הפועל ב"ש-מכבי נתניה, שבת, 19:30, טרנר
- המשוגע האדום
Re: הפועל ב"ש-מכבי נתניה, שבת, 19:30, טרנר
אוגו עם 8 צהובים.עוד צהוב הוא מושעה ממשחק
צריך למצוא את המשחק הנכון שיקבל את הצהוב(אולי גביע המדינה,מבלי לזלזל ברמלה)
לגבי המשחק קיבלנו את שלום בן אברהם שופט.
צעיר שמקווה שלא יעשה פאשלות(למרות שבטרנר יעשה במכנסיים)
אגב יפת שופט בדרבי. כל פעם שיפת עם מכבי אני נזכר במשחק ששפט אותם שנה שעברה מול קרית שמונה בבלומפילד.לא שרק לפנדל ברור דקה 90...
צריך למצוא את המשחק הנכון שיקבל את הצהוב(אולי גביע המדינה,מבלי לזלזל ברמלה)
לגבי המשחק קיבלנו את שלום בן אברהם שופט.
צעיר שמקווה שלא יעשה פאשלות(למרות שבטרנר יעשה במכנסיים)
אגב יפת שופט בדרבי. כל פעם שיפת עם מכבי אני נזכר במשחק ששפט אותם שנה שעברה מול קרית שמונה בבלומפילד.לא שרק לפנדל ברור דקה 90...
לא מבין למה אבל אני מאוד חושש מהמשחק הזה. אולי ההשלמה עם המצב אצלם?, אולי הביטחון אצלנו?, אולי היריבות? ואולי אפילו התוצאה של מכבי בטדי?....
פשוט חושש
פשוט חושש
- The red one
תחשוש מהמשחק מול כפ"ס, תחשוש מהמשחק מול בני יהודה (בעיקר בגלל שבאמצע יש גביע ושוב יצא לנו 3 ב7, עם סגל קצר משמעותית מהשבוע שחלף)eitam כתב:לא מבין למה אבל אני מאוד חושש מהמשחק הזה. אולי ההשלמה עם המצב אצלם?, אולי הביטחון אצלנו?, אולי היריבות? ואולי אפילו התוצאה של מכבי בטדי?....
פשוט חושש
מהמשחק הזה לא צריכים לחשוש.
אם אלא הם רשימת היוצאים אז יהיה יותר קל, ולא בגלל יובל אבידור....אביאל כתב:אגב זה נראה שנתניה עוברת תהפוכה בשחקניה והפרטים יתבהרו עד יום רביעי(מחר):
יוצאים
שויינפלד להפועל ת"א
רומאריו פירס סיכם בהפועל כ"ס
שמעון הרוש על סף סיכום בהפועל כ"ס
סימיליאניץ' קיבל הצעות מהפועל ר"ג וממ.ס אשדוד
יובל אבידור עשוי לעבור להפועל חיפה
חמזה בארי קיבל הצעה מהליגה הקפריסאית
נכנסים
אביעד בורלא מבני יהודה
לינגנה מהפועל ת"א
נמניה פטרוביץ'(מגן שמאלי/קשר אחורי) מפרטיזן בלגרד
צפוי להגיע לאחר סיכום קבאן ג'ורג'(קשר אחורי) מליגת ה-MLS
אני עדיין בהלם מהעובדה שספגנו רק 4 שערים בכל הסיבוב שעבר מאזOMERREMO33 כתב:3 חודשים (סיבוב שלם) מאז נפגשנו וזה מה שקרה: אנחנו צברנו 32 נ"ק הבקענו 19 שערים וספגנו 4. הם צברו 3 נקודות, הבקיעו 3 שערים וספגו 18. מספר המאמנים שעברו שם מאז שווה לכמות הנקודות והשערים שהם צברו, טרנר המגרש הביתי ביותר עם 15500 אדומים, עם אופציה להלחיץ את מכבי לפני הדרבי (לעלות במינוס 6)...אז כן קרו סנסציות בכדורגל אבל לא רואה איך אנחנו לא מנצחים.
#עמה_יעמיק
לא יודע איך אפשר להתכונן למשחק הזה מכרו חצי קבוצה ובאים משוחררים מאוד כי כולם הפנימו שם שהם ירדו ליגה עכשו כול אחד ישחק שם בשביל עצמו לקבל חוזה לעונה הבאה
לשחק באותה עצימות, רצינות ואינטנסיביות ששיחקו בכל משחקי הבית עד עכשיו.hb7 כתב:לא יודע איך אפשר להתכונן למשחק הזה מכרו חצי קבוצה ובאים משוחררים מאוד כי כולם הפנימו שם שהם ירדו ליגה עכשו כול אחד ישחק שם בשביל עצמו לקבל חוזה לעונה הבאה
ללחוץ, להיות אגרסיבי, תכליתיים.
זה אמור להספיק
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
אסור להוריד את הרגל מהגז.
נתניה השלימה סופית עם הירידה. קבוצות שאין להן מה להפסיד יכולות להיות מסוכנות.
- simply-red
מתי שמנו רגל על הגז? אנחנו עדיין ברוורס בשביל לצאת מהחניה..yedidel כתב:אסור להוריד את הרגל מהגז.
הם ויתרו על העונה הזו וזה ברור לכולם.
עצם זה שהיא מכרה את שוינפלד שהיה נחשב כהבטחה, סיסאיי הכדורסלן שוחרר, אבידור כנראה עוזב ואין להם אף חלוץ נורמלי בהרכב!
את רומאריו פירס העושה משחק שלהם והעוגן המרכזי בקישור נמכר אוטוטו למכבי חיפה ועומר ורד המגן הימני לא ישחק נגדנו בשבת.
הם צריכים להתפלל שהם לא יחטפו מבאר שבע תבוסה!
עצם זה שהיא מכרה את שוינפלד שהיה נחשב כהבטחה, סיסאיי הכדורסלן שוחרר, אבידור כנראה עוזב ואין להם אף חלוץ נורמלי בהרכב!
את רומאריו פירס העושה משחק שלהם והעוגן המרכזי בקישור נמכר אוטוטו למכבי חיפה ועומר ורד המגן הימני לא ישחק נגדנו בשבת.
הם צריכים להתפלל שהם לא יחטפו מבאר שבע תבוסה!
לפרק, לרמוס, לדרוס, ולהעביר את הלחץ למכבי.
אין מה לחשוש, הם קבוצה חלשה.
צריך לבוא דרוכים, כמו בכל משחק, פער הרמות יעשה שלו,
טיפה ריכוז ואין להם בט.
צריך לבוא דרוכים, כמו בכל משחק, פער הרמות יעשה שלו,
טיפה ריכוז ואין להם בט.
אני לא חושב שכדאי לנו להגיע בהרגשה שהמשחק בכיס שלנו, מה שכן- אני מצפה שהמשחק הזה יקצץ כמעט את כל הפער בהפרשי השערים בינינו למכבי שעומד כרגע על 5 (+30 שלהם לעומת +25 שלנו)
הם קבוצה מפורקת לגמרי אחרי מכירת חיסול.
תהיו בטוחים שמכבי תפרק אותם שבוע אחרינו.
לרמוס לדרוס ולרסק.
תהיו בטוחים שמכבי תפרק אותם שבוע אחרינו.
לרמוס לדרוס ולרסק.
אל תבנו על סגירת הפער בהפרש השערים.
אנחנו משחקים מול נתניה, ובאותה מידה למכבי יש דרבי. אלה שתי קבוצות אולי הכי חלשות בליגה, אבל הרבה יותר קל לבוא דרוך ו"רע" לדרבי, מלמשחק נגד נתניה.
דבר שני, במחזור הבא למכבי יש נגד נתניה ואני לא מאמין שנוכל להבקיע מולם יותר ממכבי.
ובזה אפשר לגמור להתעסק ב"כמה נבקיע", הכי חשוב לנצח, וזה ממש לא מובן מאליו.
אנחנו קבוצה הרבה יותר טובה וכמו שאחרים פה אמרו, אם נבוא דרוכים אין סיבה שלא נרמוס. הבעיה היא שלמשחק כזה אוטומטית אתה בא שאנן תחילה, וכאן הצוות המקצועי צריך לבוא לידי ביטוי.
אנחנו משחקים מול נתניה, ובאותה מידה למכבי יש דרבי. אלה שתי קבוצות אולי הכי חלשות בליגה, אבל הרבה יותר קל לבוא דרוך ו"רע" לדרבי, מלמשחק נגד נתניה.
דבר שני, במחזור הבא למכבי יש נגד נתניה ואני לא מאמין שנוכל להבקיע מולם יותר ממכבי.
ובזה אפשר לגמור להתעסק ב"כמה נבקיע", הכי חשוב לנצח, וזה ממש לא מובן מאליו.
אנחנו קבוצה הרבה יותר טובה וכמו שאחרים פה אמרו, אם נבוא דרוכים אין סיבה שלא נרמוס. הבעיה היא שלמשחק כזה אוטומטית אתה בא שאנן תחילה, וכאן הצוות המקצועי צריך לבוא לידי ביטוי.