או שאתה שיכור או שאתה לא זוכר מה היתה מכבי לפני קרויף.adomi כתב: היתרון של קרויף זה בעיקר מצד המאמנים הזרים והקשרים שיש לו בחול
סהכ הוא עצלן ברמות והכסף העצום של גולדהאר אם היה מופקד בידי מישהו קצת יותר חרוץ ושאפתן היה שולט בליגה ברמה שאף אחד לא היה מתקרב אפילו והיה עושה את זה ממזמן.
חוץ מפריצה ולצערי אורלנדו סה שהולך לקרוע פה את הליגה איזה זרים טובים הביא הסרסור הזה?
ינואר בשאר הקבוצות בליגה
Re: ינואר בשאר הקבוצות בליגה
היתרון של ג'ורדי הם לא בהכרח מקצועיים אם כי גם בהם הוא לא כשל. הוא הביא מאמנים מעולים.adomi כתב: היתרון של קרויף זה בעיקר מצד המאמנים הזרים והקשרים שיש לו בחול
סהכ הוא עצלן ברמות והכסף העצום של גולדהאר אם היה מופקד בידי מישהו קצת יותר חרוץ ושאפתן היה שולט בליגה ברמה שאף אחד לא היה מתקרב אפילו והיה עושה את זה ממזמן.
חוץ מפריצה ולצערי אורלנדו סה שהולך לקרוע פה את הליגה איזה זרים טובים הביא הסרסור הזה?
ולגבי השאלה שלך: קרלוס, אניימה, מיטרוביץ'.. הוא לא סקאוטר מצטיין כמו טביב אבל ביחס למדיניות של מכבי בנוגע לזרים הוא הצליח בצורה סבירה.
ב 3 השנים האחרונות הוא שולט ואף אחד לא מתקרבadomi כתב: היתרון של קרויף זה בעיקר מצד המאמנים הזרים והקשרים שיש לו בחול
- The red one
כי בראש של הקבוצה היחידה שהייתה אמורה לאיים עמד אדם שבראיון אחרי העונה אמר "אם היינו גונבים למכבי את האליפות". עם גישה כזו, בטח שג'ורדי ישלוט.שיש כתב: ב 3 השנים האחרונות הוא שולט ואף אחד לא מתקרב
כל השליטה של קרויף מסתכמת ב2 מילים:ערן זהבי.
לקחת תקציב משולש מהקבוצה הכי יקרה בליגה ולהיות תלוי בשחקן אחד זה כישלון.
כל מנגר אחר לוקח את המיליונים האלה ובונה מפלצת עם 3 ראשים גם בלי זהבי.
שחר ואלונה וטביב עשו קבוצה זהה ברמתה בשליש תקציב ואל תתרצו לי שכר גבוה בלה בלה בלה.
וכן השליטה גם נובעת מזה כל השאר היו פח כולל אנחנו ב3 השנים האחרונות. השנה יש קבוצה טובה יחסית ותראה איך הם מזיעים.
שחר ואלונה וטביב עשו קבוצה זהה ברמתה בשליש תקציב ואל תתרצו לי שכר גבוה בלה בלה בלה.
וכן השליטה גם נובעת מזה כל השאר היו פח כולל אנחנו ב3 השנים האחרונות. השנה יש קבוצה טובה יחסית ותראה איך הם מזיעים.
- dardasmiley
הרוב הגדול ממה שאני הבנתי סקפטי עד לא מרוצה. רובם זוכרים לו את הקדנציה הקודמת שבה היה עצלן ועשה מלא בלאגן בחדר הלבשה.ForeverRed כתב:מעניין מה האוהדים של מכבי אומרים על ההחתמה של מדוניאנין.
הפעולה הזאת של גורדי מוכיחה בפעם המי יודע כמה שהוא מתקשה מאוד לחשוב מחוץ לקופסה ולחדש.
יש לו מזל שזהבי בצד שלו.
אבל, באותה נשימה, כולם מישרים קו עם גורדי. את המשפט "סומך על גורדי שיבחר נכון" שמעתי כבר מכמה אנשים.
חוכמה בדיעבד.adomi כתב:כל השליטה של קרויף מסתכמת ב2 מילים:ערן זהבי.
מישהו ציפה שזהבי יהיה כזו מפלצת כשחזר לארץ?
עוד יותר מחזק את דברייizguy83 כתב: חוכמה בדיעבד.
מישהו ציפה שזהבי יהיה כזו מפלצת כשחזר לארץ?
ירה לכל הכיוונים עד שנפל על ביצת זהב
זה רק אצל המליארדר יכול להצליח, קופה דלילה יותר והוא כישלון מהדהד
- The red one
להזכיר לך מה אנחנו היינו בלי הכסף של אלונה?adomi כתב:
עוד יותר מחזק את דבריי
ירה לכל הכיוונים עד שנפל על ביצת זהב
זה רק אצל המליארדר יכול להצליח, קופה דלילה יותר והוא כישלון מהדהד
פתיחה מוחצת של עכו. 10 דקות שלהם וזה משתלם להם - 0-1 על חיפה שלא הגיעה בנתיים למשחק.
שימו עין על דיילן סייס, בחור בן 18 של דודו דהאן, מהנוער של ברוז'.
אני חושב שגם אוהד של הפועל ת"א לא יכול למנות לי את הסגל שלהם מתחילת הקיץ.
ועכשיו מוסיפים עוד 3 זרים. מדהים.
מת לדעת מה התקציב שלהם ומאיפה לעזאזל הכסף. הפעם ה20 העונה שאני קורא על "נרכש ב300 אלף יורו".
ועוד גוטמן רומז בכל ריאיון עד כמה הוא לא מאמין בסגל הזה, ומניח שהובטח לו פירוק והרכבה מחדש בקיץ.
פשוט לא נורמלי.
בעניין האריס,
מכבי שוב לא הולכת קדימה מבחינת אירופה.
ג'ורדי צריך לבנות פה מפלצת ולא עושה את זה. אין ספק שהוא שולט בליגה ביד רמה,
אך עם תקציבים כמו שלו כבר היה צריך לקחת את המועדון הזה צעד קדימה גם בזירה האירופית. והוא שוב לא עושה את זה.
מת לדעת מה התקציב שלהם ומאיפה לעזאזל הכסף. הפעם ה20 העונה שאני קורא על "נרכש ב300 אלף יורו".
ועוד גוטמן רומז בכל ריאיון עד כמה הוא לא מאמין בסגל הזה, ומניח שהובטח לו פירוק והרכבה מחדש בקיץ.
פשוט לא נורמלי.
בעניין האריס,
אך עם תקציבים כמו שלו כבר היה צריך לקחת את המועדון הזה צעד קדימה גם בזירה האירופית. והוא שוב לא עושה את זה.
אז עכשיו השליטה תעבור אלינו...אדום בלב בנשמהההה כתב: כי בראש של הקבוצה היחידה שהייתה אמורה לאיים עמד אדם שבראיון אחרי העונה אמר "אם היינו גונבים למכבי את האליפות". עם גישה כזו, בטח שג'ורדי ישלוט.
דילן נראה מצויין עד עכשיו. הוא גם בחור טוב דרך אגב. הבן של דודו דהן חבר שלי, והוא ודילן חברים מאוד קרובים, הוא מספר שהוא אחלה גבר וממש מתרגש לראות אותו משחק עכשיו.אדום בלב בנשמהההה כתב: להזכיר לך מה אנחנו היינו בלי הכסף של אלונה?
פתיחה מוחצת של עכו. 10 דקות שלהם וזה משתלם להם - 0-1 על חיפה שלא הגיעה בנתיים למשחק.
מצויין לנו שהפועל מתחזקת בדיוק עכשיו.yossi כתב:אני חושב שגם אוהד של הפועל ת"א לא יכול למנות לי את הסגל שלהם מתחילת הקיץ.
פשוט לא נורמלי.
בעניין האריס,
לא נפגש עוד העונה ואשמח מאוד אם יקשו על מכבי וחיפה. לגבי הראשונה ברור למה, את השנייה אני עדיף מחוץ לפליאוף
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
אתה סוטה מהנק'אדום בלב בנשמהההה כתב: להזכיר לך מה אנחנו היינו בלי הכסף של אלונה?
ברור שאנחנו נהנים מהכסף של אלונה אבל ההשוואה לתקציב אפילו לא השני בליגה וברור לכולם שהקבוצה לא תהיה כל השנים טובה ככה ומתישהו שאר הגדולות יצטרפו למירוץ והסיכוי שנשלוט בליגה הוא קלוש.
ההשקעה פה היתה מדודה, כמעט כל שחקן שהגיע הוא חלק מהפאזל ואלה שלא נקנו בגרושים כניסוי זה משהו שראוי לציין לשבח וזו בנייה בריאה ויעילה
לעומת האין סוף רכש של ההולנדי
- The red one
כמה שחקנים הגיעו אצלנו ב3 שנים האחרונות וכמה אצל מכבי ?