הפועל ב"ש- ביתר ת"א/רמלה, גביע, שלישי, 19:00, טרנר. מש' 1

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
ns75

Re: הפועל ב"ש- ביתר ת"א/רמלה, גביע, שלישי, 19:00, טרנר. מש' 1

שליחה על ידי ns75 »

Totti כתב:
עם עמיר תורגמן על הקווים, שמות יחסית מוכרים לחובבי הליגה הלאומית כמו רותם שמול, אבי אבינו וגיא סאלם ואסופת ילדים נמרצת- יונתן כהן, ארמלי, חוזז, ברסקי, עלי מוחמד, יגל ביטון האחרים, ינסו הרמלאים/תל אביבים לחולל סנסציה בשלב המפגש הכפול ותחילה בטרנר.
השם היחיד שאני מכיר במשפט הזה הוא טרנר

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

ns75 כתב:
השם היחיד שאני מכיר במשפט הזה הוא טרנר
כי התקמצנת על sport5 live
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

המון, המון כרטיסים נותרו למכירה. יותר מעצבן מאנשים שהולכים בדקה 85 זה אנשים שלא מגיעים בכלל.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

אדום בלב בנשמהההה כתב:המון, המון כרטיסים נותרו למכירה. יותר מעצבן מאנשים שהולכים בדקה 85 זה אנשים שלא מגיעים בכלל.
וואלה.
כי יש לאנשים חיים אתה יודע.
עבודה, לימודים, ילדים בבית, ילדים בחוגים, אירועים, התחייבויות קודמות...

סמל אישי של משתמש
The red one

Totti כתב: וואלה.
כי יש לאנשים חיים אתה יודע.
עבודה, לימודים, ילדים בבית, ילדים בחוגים, אירועים, התחייבויות קודמות...
לההההה באמת? יש לאנשים חיים? דיי, אני בשוק! החיים שלהם לא מנעו מהם להגיע אתמול.

ואם המשחק הזה היה תל אביב אחרת, מכבי נגיד, מה אתה חושב? שקצת יותר מ48 שעות לפני המשחק היו נמכרים אליו בקושי 600 כרטיסים?

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

אדום בלב בנשמהההה כתב:המון, המון כרטיסים נותרו למכירה. יותר מעצבן מאנשים שהולכים בדקה 85 זה אנשים שלא מגיעים בכלל.
השתדלתי שלא להגיב על הקשקשת שרצה כאן על "אלה שיוצאים עם השריקה או אלה שלא באים למשחק גביע"
בוא אחדש לך משהו, אני בעל מנוי חוץ ולא מגיע בשלישי. 2 משחקים הפסדתי העונה: סכנין בחוץ ובית"ר בטרנר בטוטו. וגם אתמול, איך שהשופט שרק רצתי לאוטו. כל אחד שיעשה מה שהוא רוצה. לכל אחד סדרי עדיפויות שונים בחיים. מעדיף לראות את הילדה שלי ערה, מאשר לחגוג עם השחקנים.
כשהייתי בן 18, הייתי נשאר גם שעתיים אחרי ומפסיד ארוחת ערב שבת כי נגמר משחק בשעה 17 ביום שישי בקקית שמונה.
לא מבין מאיפה החוצפה של אנשים להתערב לאנשים אחרים בחיים.

סמל אישי של משתמש
The red one

izguy83 כתב: השתדלתי שלא להגיב על הקשקשת שרצה כאן על "אלה שיוצאים עם השריקה או אלה שלא באים למשחק גביע"
בוא אחדש לך משהו, אני בעל מנוי חוץ ולא מגיע בשלישי. 2 משחקים הפסדתי העונה: סכנין בחוץ ובית"ר בטרנר בטוטו. וגם אתמול, איך שהשופט שרק רצתי לאוטו. כל אחד שיעשה מה שהוא רוצה. לכל אחד סדרי עדיפויות שונים בחיים. מעדיף לראות את הילדה שלי ערה, מאשר לחגוג עם השחקנים.
כשהייתי בן 18, הייתי נשאר גם שעתיים אחרי ומפסיד ארוחת ערב שבת כי נגמר משחק בשעה 17 ביום שישי בקקית שמונה.
לא מבין מאיפה החוצפה של אנשים להתערב לאנשים אחרים בחיים.
כולה כתבתי מעצבן מה נדלקת? לא אמרתי שום דבר מעבר. אני פספסתי יותר משחקי חוץ ממך העונה, זה לא קשור לנושא בכלל. ואגב, לי ממש לא אכפת שאנשים יוצאים בדקה 85 ואני מבין אותם מאוד (גם כתבתי את זה באשכול הפסימי שאתה אומר שעקבת אחריו). ברור לי ש15,000 לא יגיעו, אבל יש לי תחושה שלא יגיעו גם 7 וזה כבר מוגזם.

ואם כבר הגבת - אז מעניין אותי לשאול אותך ספציפית, אם זה היה נגד מכבי ת"א בגביע, היית בא?
נערך לאחרונה על ידי The red one ב 07 פברואר 2016, 13:44, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

אדום בלב בנשמהההה כתב: לההההה באמת? יש לאנשים חיים? דיי, אני בשוק! החיים שלהם לא מנעו מהם להגיע אתמול.

ואם המשחק הזה היה תל אביב אחרת, מכבי נגיד, מה אתה חושב? שקצת יותר מ48 שעות לפני המשחק היו נמכרים אליו בקושי 600 כרטיסים?
אתמול היה שבת, אתמול היה חשוב יותר לאוהדים ובצדק, אתמול נכלל במנוי, אתמול נקבע פחות או יותר חצי שנה מראש. אתמול לא היה הנחתה של שבוע לפני, אתמול לא משחק שלישי באמצע השבוע בחודש.

אז נמכרו 600, מה הבהלה? יהיו חסרים כרטיסים? מישהו ירצה להגיע ולא יוכל?

יהיו מינמום 8000 צופים, זה לגמרי בסדר בהתחשב בנסיבות.

ואגב, לדחוף לכל הודעה "ואם היה מכבי" זה טיעון מאוד זול, תתקדם.

סמל אישי של משתמש
The red one

למה טיעון מאוד זול? זה ה-טיעון.

כ-ל הדברים שאתה אומר, וכל התירוצים (הנכונים) שאתה הצגת, היו מתבטלים אם היה מדובר במשחק גביע נגד מכבי תל אביב.

וזה, אותי, מעצבן הרבה יותר מאנשים שהולכים בדקה 85. אנשים שכבר שבעים מכלום ושום דבר שהשגנו ו"הא..תל אביב רמלה..ננצח בקלות, אז לא נלך לתמוך". פער של 2 אלף יהיה גם ככה כי כלל לא פותחים את הצפוני, אז נגיד יגיעו 8..ניחא..אני לא רואה את זה קורה.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

אדום בלב בנשמהההה כתב:למה טיעון מאוד זול? זה ה-טיעון.

כ-ל הדברים שאתה אומר, וכל התירוצים (הנכונים) שאתה הצגת, היו מתבטלים אם היה מדובר במשחק גביע נגד מכבי תל אביב.

וזה, אותי, מעצבן הרבה יותר מאנשים שהולכים בדקה 85. אנשים שכבר שבעים מכלום ושום דבר שהשגנו ו"הא..תל אביב רמלה..ננצח בקלות, אז לא נלך לתמוך". פער של 2 אלף יהיה גם ככה כי כלל לא פותחים את הצפוני, אז נגיד יגיעו 8..ניחא..אני לא רואה את זה קורה.
זה לא "הטיעון", זה הכי זול שאפשר להציג.
סף הגירוי של משחק נגד ביתר שמשון תל אביב רמלה-לוד, לא היה ולא יהיה אותו סף גירוי כמו משחק נגד מכבי תל אביב, חיפה או ביתר ירושלים. זה לגיטימי, מובן ולא המציאו את זה בבאר שבע או בטרנר

סמל אישי של משתמש
The red one

Totti כתב: זה לא "הטיעון", זה הכי זול שאפשר להציג.
סף הגירוי של משחק נגד ביתר שמשון תל אביב רמלה-לוד, לא היה ולא יהיה אותו סף גירוי כמו משחק נגד מכבי תל אביב, חיפה או ביתר ירושלים. זה לגיטימי, מובן ולא המציאו את זה בבאר שבע או בטרנר
וחבל שזה ככה. אנחנו לא עם 4 אליפויות ב5 שנים ו2 גביעים רצופים שיש לנו איזה "סף גירוי" כל כך נמוך שמשחק כזה לא אמור לרגש אותנו. מדהים לראות כמה הקהל שלנו, שאנחנו אוהבים להתפאר בו בכמות, מוותר בכזאת קלות. זה אגב מתחבר לנושא שלא כל המשחקים בטרנר היו SOLD OUT העונה.

ואגב, זה שרק עכשיו נמכרו בערך 600 זה אומר שהרוב המוחלט של המינויים החליט כנראה לוותר על המשחק, הרי בתחילת היה פתוח רק למנויים. סביר להניח שהרבה מנויים שלא רכשו בשלישי-שישי גם לא יגיעו למשחק, ולכן אני לא רואה 8 מגיעים.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

אדום בלב בנשמהההה כתב: וחבל שזה ככה. אנחנו לא עם 4 אליפויות ב5 שנים ו2 גביעים רצופים שיש לנו איזה "סף גירוי" כל כך גבוה. מדהים לראות כמה הקהל שלנו, שאנחנו אוהבים להתפאר בו בכמות, מוותר בכזאת קלות. זה אגב מתחבר לנושא שלא כל המשחקים בטרנר היו SOLD OUT העונה.

ואגב, זה שרק עכשיו נמכרו בערך 600 זה אומר שהרוב המוחלט של המינויים החליט כנראה לוותר על המשחק, הרי בתחילת היה פתוח רק למנויים. סביר להניח שהרבה מנויים שלא רכשו בשלישי-שישי גם לא יגיעו למשחק, ולכן אני לא רואה 8 מגיעים.
יותר סביר שהוא טרם הטריח עצמו להתעסק בזה, הרי ממילא יהיו כרטיסים.

אנדר/אובר 8000, יש הימורים?

סמל אישי של משתמש
blueman

שליחה על ידי blueman »

אדום בלב בנשמהההה כתב: וחבל שזה ככה. אנחנו לא עם 4 אליפויות ב5 שנים ו2 גביעים רצופים שיש לנו איזה "סף גירוי" כל כך נמוך שמשחק כזה לא אמור לרגש אותנו. מדהים לראות כמה הקהל שלנו, שאנחנו אוהבים להתפאר בו בכמות, מוותר בכזאת קלות. זה אגב מתחבר לנושא שלא כל המשחקים בטרנר היו SOLD OUT העונה.

זה ממש לא נכון. רוב הקהל הוא בעל משפחות ועיסוקים נוספים מלבד הפועל ב"ש. אז ללכת פעמים בשבוע למשחק ולהשאיר את האישה עם הילדים או לפספס עבודה או לפספס זמן אייכות עם המשפחה אז לפעמים יש צורך לבחור משחקים. אז ברור לי שאנשים יבחרו ללכת למשחק ליגה שכלול במנוי ומשוחק במועד נוח יותר כלומר ביום שבת בשעה 19:30. אם היה משחק נגד מכבי אז השיקולים משתנים כי זהות היריבה משתנה, מה לעשות שמשחקים גדולים מושכים יותר קהל. ועדיין כמות של 5000-8000 שאני מאמין שיהיו במשחק הזה זה מכובד מאוד

סמל אישי של משתמש
Tal_Hbs

שליחה על ידי Tal_Hbs »

Totti כתב: יותר סביר שהוא טרם הטריח עצמו להתעסק בזה, הרי ממילא יהיו כרטיסים.

אנדר/אובר 8000, יש הימורים?
לדעתי אנדר קל
הלוואי ואתבדה

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

אדום בלב בנשמהההה כתב: כולה כתבתי מעצבן מה נדלקת? לא אמרתי שום דבר מעבר. אני פספסתי יותר משחקי חוץ ממך העונה, זה לא קשור לנושא בכלל. ואגב, לי ממש לא אכפת שאנשים יוצאים בדקה 85 ואני מבין אותם מאוד (גם כתבתי את זה באשכול הפסימי שאתה אומר שעקבת אחריו). ברור לי ש15,000 לא יגיעו, אבל יש לי תחושה שלא יגיעו גם 7 וזה כבר מוגזם.

ואם כבר הגבת - אז מעניין אותי לשאול אותך ספציפית, אם זה היה נגד מכבי ת"א בגביע, היית בא?
כן. הייתי בא, גם אם היה מתהפך העולם.
אבל יש בדרי עדיפויות בחיים והם משתנים עם הזמן. יש גבול כמה אפשר למכור לאשה שהקבוצה חשובה יותר ממנה. יש גם ילדה שצריך לדאוג לה, עבודה, תואר שני (כרגע תקופת מבחנים) ומגורים במודיעין.
ולא שאני מנסה להצטדק. לא באמת סופר מישהו.
רק נותן דוגמא לזה שילדים בני 22 רושמים פה ובפייסבוק מי רשאי להחזיק מנוי או אוהד מספיק את הקבוצה.
הייתי בגיל הזה ולא זכור לי שהטפתי מוסר לאוהדים אחרים. בטח לא לכאלה שבוגרים ממני.

שלח תגובה