עונת 2015/16- הכל חוץ מאתנו...
- OMERREMO33
Re: עונת 2015/16- הכל חוץ מאתנו...
פנדל מהיר,נגמר הסיפור.
אני באמת רוצה להאמין, אבל אחרי שראיתי את עכו שבוע שעבר, ועוד את הנאיביות שלה באמצע השבוע בגביע אני לא מאמין שיש להם סיכוי גם אם זהבי יושב ביציע. קבוצה חלשה מאודTotti כתב:אני מאמין יותר בעכו מאשר במכבי חיפה, כמסוגלת להוציא נקודות ממכבי וזה עצוב.
ואחרי שראית את כפר סבא בטרנר, היו לך סיבות להאמין שהם יוציאו נקודות בלויטה?
כל משחק לגופו.
מדברים בעכו על 3000 צופים מקומיים, איצטדיון קטן, בונקר מהסרטים. לא חושב שמכבי תדרוס אותם.
כל משחק לגופו.
מדברים בעכו על 3000 צופים מקומיים, איצטדיון קטן, בונקר מהסרטים. לא חושב שמכבי תדרוס אותם.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
כמה מהמקומיים האלה הם אוהדי מכבי?Totti כתב:ואחרי שראית את כפר סבא בטרנר, היו לך סיבות להאמין שהם יוציאו נקודות בלויטה?
כל משחק לגופו.
שאלה טובה. בקיצור, אני אופטימי ואם אפסיק להיות, לא אראה כדורגל יותר.
בעניין אחר, קבלו הודעה בנאלית מטעם מועדון.
הקשר טל איילה שוחרר הבוקר מהמועדון בהסכמה הדדית של שני הצדדים. בקבוצה הודיעו: "מועדון מכבי נתניה רוצה להודות לטל על תרומתו הרבה, ומאחל לשחקן הצלחה רבה בהמשך דרכו".
הקשר טל איילה שוחרר הבוקר מהמועדון בהסכמה הדדית של שני הצדדים. בקבוצה הודיעו: "מועדון מכבי נתניה רוצה להודות לטל על תרומתו הרבה, ומאחל לשחקן הצלחה רבה בהמשך דרכו".
בהפועל באר שבע של 09/10 הייתי רושם- להחתיםTotti כתב:שאלה טובה. בקיצור, אני אופטימי ואם אפסיק להיות, לא אראה כדורגל יותר.

מעניין המגן שסגר בסכנין
אליילי לי אליילי
- קבצים מצורפים
-
- IMG-20160117-WA0003.jpg (50.53 KiB) נצפה 3854 פעמים
יש משהו במה שאתה אומר, מקווה שיצליחו להפתיעTotti כתב:ואחרי שראית את כפר סבא בטרנר, היו לך סיבות להאמין שהם יוציאו נקודות בלויטה?
כל משחק לגופו.
מסרב להשלות את עצמי ומציע לך גם....סתם עצביםTotti כתב:ואחרי שראית את כפר סבא בטרנר, היו לך סיבות להאמין שהם יוציאו נקודות בלויטה?
כל משחק לגופו.
כמה היחס בווינר על יותר משער אחד של זהבי היום? 1.05?
אתה צוחק אבל זה לא רחוק מזה: https://m.winner.co.il/line/210224" onclick="window.open(this.href);return false;ReDo כתב:כמה היחס בווינר על יותר משער אחד של זהבי היום? 1.05?
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;
תאמת שדווקא יחס סבבה, 2.25 על יותר מגול, ממש לאסוף כסף מהריצפהאסי, דגים כתב:
אתה צוחק אבל זה לא רחוק מזה: https://m.winner.co.il/line/210224" onclick="window.open(this.href);return false;
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
שהמאמן הכי טוב בארץ לא יאמן את הפועל תל אביב?
על פי וואלה אלי גוטמן יאמן אותם כמו שהוא אימן את הנבחרת וגיא לוי יהיה כמו יוסי אבוקסיס קרי עוזר עם סמכויות נרחבות...
לא יאמן...
איזה קרקס...
על פי וואלה אלי גוטמן יאמן אותם כמו שהוא אימן את הנבחרת וגיא לוי יהיה כמו יוסי אבוקסיס קרי עוזר עם סמכויות נרחבות...
לא יאמן...
איזה קרקס...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
עציץ?דר אדום בנשמה כתב:שהמאמן הכי טוב בארץ לא יאמן את הפועל תל אביב?
לא יאמן...
איזה קרקס...