים לקנות מראש הבבונים, כשברור להם שלא תהיה בעיה, הם מגיעים לטדי וקונים.
אז סבבה, אינטרנט ונעליים ושפע ומקומות מסומנים, בשורה התחתונה צריך ללכת פיזית לאסוף את הכרטיסים. אם היה אלקטרוני אז ניחא.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
כן, מסכים לגמרי.
בכל מקרה אני שמח על הפקת הלקחים מהבלגן בגביע הטוטו והפתיחה של קופות מרובות, כולל השימוש בקונכיה.
בכל מקרה אני שמח על הפקת הלקחים מהבלגן בגביע הטוטו והפתיחה של קופות מרובות, כולל השימוש בקונכיה.
גורש , אוחיון,טהה ,סוארס ,תורג׳מן, בוזגלו, ראדי, הובאן ,וואקמה ,דן ביטון,שהר ככה ההיתי עולה ,זה שי !

וואלה-
הרכב משוער, הפועל באר שבע: דודו גורש, מתן אוחיון, שיר צדק, וויליאם סוארס, בן תורג'מן, וובה בראון, מהראן ראדי, אובידיו הובאן, מאור בוזגלו, אנתוני וואקמה, בן שהר.
הרכב משוער, בית"ר תל אביב רמלה: מייק חכים, רמאריק אטו, יגיל ביטון, שחר פיבן, גיא גומברג, רוסלן ברסקי, עלי מוחמד, דניאל שוורצבוים, סוהיל ארמלי, אבי אבינו, רותם שמול.
הרכב משוער, הפועל באר שבע: דודו גורש, מתן אוחיון, שיר צדק, וויליאם סוארס, בן תורג'מן, וובה בראון, מהראן ראדי, אובידיו הובאן, מאור בוזגלו, אנתוני וואקמה, בן שהר.
הרכב משוער, בית"ר תל אביב רמלה: מייק חכים, רמאריק אטו, יגיל ביטון, שחר פיבן, גיא גומברג, רוסלן ברסקי, עלי מוחמד, דניאל שוורצבוים, סוהיל ארמלי, אבי אבינו, רותם שמול.
- The red one
חזל״ש - נראה שהטריבונות האלה נסגרו למכירה ולא התמלאו מעצמן.
מה יש לך לחפש במשחק של ביתר?Totti כתב:לא מוצא יותר מידי סיבות שיהיה גבוה מראש, באמת שלא.
- dardasmiley
לפי וואלה יפתח בשער שלהם קשר או חלוץ (?) כנראה שאני לא הבנתי נכון, אבל מה???
מה השם?dardasmiley כתב:לפי וואלה יפתח בשער שלהם קשר או חלוץ (?) כנראה שאני לא הבנתי נכון, אבל מה???
השוער הראשון שלהם(גליל בן שאנן אם אני לא טועה) עזב אותם לפני כמה ימים.
- The red one
גליל בן שאנן היה השוער באשקלון והוא נפצע לפני חודשיים.CrazyRed7 כתב: מה השם?
גיא סאלם (מובן מאיפה הבלבול) היה השוער של בית"ר ת"א רמלה ועזב אותם להפועל ירושלים. מי שיפתח הוא מייקל חכים..שוער במקצועו.
נערך לאחרונה על ידי The red one ב 08 פברואר 2016, 21:47, נערך פעם 1 בסך הכל.
- simply-red
השוער של ביתר/רמלה חכים משהוCrazyRed7 כתב: מה השם?
טוב, כתבות וכתבות וכתבות על עמיר תורגמן והילדים של מכבי תל אביב.
בדרך כלל אני לא חזיר, אבל ממש אשמח אם נחנך אותם עוד בגיל צעיר שיש הפועל באר שבע חדשה וחזקה, כפי שחינכו אותנו לאורך השנים, מילדים ב' ועד הקבוצה הבוגרת.
בדרך כלל אני לא חזיר, אבל ממש אשמח אם נחנך אותם עוד בגיל צעיר שיש הפועל באר שבע חדשה וחזקה, כפי שחינכו אותנו לאורך השנים, מילדים ב' ועד הקבוצה הבוגרת.
יגאל ברמן מפרסם שנמכרו כבר 6000 כרטיסים,
השאלה אם זה נתון מדויק או שהוא פשוט נכנס לשפע וראה איזורים סגורים ושיער שהם נמכרו ?
השאלה אם זה נתון מדויק או שהוא פשוט נכנס לשפע וראה איזורים סגורים ושיער שהם נמכרו ?
זה לא בעיה להיכנס לשפע ולראות את מצב המכירה בלייב.Tal_Hbs כתב:יגאל ברמן מפרסם שנמכרו כבר 6000 כרטיסים,
https://www.ticket4u.co.il/index.php?page=order&id=1663" onclick="window.open(this.href);return false;
מלבד הצפוני שאין אפשרות לבדוק את המצב שם, במערבי, מזרחי, ודרומי יש תפוסה להערכתי של יותר מ80 אחוז.
במספרים להערכתי כבר 7-8 אלף כרטיסים שנמכרו.
בוא נחכה לערב, אני בטוח ש85 תפוסה תהיה הערב.
יהיה בסדר, אין שידור ישיר ואין שום סיבה לרכוש מראש אם בכל מקרה אוספים פיזית. סתם עמלה מטופשת של 5 שקל לכרטיס.
מעריך אובר 8000
מעריך אובר 8000
כרגע מספר רשמי 6000 כרטיסים נמכרו (ולא לפי ONE)
נערך לאחרונה על ידי ran ב 09 פברואר 2016, 12:44, נערך פעם 1 בסך הכל.