דר אדום בנשמה כתב:נתונים של מפלצת וכושר פיזי יפה אבל פציע מאוד, שחקן כזה לא שווה הרבה אם הוא יכול כל רגע להפצע.
זאת הייתה הבעיה שלו גם לפניי שהוא הגיע למכבי תל אביב...
חחחחחחחח
מתי הספקת להתרשם מהכושר הפיזי שלו?ב5 דקות שהוא שיחק בממוצע העונה?
CrazyRed7 כתב:
חחחחחחחח
מתי הספקת להתרשם מהכושר הפיזי שלו?ב5 דקות שהוא שיחק בממוצע העונה?
הוא שור, והספקתי להתרשם ממנו ב3 משחקים.
לא ב5 דקות זה בטוח, הוא שור ויש לו פיזיות שיכולה לעשות צחוק מהגנות הליגה אבל כפי שאמרתי הוא פציע וגם לא גולר כזה גדול...
אדום בלב בנשמהההה כתב:אז אם ככה זה אכן עוד פרק בשת"פ הזה. הם משתלטים על רעננה, על בית"ר ת"א רמלה ובנתיים דודו דהאן משתלט עלינו ועל הפועל עכו.
נראה לאן זה ימשיך.
ברור לי שיכולות להיות לזה גם השלכות שליליות, אבל אני לא בטוח שהכל רע. בסך הכל מדובר על שיתופי פעולה בין אנשים עם אינטרסים חופפים. אם אלונה וברק סומכים על דודו, יודעים שיש לו מילה, ושהוא יכול להביא שחקנים בזול ולדודו ברור שהוא חייב לדאוג לבש בצורה איכותית כדי להמשיך לעבוד איתם, לא רואה סיבה שלא יעבדו ביחד הרבה. ואפילו יפנו אליו ראשון כשמחפשים שחקן. זה לא שלוקחים רק ממנו שחקנים, או שמכריחים שחקנים לעבור לייצוג שלו.
dardasmiley כתב:
ברור לי שיכולות להיות לזה גם השלכות שליליות, אבל אני לא בטוח שהכל רע. בסך הכל מדובר על שיתופי פעולה בין אנשים עם אינטרסים חופפים. אם אלונה וברק סומכים על דודו, יודעים שיש לו מילה, ושהוא יכול להביא שחקנים בזול ולדודו ברור שהוא חייב לדאוג לבש בצורה איכותית כדי להמשיך לעבוד איתם, לא רואה סיבה שלא יעבדו ביחד הרבה. ואפילו יפנו אליו ראשון כשמחפשים שחקן. זה לא שלוקחים רק ממנו שחקנים, או שמכריחים שחקנים לעבור לייצוג שלו.
דודו לא משתלט על הפועל באר שבע, הוא מציע סחורה שהקבוצה רוצה ואלו יחסים הדדים שכרגע מפרים את שני הצדדים.
מה גם שבמבחן האמינות הוא מקבל ציון גבוה
Totti כתב:
דודו לא משתלט על הפועל באר שבע, הוא מציע סחורה שהקבוצה רוצה ואלו יחסים הדדים שכרגע מפרים את שני הצדדים.
מה גם שבמבחן האמינות הוא מקבל ציון גבוה