חייב לשיר להם את זהizguy83 כתב: אווווווווו תכניסו טוב לראש, יום שישי, ערוץ 5 בשעה שלוש!!!
עידוד אפקטיבי - הדרך להצלחה !
Re: עידוד אפקטיבי - הדרך להצלחה !
אז הנה שוב אנחנו מסכימים.oranu כתב:
גיל/טוטי אם תקראו שוב את התגובה שלי אז הסברתי מה לדעתי התכוון קורן כשרשם מביך.
הוספתי שלדעתי הרעיון הוא נכון וחלק מתפקיד הקהל במשחק הוא כמובן וקודם כל לעודד את הקבוצה שלו אבל גם להוציא את היריב מאיזון זה מבורך.
בין אם זה בספירת שניות לשוער (ענק), קריאות איזה גול לשכטר, שריקות בוז צורמות או התנפלות על השופט על כל שריקה נגדנו, אלה אספקטים חשובים מאוד לטעמי.
ובכל זאת לדעתי האישית קריאות מתחזה קצת פחות הסטייל המתאים, משוגע למאמן עצבני יכול להיות מצחיק דווקא.
בסך הכל מסכים איתך על הרעיון וגם על רוב האפשרויות שהעלית לביצוע, המתחזה פחות נראה לי, שוב דעתי האישית.
שאפו ענק לממציא השורה הזוizguy83 כתב: אווווווווו תכניסו טוב לראש, יום שישי, ערוץ 5 בשעה שלוש!!!

לצערי לא הייתי במשחק אתמול....בטלוויזיה שמעו את הקהל שלנו !!
מבחינתי לפחות נשמע שהעידוד היה ברמה טובה.
בית קברות זה הפורום ליד מה שהיה אתמולגיל שגיב כתב:לצערי לא הייתי במשחק אתמול....בטלוויזיה שמעו את הקהל שלנו !!
עכשיו אני מבין איך אוהדי ביתר חשבו ששמעו אותם הרבה בטרנר
טלוויזיה...
טלוויזיה...
אני מבין מהתגובה שהרושם שלי היה מוטעה....אבל מה לעשות שזה מה ששמעו ברחבי הארץ, מי שראה את המשחק בטלוויזיה.Gilad16 כתב:עכשיו אני מבין איך אוהדי ביתר חשבו ששמעו אותם הרבה בטרנר
טלוויזיה...
אם צריך לשפר...אני הראשון שבעד.
הרי זו מטרת הפוסט

גם אני שמעתי הרבה את הקהל דרך הטלביזיה
בתור אחד שהיה בחוץ , שמעו כמעט תמיד את הפועל תל אביב אולי פרט לגול ועוד 2 שירים ,זה שי !