אני חושב שיתנו בוסט היום או מחר על שבתאי שיגיע עוד השבוע.
מאמין שבכר לא בפאניקה. יש סגל מספיק רחב ואם כבר מליקסון נפצע לחודש, אז עכשיו.
למי שדואג, תראו את 30 הדקות הראשונות של המשחק בבלומפילד שוב.
במידה ואכן מדובר על היעדרות של עד חודש אז מדובר במכה קלה בכנף בטח עם הסגל הגדול שיש לנו.
אבל וזה אבל גדול, מאור שחקן שלאורך כל הקריירה שלו סובל מפציעות ומה שיותר מדאיג זה שלוקח לו הרבה זמן להחלים מהן, אם מאור ייעדר תקופה ארוכה יותר זו יכולה להיות מכה קשה.
אני מציע להחתים את ורמוט על חוזה לשלושה שבועות+חמישה ימים ליתר ביטחון.
xboy כתב:במידה ואכן מדובר על היעדרות של עד חודש אז מדובר במכה קלה בכנף בטח עם הסגל הגדול שיש לנו.
אבל וזה אבל גדול, מאור שחקן שלאורך כל הקריירה שלו סובל מפציעות ומה שיותר מדאיג זה שלוקח לו הרבה זמן להחלים מהן, אם מאור ייעדר תקופה ארוכה יותר זו יכולה להיות מכה קשה.
אתם זוכרים שאוגו רק העונה משחק קשר אחורי ועד עכשיו שיחק קשר קדמי יותר? אתם זוכרים שיש את בראון, ראדי והובאן?
זוכרים שיש לנו חלק קדמי שלכל אחד בו מגיע לפתוח?
כמו שלא עשינו מהלכים מתוך פאניקה כשבוזי נפצע, אין סיבה לעשות אותם עכשיו.
אם נופל ליד שחקן מה שאתם קוראים שובר שוויון ביומיים הקרובים, סבבה. אבל לא ללכת על החתמות מתוך לחץ, זה סתם משדר חוסר אמונה בסגל ומלחיץ את המערכת.
במקרה הגרוע ביותר דן ביטון יקבל 12 דקות כל משחק ולא 10...
xboy כתב:במידה ואכן מדובר על היעדרות של עד חודש אז מדובר במכה קלה בכנף בטח עם הסגל הגדול שיש לנו.
העונה הקודמת היא לא מדד להחלמה רגילה .
עונה קודמת מאור לא עשה מחנה אימונים ונפצע ממש בתחילת העונה ככה שהגוף לא נכנס לקצב של עונה ולכושר משחק .
עכשיו מאור שיחק באופן סדיר כל העונה ולכן החזרה עצמה מהפציעה אמורה להיות חלקה יחסית ( עמה יעמיק ) .
מה גם שבכל האתרים דובר על כך שתוך 3 שבועות / חודש הוא חוזר למשחק מלא .