מגן בלי משחק ראש ו\או פיזיות (חשוב בשניה שהבלם יוצא והמגן נכנס עם השחקן שלו לרחבה) - לא יכול להיות מגן טוב.סניור כתב:כל הסימנים מראים את זה כבר כמה עונות, אבל מבחינת ההשלכות על מכבי?
בן הרוש עדיף עליו בהרבה.
מגן בלי משחק ראש ו\או פיזיות (חשוב בשניה שהבלם יוצא והמגן נכנס עם השחקן שלו לרחבה) - לא יכול להיות מגן טוב.סניור כתב:כל הסימנים מראים את זה כבר כמה עונות, אבל מבחינת ההשלכות על מכבי?
רכש מצויין למכבי. בן הרוש שחקן בלי הכנה למוח. טיפש כבד ומסורבל.GRosso כתב:
מגן בלי משחק ראש ו\או פיזיות (חשוב בשניה שהבלם יוצא והמגן נכנס עם השחקן שלו לרחבה) - לא יכול להיות מגן טוב.
בן הרוש עדיף עליו בהרבה.
ובטח שהוא לא צריך את ורמוט.אביאל כתב: רכש מצויין למכבי. בן הרוש שחקן בלי הכנה למוח. טיפש כבד ומסורבל.
ככה מכבי סוגרת שני סילונים ישראלים בהגנה.
יענקלה אדיוט. עדיף למכור לחו"ל עם סעיף חזרה לחיפה. אחרת הוא מעמיק את הבור שבו הוא יושב.
אני חולק עלייך אביאל, לדעתי טוואטחה הוא השחקן האחרון שמכבי תל אביב צריכים בגלל שהוא מגן חלש הגנתית וגם התקפית הוא לא יותר טוב מבן הרוש.אביאל כתב: רכש מצויין למכבי. בן הרוש שחקן בלי הכנה למוח. טיפש כבד ומסורבל.
יענקלה אדיוט. עדיף למכור לחו"ל עם סעיף חזרה לחיפה. אחרת הוא מעמיק את הבור שבו הוא יושב.
בוא תגזים, יש הבדלים ענקיים, אלי דסה הגיע אחריי עונה נהדרת בבית"ר תוך שהוא גם כובש גולים, טוואטחה מגיע אחריי אינספור פציעות, ואחריי שהוא לא השתפר במלימיטר במשחק ההגנה שלו ובנוסף בגלל הפציעות גם משחק ההתקפה שלו נהיה גרוע...ForeverRed כתב:זאת עסקה מצוינת למכבי.
לפרטים: אלי דסה.
אני לא מסכים איתך. נכון, בן הרוש לא שחקן חכם במיוחד, אבל יש לו יתרון אתלטי עצום על הרבה שחקנים בליגה הזו. אתה אומר שהוא איטי ומסורבל? אני לא מסכים איתך, מדובר בשחקן מהיר מאוד (אולי לא ממש זריז, אבל כן מהיר). הוא מאוד גבוה, וחזק, ופשוט אין לו הרבה שכל במשחק שלו. אבל הוא מגן יותר טוב מטוואטחה.אביאל כתב: רכש מצויין למכבי. בן הרוש שחקן בלי הכנה למוח. טיפש כבד ומסורבל.
גם אם לרגע היה לי ספק, ברגע שחלקת עליי הבנתי שאני צודק מאוד.דר אדום בנשמה כתב: אני חולק עלייך אביאל, לדעתי טוואטחה הוא השחקן האחרון שמכבי תל אביב צריכים בגלל שהוא מגן חלש הגנתית וגם התקפית הוא לא יותר טוב מבן הרוש.
כבר עדיף להם להביא זר בעמדה הזאת ולעשות הסבה לבן הרוש כבלם רביעי...
מה שבטוח אם הם יביאו תא טוואטחה משחק ההגנה שלהם יהיה גרוע יותר...
מה לעזאזל?אביאל כתב: גם אם לרגע היה לי ספק, ברגע שחלקת עליי הבנתי שאני צודק מאוד.
גם טועה וגם לא צודק??דר אדום בנשמה כתב: מה לעזאזל?
אז זה מה שאת חושב על הדעה שלי?
טוב עכשיו אני בטוח שאני צודק לגביי טוואטחה.
ד"א בן הרוש לא שחקן איטי בכלל, ככה שאתה טועה ולא צודק.
מה אתה רוצה בדיוק?אביאל כתב: גם טועה וגם לא צודק??
אתה חזק בטיעונים.
המון דברים אבל בהתייחס אלייך כלום. תודה.דר אדום בנשמה כתב: מה אתה רוצה בדיוק?