ינואר בשאר הקבוצות בליגה

כל מה שלא קשור להפועל באר-שבע
סמל אישי של משתמש
adomi

Re: ינואר בשאר הקבוצות בליגה

שליחה על ידי adomi »

GRosso כתב:בשלוש שנים האחרונות גרתי באנגליה (לימודים), והיה לי מנוי לפולהאם (גם את פולהאם אני אוהד, בעוונותי). אני מכיר את השחקן הזה ממש טוב, ואני די בהלם שהוא בחר להגיע לכאן - הוא חמש דרגות מעל לליגה בקלות. זה שחקן שגם הבלמים הממותות שיש בליגה האנגלית השניה התקשו פיזית מולו, ויש לו משחק ראש מעולה. יש בעיה קלה של סיומת, אבל אני חושש שהוא יגיע לכ"כ הרבה מצבים שזה לא ממש יפגע פה. שוב, אני לא מבין איך הוא הגיע למכבי...

מכבי הביאה מפלץ, אבל הם יכולים ליפול איתו בעיקר בגלל האופי (הוא די אגוצנטרי).
נקווה שזה מה שיקרה.
אם זה ככה למה הוא לא היה בסגל שלהם הרבה זמן?
וגם כבש מעט יחסית

סמל אישי של משתמש
GRosso
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי GRosso »

adomi כתב:
אם זה ככה למה הוא לא היה בסגל שלהם הרבה זמן?
וגם כבש מעט יחסית
האמת שזו שאלה טובה, היו דיבורים על זה שהוא לא הסתדר עם המאמן, אבל אני לא באמת יודע. למה הוא כבש יחסית מעט? כי הוא לא חלוץ על ברמת הצ'מפיונשיפ - סתם שחקן צ'מפיונשיפ לגיטימי (כשיש שחושבים שיש לו פוטנציאל ליותר מזה). הוא מאוד (!) חזק. מאוד מאוד. והוא גם יודע לרוץ עם כדור. יש לו בעיית סיומת, כמו שכבר הזכרתי.

לדעתי, אין בלמים בארץ שיכולים להתמודד איתו. כאן, הנוכחות שלו תהיה כ"כ דומיננטית, שהוא יזכה בהרבה כדורי גובה (ברחבה ומחוצה לה), ויגיע להמון מצבים - אז נראה לי שהבעיה שלו קצת תתקזז. הם לא הביאו יעקובו, אבל הם הביאו שחקן פשוט מדהים לליגה שלנו.

סמל אישי של משתמש
גיא חניה

שליחה על ידי גיא חניה »

GRosso כתב:
האמת שזו שאלה טובה, היו דיבורים על זה שהוא לא הסתדר עם המאמן, אבל אני לא באמת יודע. למה הוא כבש יחסית מעט? כי הוא לא חלוץ על ברמת הצ'מפיונשיפ - סתם שחקן צ'מפיונשיפ לגיטימי (כשיש שחושבים שיש לו פוטנציאל ליותר מזה). הוא מאוד (!) חזק. מאוד מאוד. והוא גם יודע לרוץ עם כדור. יש לו בעיית סיומת, כמו שכבר הזכרתי.

לדעתי, אין בלמים בארץ שיכולים להתמודד איתו. כאן, הנוכחות שלו תהיה כ"כ דומיננטית, שהוא יזכה בהרבה כדורי גובה (ברחבה ומחוצה לה), ויגיע להמון מצבים - אז נראה לי שהבעיה שלו קצת תתקזז. הם לא הביאו יעקובו, אבל הם הביאו שחקן פשוט מדהים לליגה שלנו.
חח מה אתה עושה , הלחצת פה את כל החבר'ה.
גם אנחנו לפני שנתיים הבאנו תותח לפי הרזומה , וקפטן גנק ושחקן נבחרת בלגיה!! והוא היה יותר פרווה משוקולד של דתיים.

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

גיא חניה כתב: חח מה אתה עושה , הלחצת פה את כל החבר'ה.
גם אנחנו לפני שנתיים הבאנו תותח לפי הרזומה , וקפטן גנק ושחקן נבחרת בלגיה!! והוא היה יותר פרווה משוקולד של דתיים.
רק שהשחקן שאתה מדבר עליו הגיע לפה אחרי פציעה קשה וירידה גדולה ביכולת..

סמל אישי של משתמש
adomi

שליחה על ידי adomi »

GRosso כתב:

לא יודע.

אם הוא כזה טוב הוא לא היה מגיע למכבי

מצד שני ראיתי שלגיה ורשה עשתה קמפיין שישאר אצלם ולא יעזוב.

לגיה ורשה זה שם דבר בפולין

באמת הלחצת אותנו. נקווה ששם למעלה ימשיכו לעזור לנו

סמל אישי של משתמש
GRosso

שליחה על ידי GRosso »

חחח...
האמת היא שהוא באמת תוספת כח, אבל אני עדיין חושב שאנחנו טובים יותר. במיוחד בהגנה.

סמל אישי של משתמש
GRosso

שליחה על ידי GRosso »

adomi כתב:
לא יודע.

אם הוא כזה טוב הוא לא היה מגיע למכבי

מצד שני ראיתי שלגיה ורשה עשתה קמפיין שישאר אצלם ולא יעזוב.

לגיה ורשה זה שם דבר בפולין

באמת הלחצת אותנו. נקווה ששם למעלה ימשיכו לעזור לנו
אני בכלל חושב שהיתרון שלנו עליהם הוא בהגנה. ההתקפות שוות, פחות או יותר, אבל ההגנה שלנו שוברת שוויון. הייתי לחץ באמת אם הם היו מביאים בלם ברמת צ׳מפיונשיפ.

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

מיצ'ל היה שחקן לגיטימי בלה ליגה ונקנה ע"י סנדרלנד ב-2.7 מיליון יורו
ניקולה דרינצ'יץ' היה נחשב קשר מטורף בסרביה עם בעיטות של ז'וניניו
לודוביק אוברניאק נחשב לאחד משחקני העונה באליפות של בורדו לפני כמה שנים עם רגל שמאל אימתנית
ארנשואו היה אמור להיות סקורר מחונן שגם כן שיחק לא מעט באנגליה

מה משותף לכולם? לא השתלבו כמו שצריך בארץ.
גם בן חיים שיחק בעונה שעברה בצ'רלטון והיה שחקן הרכב. תראו איך הוא נראה היום.
בירם כיאל באנקר בברייטון, לא הייתי מחליף אף אחד מהקישור שלנו לטובתו.

אורלנדו נראה חלוץ טוב אבל כל עוד יש להם את זהבי שום דבר לא ישתנה במשחק שלהם, וההגנה אותה הגנה.

סמל אישי של משתמש
GRosso

שליחה על ידי GRosso »

הפועלעולה כתב:מיצ'ל היה שחקן לגיטימי בלה ליגה ונקנה ע"י סנדרלנד ב-2.7 מיליון יורו
לודוביק אוברניאק נחשב לאחד משחקני העונה באליפות של בורדו לפני כמה שנים עם רגל שמאל אימתנית

אורלנדו נראה חלוץ טוב אבל כל עוד יש להם את זהבי שום דבר לא ישתנה במשחק שלהם, וההגנה אותה הגנה.
הלוואי! אנחנו מסכימים בנוגע להגנה. בנוגע לשאר השחקנים שמנית, אני חושב שאתה קצת מפספס. באנגליה באמת לא מבינים למה הוא עזב, כולל האוהדים של רדינג. הוא ברמה גבוהה בהרבה מהשחקנים שהזכרת. אבל מי יודע, אולי אתה צודק, וההר יוליד עכבר. כשיש לך את ברדה, אין מה לקנא בשום קבוצה בליגה, כולל מכבי.

סמל אישי של משתמש
adomi

שליחה על ידי adomi »

הפועלעולה כתב:מיצ'ל היה שחקן לגיטימי בלה ליגה ונקנה ע"י סנדרלנד ב-2.7 מיליון יורו

אתה וטוטי עם צפירות הרגעה
תודה
ומקווה שאתה צודק
רוסו לגבי ההגנות -לא חושב שיש הבדל גדול בין ההגנה שלנו לשלהם.
בן הרוש מהיר וחזק כשגם בן חיים כשלא מזלזל בלם מצויין וסטטיסטית הם עם הגנה 2 בטיבה בליגה אם אני לא טועה

סמל אישי של משתמש
GRosso

שליחה על ידי GRosso »

adomi כתב: אתה וטוטי עם צפירות הרגעה
תודה
ומקווה שאתה צודק
רוסו לגבי ההגנות -לא חושב שיש הבדל גדול בין ההגנה שלנו לשלהם.
בן הרוש מהיר וחזק כשגם בן חיים כשלא מזלזל בלם מצויין וסטטיסטית הם עם הגנה 2 בטיבה בליגה אם אני לא טועה
שניה בטיבה - אמרת הכל:) אני יודע שזה ישמע לכם הזוי, אבל אני חושב שמכבי תקרוס בגלל ההגנה שלה. מגיעים מולם ליותר מדי מצבים, והסיבה היחידה שהם לא ספגו יותר היא בגלל שהם מחזיקים בכדור יחסית הרבה בכל משחק. אבל קבוצות מתחילות לקלוט שיש להם בעיה קשה בהגנה - ואני לא מזלזל בשום שחקן הגנה שלהם. אבל משהו חורק במשחק ההגנה שלהם, וזה בא לידי ביטוי גם בסטטיסטיקה

סמל אישי של משתמש
adomi

שליחה על ידי adomi »

GRosso כתב:
שניה בטיבה - אמרת הכל:) אני יודע שזה ישמע לכם הזוי, אבל אני חושב שמכבי תקרוס בגלל ההגנה שלה. מגיעים מולם ליותר מדי מצבים, והסיבה היחידה שהם לא ספגו יותר היא בגלל שהם מחזיקים בכדור יחסית הרבה בכל משחק. אבל קבוצות מתחילות לקלוט שיש להם בעיה קשה בהגנה - ואני לא מזלזל בשום שחקן הגנה שלהם. אבל משהו חורק במשחק ההגנה שלהם, וזה בא לידי ביטוי גם בסטטיסטיקה
פתחת בהלחצה מטורפת וסיימת באופטימיות אפלטונית
לא יקרה, יחטפו פה ושם אבל אם אתה כובש בצרורות ובקלות אז מה זה עוזר

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

הם עוד יתחזקו.
אם אתם כל כך נלחצים עכשיו אז מה יהיה בעוד שבועיים?

אמרתי ואחזור שוב, אחוזי ההצלחה של מכבי מטורפים כבר עכשיו, עם רכש או בלעדיו.
זה לא אמור לשנות יותר מדי.

צריכים להתרכז בעצמנו ולקוות למעידות שלהם.

סמל אישי של משתמש
GRosso

שליחה על ידי GRosso »

adomi כתב: פתחת בהלחצה מטורפת וסיימת באופטימיות אפלטונית
לא יקרה, יחטפו פה ושם אבל אם אתה כובש בצרורות ובקלות אז מה זה עוזר
לא ניסיתי להלחיץ, אבל אני מכיר את השחקן, וחושב שהם הפציצו. מי שסופג פחות לוקח אליפות, וכרגע, הם בבעיה בתחום הזה. לדעתי, אם הם לא יתחזקו שם, בסוף הם יקרסו. אבל זו רק דעתי.

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

מהסרטונים נראה כמו שחקן שעובד בעיקר בשביל עצמו. וגם כשעדיף למסור, ינסה עוד דריבל כדי להגיע למצב בעיטה.
זהבי הוא החלוץ\שחקן התקפה הטוב בליגה ואין שחקן שישתווה אליו.
מקווה לראות את סה כשחקן שבא לקחת את אור הזרקורים ולא עוד אחד שיסומן בתור "עובד בשביל זהבי", "מוסר לזהבי" וכו'. לדעתי יכול להיות טוב לנו.
פריצה היה נהדר בעיקר כי היה לו שת"פ מצוין עם ערן, עם שחקן שרוצה בעצמו את תהילת הכוכב יכול להיות מעניין.

שלח תגובה