עונת 2015/16- הכל חוץ מאתנו...
Re: עונת 2015/16- הכל חוץ מאתנו...
הרמה שניה מצויינת של טוויטו.
עדיף על תורגמן בעיניי.
עדיף על תורגמן בעיניי.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
לא בטוח הגנתית הוא עדיין חלש וצריך להשתפר.yakar כתב:הרמה שניה מצויינת של טוויטו.
עדיף על תורגמן בעיניי.
ובתכלס זה מה שאני מצפה ממגן, קודם הגנה ואחר כך התקפה.
אם הוא ישפר את ההגנה שלו יש לנו מגן אחריי עידן אופיר דוידזאדה ובתכלס הוא היחיד שמצליח מהנוער שלנו שהוא מושאל.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
פ"ת צמקה כדי להשלות אותנו
אם מכבי פתח תקווה מוציאה פה משהו אני בונה פסל של משפחת לוזון בכיכר שצמודה לטרנר.
איזה אשליה צמקו ל5-1adomi כתב:פ"ת צמקה כדי להשלות אותנו
הם לא יכולים. ה- 3 יגיע לני הדקה ה 60.
- simply-red
באמת שזו היתה אחת המחציות החלשות של מכבי העונה, שני גולים משום דבר,שלוש בעיטות לשער בכל המחצית ובצד השני פ"ת עם ים הזדמנויות ורק גול אחד. משחק הלחץ של מכבי עדיין לא מושלם וברגע ששברת אותו מיד מגיעים למצב מסוכן מול השוער שלהם. זה מה שאמרו על הקבוצות של בוס, כובשות הרבה ומצד שני גם סופגות לא מעט . אני לא מבין למה טיבי משחק מגן ימני, קרלוס ובן חיים נורא איטיים ובן הרוש פרווה באגף שמאל. אפשר להגיד שבוס משחק עם ארבעה בלמים, מוזר וזה לא מה שהייתי מצפה ממאמן שאומרים עליו שהוא התקפי.
מיכה זה שחקן אדיר ונקווה שלא יכנס לעניינים יותר מידי, געגועיי ליוקאנוביץ.
כתבה מעניינת מאוד על אדלר
אי אפשר עדיין לשפוט את בוס לטוב או לרע, אבל דבר איד שרואים ממנו זה את המשחק לחץ שלו, שאר הדברים כמו שאתה אומר די זהים, אבל בליגה שלנו משחק לחץ טוב + זהבי מספיק ל 95 אחוז מהמשחקיםsimply-red כתב:באמת שזו היתה אחת המחציות החלשות של מכבי העונה, שני גולים משום דבר,שלוש בעיטות לשער בכל המחצית ובצד השני פ"ת עם ים הזדמנויות ורק גול אחד. משחק הלחץ של מכבי עדיין לא מושלם וברגע ששברת אותו מיד מגיעים למצב מסוכן מול השוער שלהם. זה מה שאמרו על הקבוצות של בוס, כובשות הרבה ומצד שני גם סופגות לא מעט . אני לא מבין למה טיבי משחק מגן ימני, קרלוס ובן חיים נורא איטיים ובן הרוש פרווה באגף שמאל. אפשר להגיד שבוס משחק עם ארבעה בלמים, מוזר וזה לא מה שהייתי מצפה ממאמן שאומרים עליו שהוא התקפי.
נהנתי מאוד לראות! אבל וזה יהפוך למסורת, חשוב מאוד גם בכל הקשור לטהרת השיפוט.הפועלעולה כתב:כתבה מעניינת מאוד על אדלר
- simply-red
מברוק למימר! כפר סבא בדהרה, הלוואי ויצליחו להשיג כרטיס לעליון למרות שזה יהיה מאוד קשה.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
אז מנשה משיח לא אוהד שלהם?
אני מבולבל...
אני מבולבל...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
לא פשוט לעשות מה שעשה. כל הכבוד!
- The red one
משיח פוסק פנדל 20 שניות בתוך המחצית השנייה למכבי אבל מיד הקוון/הוא משנים את הדעה ופוסקים על כדור חופשי ממש על רחבת ה-16. בהילוך החוזר רואים שאכן לא היה פנדל.
חחח זה אשכרה הפך להיות רפלקס אצל השופטים בארץ לסמן על הנקודה במשחקים של מכבי.