עונת 2015/16- הכל חוץ מאתנו...
Re: עונת 2015/16- הכל חוץ מאתנו...
הכל תלוי איך יגיעו הפועל נגדנו
אם אחרי ניצחון - מצבנו טוב
אחרי עוד הפסד? ילחמו על כל נקודה
אם גוטמן המאמן יש מצב שלא יתאמץ או לפחות ישחק פתוח יותר ונגד מכבי יסגור(תקווה שלי לפחות)
אם אחרי ניצחון - מצבנו טוב
אחרי עוד הפסד? ילחמו על כל נקודה
אם גוטמן המאמן יש מצב שלא יתאמץ או לפחות ישחק פתוח יותר ונגד מכבי יסגור(תקווה שלי לפחות)
- The red one
זה לא משנה כמה פערי הרמות גדולים - דרבי תל אביבי זה דרבי, עיין ערך סיבוב קודם.
הפועל ת"א,או יותר נכון מועדון הכדורגל הפועל ת"א מבזה עצמו כל פעם מחדש.
לו היה זה מועדון פחות מיוחצן ומקורב לכל מיני פרשנים/עיתונאים,היו מגלגלים אותו על האש,כמו נתח שאוורמה בבאנדורה.
פשוט בושה המועדון הזה וההתנהלות שלו.
מסכן גיא לוי,עושים לו טבח.
במקום לקום כמו גברים ולהגיד לו תודה רבה,לשלם פיצויים ולשחרר,מתנהלים איתו כמו סמרטוט רצפה,רומסים אותו,דורכים עליו,מפעילים את כל צי העיתונאים שלהם נגדו וכל זה בשביל מה? בשביל שיתפטר ולא יצטרכו לשלם לו סכום גבוה.
אבל זה לא חדש,ככה זה היה וימשיך להתנהל במועדון הרקוב הזה שלולא האוהדים העשירים שלו ויש לו הרבה,לא שורד אפילו דקה.
בסטה בשוק מתנהלת טוב יותר מהמועדון הזה שמי שבאמת מנהל אותו,אילו אותם מנגבי נזלות משער 5.
בהן צדק שאני שונא אותם פי 100 ממכבי.
לו היה זה מועדון פחות מיוחצן ומקורב לכל מיני פרשנים/עיתונאים,היו מגלגלים אותו על האש,כמו נתח שאוורמה בבאנדורה.
פשוט בושה המועדון הזה וההתנהלות שלו.
מסכן גיא לוי,עושים לו טבח.
במקום לקום כמו גברים ולהגיד לו תודה רבה,לשלם פיצויים ולשחרר,מתנהלים איתו כמו סמרטוט רצפה,רומסים אותו,דורכים עליו,מפעילים את כל צי העיתונאים שלהם נגדו וכל זה בשביל מה? בשביל שיתפטר ולא יצטרכו לשלם לו סכום גבוה.
אבל זה לא חדש,ככה זה היה וימשיך להתנהל במועדון הרקוב הזה שלולא האוהדים העשירים שלו ויש לו הרבה,לא שורד אפילו דקה.
בסטה בשוק מתנהלת טוב יותר מהמועדון הזה שמי שבאמת מנהל אותו,אילו אותם מנגבי נזלות משער 5.
בהן צדק שאני שונא אותם פי 100 ממכבי.
התקשורת ממש לא לטובת הפועל. להפך, הם קוברים אותם ואת כבירי מהשנייה הראשונה.
ולא מבין איך אפשר לשנוא את הפועל יותר ממכבי.
ברגע שכתבת,התקשורת לא לטובת הפועל,כאן הסתיים הדיון.הפועלעולה כתב:התקשורת ממש לא לטובת הפועל. להפך, הם קוברים אותם ואת כבירי מהשנייה הראשונה.
ועכשיו ברצינות,אולי אתה צעיר קצת ולא זוכר,אבל הפועל תא בגדולתה הייתה קבוצה שנואה,בכיינית,שחצנית פי 100 ממכבי,קבוצה שהתנהלה,מתנהלת ותתנהל בחובבנות גמורה,אוהדים הכי חרא במדינה,כן הרבה יותר מבית"ר שאתם אוהבים לשנוא,קבוצה שייצגה ועדיין מייצגת את האליטה האשכנזית,העשירה,המתנשאת שחושבת שהכל מגיע לה.
האוהדים שלה עשו ועושים מעשים פי 1000 חמורים יותר מביתר ועדיין זוכים לחסינות תקשורתית.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
אדום זקן כתב:האוהדים שלה עשו ועושים מעשים פי 1000 חמורים יותר מביתר ועדיין זוכים לחסינות תקשורתית.
קבלו את הקהל הכי איכותי בארץ
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
דברים השתנו ממזמןאדום זקן כתב: ברגע שכתבת,התקשורת לא לטובת הפועל,כאן הסתיים הדיון.
ועכשיו ברצינות,אולי אתה צעיר קצת ולא זוכר,אבל הפועל תא בגדולתה הייתה קבוצה שנואה,בכיינית,שחצנית פי 100 ממכבי,קבוצה שהתנהלה,מתנהלת ותתנהל בחובבנות גמורה,אוהדים הכי חרא במדינה,כן הרבה יותר מבית"ר שאתם אוהבים לשנוא,קבוצה שייצגה ועדיין מייצגת את האליטה האשכנזית,העשירה,המתנשאת שחושבת שהכל מגיע לה.
האוהדים שלה עשו ועושים מעשים פי 1000 חמורים יותר מביתר ועדיין זוכים לחסינות תקשורתית.
התקשורת השופטים והממסד עם מכבי ממזמן.
השחצנות והדורסנות של מכבי תמיד היתה ותמיד תהיה, גם בכדורסל וגם בכדורגל.
פעם הייתי בעדם בדרבי עם הפועל.
היום גם אם לא היינו רצים עם מכבי אני ממש לא נגד הפועל.
המכביסטים לא רק שכולם בעדם מכל הבחינות הם גם מתבכיינים שכולם נגדם ואתה מוזמן לבדוק איך אחרי כל משחק ושיפוט שערורייתי לטובתם מסתיים בתלונות על כמה שהוא היה רע ונגדם.
תן לי כל קבוצה אחרת חוץ מסכנין אני מעדיף אותם על מכבי תל אביב
נקודה טובה שאני כן מוצא אצלם זה שהם ברובם ציונים אוהבי המדינה וגם מכיר טובה על ההתנהלות של הגורמים המוסמכים שם איתנו כמו בתקופת הטילים שנתנו לנו להתאמן שם
איך התקשורת לטובתם אם מהרגע הראשון הם יצרו את הקונצזוס נגד רייכרט, שרפו את מנדיונדו לפני שהוא דרך על אדמת ישראל והפכו את המינוי של גוטמן למגוחך עוד לפני שהם הבינו בכלל מה התפקיד שלו?
הם מלחיצים להם את המערכת בצורה אדירה וזה מתבטא בפניקה וההחלטות הפזיזות של כבירי שעדיין לא הבין את המשחק.
ולדעתי הקהל שלהם ממש לא יותר משל בית"ר. אצל הפועל זה שער 5 "הבעייתי" ששר שירי שואה ושירים על שמעון מזרחי ופנאן. אצל בית"ר זה הרוב המשפיע והמכריע.
הם מלחיצים להם את המערכת בצורה אדירה וזה מתבטא בפניקה וההחלטות הפזיזות של כבירי שעדיין לא הבין את המשחק.
ולדעתי הקהל שלהם ממש לא יותר משל בית"ר. אצל הפועל זה שער 5 "הבעייתי" ששר שירי שואה ושירים על שמעון מזרחי ופנאן. אצל בית"ר זה הרוב המשפיע והמכריע.
אתה מדבר מצעירות,סלח לי כן?adomi כתב:
דברים השתנו ממזמן
התקשורת השופטים והממסד עם מכבי ממזמן.
השחצנות והדורסנות של מכבי תמיד היתה ותמיד תהיה, גם בכדורסל וגם בכדורגל.
פעם הייתי בעדם בדרבי עם הפועל.
היום גם אם לא היינו רצים עם מכבי אני ממש לא נגד הפועל.
המכביסטים לא רק שכולם בעדם מכל הבחינות הם גם מתבכיינים שכולם נגדם ואתה מוזמן לבדוק איך אחרי כל משחק ושיפוט שערורייתי לטובתם מסתיים בתלונות על כמה שהוא היה רע ונגדם.
תן לי כל קבוצה אחרת חוץ מסכנין אני מעדיף אותם על מכבי תל אביב
נקודה טובה שאני כן מוצא אצלם זה שהם ברובם ציונים אוהבי המדינה וגם מכיר טובה על ההתנהלות של הגורמים המוסמכים שם איתנו כמו בתקופת הטילים שנתנו לנו להתאמן שם
אפשר לשנוא ולתעב את מכבי שמייצגים את העושר והדריסה.
אבל אי אפשר שלא להעריך אותם על החתירה למצויינות,על הרצון להיות הטובים ביותר ותמיד מה לעשות,שונאים את המצליחים.
בהפועל תא זה בדיוק ההיפך,מועדון שמתנהל בצורה חובבנית,מועדון שהקהל שלו מנהל אותו.
מועדון שבכל פעם שקורה משהו עם הקהל שלו,מאשים אחרים ולא לוקח שום אחריות.
מועדון שכל מה שמוביל אותו זה השנאה למכבי יותר אפילו מאהדה לקבוצה שלו.
רק מלשמוע את רמי כהן יו"ר הכדורסל בא לך להקיא.
מועדון שאוהדים שלו מזכירים לי את הילד המעצבן בכיתה של "לא נגעתי בך,אל תיגע בי",אחד כזה שכל פעם מתגרה ודורש כאפה לפנים.
הקהל של ביתר זאת חבורת ערסים צעירה ומושפעת שרובה המכריעה בכלל מגיעה מאשקלון וג'סי כהן בחולון.הפועלעולה כתב:איך התקשורת לטובתם אם מהרגע הראשון הם יצרו את הקונצזוס נגד רייכרט, שרפו את מנדיונדו לפני שהוא דרך על אדמת ישראל והפכו את המינוי של גוטמן למגוחך עוד לפני שהם הבינו בכלל מה התפקיד שלו?
דהיינו,אתה לא כל כך מתייחס אליהם,כי אתה לא באמת מצפה מבבונים להיות בני אדם.
אצל הקהל של הפועל זה שונה,הם מונעים משנאה,הם אוהבים לגעת תמיד בנקודות הכי כואבות.
הם מקללים את אשתו של אוברוב שנייה אחרי שהיא כמעט מתאבדת.
הם מקללים שוטרת שנשרפה כדי להציל חיים,רק בגלל פזעה שהיא אוהדת מכבי חיפה.
הם מחריבים את קברה של אשתו של ראש העיר,בגלל שבנה להם אצטדיון חדש.
הם מרביצים לזהבי בגלל שהוא העדיף את מכבי,אבל שוכחים שההנהלה שלהם היא זו שלא רצתה אותו.
הם שמים שלט בזמן שכל המדינה רוצה בהצלחתם באירופה של "מייצגים את הפועל ולא את ישראל.
הם עושים את הדברים הכי מעצבנים שדורכים לך על הנקודות הכי כואבות.
ואילו איש יקר,אנשים רעים שיודעים בדיוק מה הם עושים.
אתה שוכח את השנאה של מכבי ליריבות שלה ולא בצורה ספורטיבית, את הקללות הזוועתיות לשופטים כי החליטו להיות היום ניטרלים ולא לטובתם את הפרשנים שעל כל טעות שיפוט נגד היריבה של הקהוצה שלהם יזעקו חמס וינסו ליישר כל טעות לטובתם . את איחולי הסרטן לשחקני היריב, את הברכות של אלונה שתצטרף לרובי שפירא, את המשאלות שגראדים יפלו על אצטדיון טרנר כשכל האחרונים זה בגלל שהעזנו להוות יריב שלהם לתואר בחוצפתנו, את ההסתננות ליציע בוסרמיל והתגרות לאחר מכן , את ה"אני מכבי מי אתם בכלל" ,"תשתחוו.." , "בוזגלו בוא תנגב לי.." וזה כי הוא משחק טוב בקבוצה יריבה כשאצלם לא ממש הלך לו.אדום זקן כתב: אתה מדבר מצעירות,סלח לי כן?
אפשר לשנוא ולתעב את מכבי שמייצגים את העושר והדריסה.
אבל אי אפשר שלא להעריך אותם על החתירה למצויינות,על הרצון להיות הטובים ביותר ותמיד מה לעשות,שונאים את המצליחים.
בהפועל תא זה בדיוק ההיפך,מועדון שמתנהל בצורה חובבנית,מועדון שהקהל שלו מנהל אותו.
מועדון שבכל פעם שקורה משהו עם הקהל שלו,מאשים אחרים ולא לוקח שום אחריות.
מועדון שכל מה שמוביל אותו זה השנאה למכבי יותר אפילו מאהדה לקבוצה שלו.
רק מלשמוע את רמי כהן יו"ר הכדורסל בא לך להקיא.
מועדון שאוהדים שלו מזכירים לי את הילד המעצבן בכיתה של "לא נגעתי בך,אל תיגע בי",אחד כזה שכל פעם מתגרה ודורש כאפה לפנים.
ספורטיביות אצלם מוגדר רק כשהם מנצחים , עד אז כל האמצעים כשרים.
אגב כתבת שהפועל שונאת את מכבי יותר מאשר אוהבת?
אני זוכר שמכבי נלחמה על חייה בשנה שהם לקחו אליפות אך ורק שהפועל לא תיקח ועשו בונקר זוועתי וצהלו משמחה כשנגמר.
צריך עוד?
קשקוש בלבוש.adomi כתב:
אתה שוכח את השנאה של מכבי ליריבות שלה ולא בצורה ספורטיבית, את הקללות הזוועתיות לשופטים כי החליטו להיות היום ניטרלים ולא לטובתם את הפרשנים שעל כל טעות שיפוט נגד היריבה של הקהוצה שלהם יזעקו חמס וינסו ליישר כל טעות לטובתם . את איחולי הסרטן לשחקני היריב, את הברכות של אלונה שתצטרף לרובי שפירא, את המשאלות שגראדים יפלו על אצטדיון טרנר כשכל האחרונים זה בגלל שהעזנו להוות יריב שלהם לתואר בחוצפתנו, את ההסתננות ליציע בוסרמיל והתגרות לאחר מכן , את ה"אני מכבי מי אתם בכלל" ,"תשתחוו.." , "בוזגלו בוא תנגב לי.." וזה כי הוא משחק טוב בקבוצה יריבה כשאצלם לא ממש הלך לו.
אני זוכר שמכבי נלחמה על חייה בשנה שהם לקחו אליפות אך ורק שהפועל לא תיקח ועשו בונקר זוועתי וצהלו משמחה כשנגמר.
צריך עוד?
אתה הדןר שלא ידע את יוסף.
90% מאוהדי הכדורגל במדינה שונאים שונאים אותם הרבה יותר ממכבי.
- ForeverRed
אין מה להשוות ידידי.adomi כתב:
אתה שוכח את השנאה של מכבי ליריבות שלה ולא בצורה ספורטיבית, את הקללות הזוועתיות לשופטים כי החליטו להיות היום ניטרלים ולא לטובתם את הפרשנים שעל כל טעות שיפוט נגד היריבה של הקהוצה שלהם יזעקו חמס וינסו ליישר כל טעות לטובתם . את איחולי הסרטן לשחקני היריב, את הברכות של אלונה שתצטרף לרובי שפירא, את המשאלות שגראדים יפלו על אצטדיון טרנר כשכל האחרונים זה בגלל שהעזנו להוות יריב שלהם לתואר בחוצפתנו, את ההסתננות ליציע בוסרמיל והתגרות לאחר מכן , את ה"אני מכבי מי אתם בכלל" ,"תשתחוו.." , "בוזגלו בוא תנגב לי.." וזה כי הוא משחק טוב בקבוצה יריבה כשאצלם לא ממש הלך לו.
צריך עוד?
השנאה להפועל היא אמיתית ומהשורש. שנאה עקרונית.
השנאה למכבי מגיעה מהתחרות.
שני דברים שונים לחלוטין.
- The red one
עזוב נו כל התיאורים האלה הם לא שווים הרבה. למה אנחנו לא שרים תל אביב עולה באש? שרים. למה אנחנו לא מקללים שופטים? מקללים. למה אנחנו לא מקללים את ג'ורדי? מקללים. למה אצלנו אין אוהדים שמאחלים סרטן? יש. למה אצלנו לא יורדים על אוסקר של שי? יותר גרוע מלשיר בוזגלו בוא. ואגב שלא תבין לא נכון - את כל הדברים שציינתי פה עושים גם קבוצות אחרות, כי זו יריבות ספורטיבית. לא קרוב ליריבות בין בית"ר לסכנין או מכבי ת"א להפועל ת"א.adomi כתב:
צריך עוד?
את ה"אני מכבי מי אתם בכלל" הם הרוויחו ביושר. שלא תדע מי ילך פה אם אנחנו ניקח 3 אליפויות רצף וטראבל. אנחנו נהפוך בקלות לקהל הכי שנוא בארץ.
ברוח הדברים פה אני נוטה להסכים עם אדון אדום, אבל, כמו שהוא אמר - אני לא מהדור שידע את היוסף - אני זוכר ששנאו פה את הפועל ת"א בתקופת גוטמן, לא מעבר. לגבי קהלים - לכל קהל יש את הקומץ המעצבן שלו ואדום תיאר בצורה מדוייקת את הקומץ של הפועל - "נוגע בנקודות הכי כואבות בכוונה תחילה" - ובכך הוא הופך לגרוע מהקומץ של בית"ר.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
אז זה רשמי, גוטמן לא יהיה מנג'ר אלא מאמן הפועל תל אביב.
אני כאמור מופתע מהתזמון ולא מהמצב עצמו.
העיקר גוטמן אמר שאין לו כוונה לאמן ושהוא רוצה להיות מנג'ר, חחח, הצחיק אותי...
אני כאמור מופתע מהתזמון ולא מהמצב עצמו.
העיקר גוטמן אמר שאין לו כוונה לאמן ושהוא רוצה להיות מנג'ר, חחח, הצחיק אותי...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!