הפועל ב"ש- ביתר ת"א/רמלה, גביע, שלישי, 19:00, טרנר. מש' 1
Re: הפועל ב"ש- ביתר ת"א/רמלה, גביע, שלישי, 19:00, טרנר. מש' 1
רותם שמול הזה נראה לי שחקן טוב. ראיתי את השם שלו הרבה פעמים במבקיעים.
אם אני לא טועה גם הבקיע לנו צמד בווסרמיל בעונת העליה עם גיא לוי, בניצחון 3-2 על קרית אתא.
אם אני לא טועה גם הבקיע לנו צמד בווסרמיל בעונת העליה עם גיא לוי, בניצחון 3-2 על קרית אתא.
- The red one
אחלה של תשובה, אהבתי. ברור לך שלא כולם עסוקים כמוך, וברור לך שלא כולם גרים במודיעין. אבל אני מניח שאת התשובה שאתה נתת לי כולם יתנו לי. בהצלחה במבחנים!izguy83 כתב: כן. הייתי בא, גם אם היה מתהפך העולם.
אבל יש בדרי עדיפויות בחיים והם משתנים עם הזמן. יש גבול כמה אפשר למכור לאשה שהקבוצה חשובה יותר ממנה. יש גם ילדה שצריך לדאוג לה, עבודה, תואר שני (כרגע תקופת מבחנים) ומגורים במודיעין.
ולא שאני מנסה להצטדק. לא באמת סופר מישהו.
רק נותן דוגמא לזה שילדים בני 22 רושמים פה ובפייסבוק מי רשאי להחזיק מנוי או אוהד מספיק את הקבוצה.
הייתי בגיל הזה ולא זכור לי שהטפתי מוסר לאוהדים אחרים. בטח לא לכאלה שבוגרים ממני.
ולגבי 2 השורות האחרונות - שלא יווצר רושם מוטעה. אני לא מחלק ציונים לאף אחד ולא קורא לאף אחד בשום כינוי. אני סולד מזה ונגעל מזה. אני בעצמי לא הולך לכל משחק חוץ וממש לא מגדיר את עצמי האוהד האולטימטיבי. סה"כ כתבתי בהודעה 'מעצבן' ולא שום דבר מעבר.
טוטי, אתה הצבת ליין של 500 לאוהדי נתניה אתמול ונפלת בו קשות, וגם פה אני נאלץ ללכת עם האנדר. נקווה להתבדות.
שאלה מכריעה- שידור ישיר בערוץ פתוח?Tal_Hbs כתב:
לדעתי אנדר קל
הלוואי ואתבדה
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- The red one
לא.Totti כתב: שאלה מכריעה- שידור ישיר בערוץ פתוח?
אוקי, אובראדום בלב בנשמהההה כתב: לא.
- red and white
- Title: Almog
גורש
תורגמן/אוחיון טאהא סוארז דוידזאדה
בראון הובאן ראדי
ביטון/נוואקמה שהר בוזגלו
תורגמן/אוחיון טאהא סוארז דוידזאדה
בראון הובאן ראדי
ביטון/נוואקמה שהר בוזגלו
ממש לא כיוונתי אליך. קראתי טוב מה כתבת.אדום בלב בנשמהההה כתב: אחלה של תשובה, אהבתי. ברור לך שלא כולם עסוקים כמוך, וברור לך שלא כולם גרים במודיעין. אבל אני מניח שאת התשובה שאתה נתת לי כולם יתנו לי. בהצלחה במבחנים!
ולגבי 2 השורות האחרונות - שלא יווצר רושם מוטעה. אני לא מחלק ציונים לאף אחד ולא קורא לאף אחד בשום כינוי. אני סולד מזה ונגעל מזה. אני בעצמי לא הולך לכל משחק חוץ וממש לא מגדיר את עצמי האוהד האולטימטיבי. סה"כ כתבתי בהודעה 'מעצבן' ולא שום דבר מעבר.
טוטי, אתה הצבת ליין של 500 לאוהדי נתניה אתמול ונפלת בו קשות, וגם פה אני נאלץ ללכת עם האנדר. נקווה להתבדות.
כיוונתי לכל הטרנד של הילדים ללא מחויבות בחיים שמטיפים מוסר לכל מי שלא יכול להשקיע חצי שבוע בכל שבוע לטובת הקבוצה.
אז למה למשחק גביע טוטו נגד ביתר כן טרחו להגיע קרוב ל9000 מהצד שלנו?
נכון שזאת בית"ר ירושלים, אבל זה סך הכל משחק גביע טוטו.
אנשים כאן מתבלבלים, המשחק ביום שלישי הוא נורא חשוב.
אתה המבולבל כאן, אף אחד לא טוען שזה לא חשוב, אבל סדרי העדיפויות בחיים משתנים כמו שהסבירו מעליי והם לא כל כך ברורים לכולם.Noam98 כתב:אז למה למשחק גביע טוטו נגד ביתר כן טרחו להגיע קרוב ל9000 מהצד שלנו?
וכן, ביתר ירושלים עדיין יוצרת סף גירוי אחר
לא התכוונתי האנשים כאן בפורום, אלא באופן כללי לאוהדים שיכולים להגיע ובוחרים שלא.Totti כתב: אתה המבולבל כאן, אף אחד לא טוען שזה לא חשוב, אבל סדרי העדיפויות בחיים משתנים כמו שהסבירו מעליי והם לא כל כך ברורים לכולם.
מחזק ומוסיף שאת האנרגיות וסף הגירוי יכולת להרגיש בהבדלים של עוצמות העידוד והתמיכה מכל היציעים נגד ביתר לפני שבועיים היה העידוד הכי חזק שהיה בטרנר עד עכשיוTotti כתב: אתה המבולבל כאן, אף אחד לא טוען שזה לא חשוב, אבל סדרי העדיפויות בחיים משתנים כמו שהסבירו מעליי והם לא כל כך ברורים לכולם.
הזוית של "בוחרים שלא" היא מאוד סובייקטיבית ולא הוגנת וזה מה שמנסים להסביר לכם כמעט עמוד שלם.Noam98 כתב: לא התכוונתי האנשים כאן בפורום, אלא באופן כללי לאוהדים שיכולים להגיע ובוחרים שלא.
תן לי לומר לך משהו, בתקווה שדרכו גם אחרים יבינו את התמונה.
לאבא עם שני ילדים משחק כזה באמצע השבוע עולה- 150 שקל מינימום, בלי לדבר בכלל על עלויות אלטרנטיביות. ואין דבר כזה "לא לקחת את הילדים"
אז הוא מוותר על ערב עם האישה באמצע השבוע. מוותר על סידורים שיש לו לעשות, בסדר, הפועל דוחה הכל.
אבל אז מגיע שבת ויש סמי עופר על הראש, האבא עם השני ילדים מכפיל בודאות את ההוצאה, עוצר ביילוו לקנות ארקיט ובמבה, מתדלק פול טנק, דופק שווארמה באל-בארבור והופ- 500 שקל הלכו. ושוב, האישה לבד, השבת "של הפועל".
אי אפשר לנסות ולהבין חיים מורכבים של משפחות כשאתה לא במקום הזה, אל תשפטו, אל תכתבו הודעות תלושות מהמציאות, תנסו לקלוט או פשוט תדלגו.
התחביב הזה יקר בכסף, יקר בזמן איכות עם המשפחה, יקר בהרבה מאוד מובנים.
יש מלחמות שמסתערים עליהן בכל הכוח ויש פעמים שאפשר וצריך לוותר.
רבע גמר גביע המדינה יותר מעניין מרבע גמר גביע הטוטו, גם נגד ביתר.Totti כתב: אתה המבולבל כאן, אף אחד לא טוען שזה לא חשוב, אבל סדרי העדיפויות בחיים משתנים כמו שהסבירו מעליי והם לא כל כך ברורים לכולם.
חבל שהמועדון לא עושה הפנינג לילדים לקרא המשחק , יכול לחשוף הרבה ילדים שלא יכולים להגיע למשחקי הליגה כי אין כרטיסים, ועל הדרך לבנות מאגר אוהדים גדול יותר.
אין דיון על חשיבות המפעל אלא על היריבה.yakar כתב:
רבע גמר גביע המדינה יותר מעניין מרבע גמר גביע הטוטו, גם נגד ביתר.
חבל שהמועדון לא עושה הפנינג לילדים לקרא המשחק , יכול לחשוף הרבה ילדים שלא יכולים להגיע למשחקי הליגה כי אין כרטיסים, ועל הדרך לבנות מאגר אוהדים גדול יותר.
אני משוכנע שמשחק אימון עם קהל נגד מכבי היה מושך יותר צופים מרבע גמר גביע נגד מרמורק
אני מקבל, אבל כל מקרה לגופו.Totti כתב: הזוית של "בוחרים שלא" היא מאוד סובייקטיבית ולא הוגנת וזה מה שמנסים להסביר לכם כמעט עמוד שלם.
תן לי לומר לך משהו, בתקווה שדרכו גם אחרים יבינו את התמונה.
לאבא עם שני ילדים משחק כזה באמצע השבוע עולה- 150 שקל מינימום, בלי לדבר בכלל על עלויות אלטרנטיביות. ואין דבר כזה "לא לקחת את הילדים"
אז הוא מוותר על ערב עם האישה באמצע השבוע. מוותר על סידורים שיש לו לעשות, בסדר, הפועל דוחה הכל.
אבל אז מגיע שבת ויש סמי עופר על הראש, האבא עם השני ילדים מכפיל בודאות את ההוצאה, עוצר ביילוו לקנות ארקיט ובמבה, מתדלק פול טנק, דופק שווארמה באל-בארבור והופ- 500 שקל הלכו. ושוב, האישה לבד, השבת "של הפועל".
אי אפשר לנסות ולהבין חיים מורכבים של משפחות כשאתה לא במקום הזה, אל תשפטו, אל תכתבו הודעות תלושות מהמציאות, תנסו לקלוט או פשוט תדלגו.
התחביב הזה יקר בכסף, יקר בזמן איכות עם המשפחה, יקר בהרבה מאוד מובנים.
יש מלחמות שמסתערים עליהן בכל הכוח ויש פעמים שאפשר וצריך לוותר.
אין מצב שאין 7-8 אלף שבאמת יכולים להגיע בלי צורך בויתורים(חוץ מה50 ש"ח על המשחק עצמו), אבל אני ממש לא מאמין שתגיע כמות כזאת.