אתה בטוח?Totti כתב:אתם קולטים שבסוף העונה החוזה של קובי מויאל מסתיים?
חתם ל 4 שנים וזאת רק השנה השניה אם אני לא טועה
אתה בטוח?Totti כתב:אתם קולטים שבסוף העונה החוזה של קובי מויאל מסתיים?
CrazyRed7 כתב:פריצה בספק למכבי. כמה מפתיע.
כי למה שמישהו יפרסם את זה? כדי לצאת קטן ובכיין? מה הקשר לזהבי בכלל? לחטאב מגיעה ההרחקה נקודה. 2 המשחקים הנוספים שקיבל היו בגלל תנועות מאיימות לעבר הקוון לאחר ההרחקה.dardasmiley כתב:אף אחד לא העלה את זה, יטאב קיבל הרחקה לשלושה משחקים, זה נראה כמו מסר ששולחת ההתאחדות "תפגע בזהבי אנחנו נקרע אותך". נבלים
אדום בלב בנשמהההה כתב: כי למה שמישהו יפרסם את זה? כדי לצאת קטן ובכיין? מה הקשר לזהבי בכלל? לחטאב מגיעה ההרחקה נקודה. 2 המשחקים הנוספים שקיבל היו בגלל תנועות מאיימות לעבר הקוון לאחר ההרחקה.
לי זה נראה כמו מסר לשחקנים ״תשמרו על העצבים שלכם ואל תתפרעו במגרש אחרת תחטפו יותר מהחוק היבש״
למה אתה מזכיר את הפנדלים שקיבלנו כאילו מדובר במתנות?שמעון א כתב:מדברים על מכבי כאילו הם האימפריה הנאצית...
שחכתם עונה קודמת קיבלנו 739 פנדלים
אנחנו מקום ראשון, מחזור 19, ניצחנו אותם בבלומפילד, אנחנו נראים טוב...
אם נמשיך ככה נזכה באליפות, ב"ה. מספיק עם האכלו לי שתו לי הזה. זה מתאים למועדונים קטנים ואנחנו לא רוצים לחזור לשם.
אתה נאיבי אחשלי, נאיבי מידי.שמעון א כתב:אני בשוק שאתם באמת מאמינים לזה.
תמיד תירוצים. רמי אליהו מכר אותנו, שונאים אותנו, התאחדות נגדנו, אג׳ידה מכר אותנו, איגוד השופטים מכר אותנו...
בקושי שנתיים אנחנו בצמרת צברנו יותר דמעות מבני יהודה של שנות ה 90
שמעון א כתב:אני בשוק שאתם באמת מאמינים לזה.
תמיד תירוצים. רמי אליהו מכר אותנו, שונאים אותנו, התאחדות נגדנו, אג׳ידה מכר אותנו, איגוד השופטים מכר אותנו...
בקושי שנתיים אנחנו בצמרת צברנו יותר דמעות מבני יהודה של שנות ה 90
אז אפשר לפתוח איתו במו"מ, לא?Totti כתב:אתם קולטים שבסוף העונה החוזה של קובי מויאל מסתיים?
יודע מה? צודק.Totti כתב: אתה נאיבי אחשלי, נאיבי מידי.
הכל כאן מסריח מהיסודות.
ביקשתי ממך טעות קריטית אחת נגד מכבי רק בשנתיים האחרונות, אחת. כזו שהכריעה משחק.
במקום לזרוק באוויר "אכלו לי שתו לי" ו-"בני יהודה", תן חי טעות קריטית אחת שהובילה לאובדן נקודות