הובאן לא יפתח, מליקסון באמצע בוז'י בצד.shovalb9 כתב:יש גם התלבטות בקישור, בהנחה שמליקסון פותח במרכז, ראדי וחובאן יתחרו על עמדה וקשה להחליט.
בהגנה או אוחיון או עמית ביטון?
שהר מהספסל
ביתר ישחקו על מתפרצות ולא ינסו לשלוט מולנו
הובאן לא יפתח, מליקסון באמצע בוז'י בצד.shovalb9 כתב:יש גם התלבטות בקישור, בהנחה שמליקסון פותח במרכז, ראדי וחובאן יתחרו על עמדה וקשה להחליט.
בהגנה או אוחיון או עמית ביטון?
לזה התכוונתי בהודעה הראשונה שלי בטופיק כאן, מה יש לכם מביתר? קבוצה דוחה, לא סובל אותם. שנואה אצלי בדיוק כמו מכבי, רק שאת מכבי אני מכבד.אורי אדום בנשמה כתב:משחר ימי כאוהד, משחקים נגד בית"ר יצרו אצלי רמת דריכות ופרפרים בבטן של כמעט גמר גביע, בלי קשר למצב הקבוצות בטבלה. מן משהו לא מוסבר כזה...
אתה מהדור שלא ידע את יוסף, אבל מכיר מצויין את ערן זהבי.Noam98 כתב:
לזה התכוונתי בהודעה הראשונה שלי בטופיק כאן, מה יש לכם מביתר? קבוצה דוחה, לא סובל אותם. שנואה אצלי בדיוק כמו מכבי, רק שאת מכבי אני מכבד.
מבין, אבל לא מקבל.Totti כתב: אתה מהדור שלא ידע את יוסף, אבל מכיר מצויין את ערן זהבי.
כשביתר ריגשה את המדינה עם ההונגרים, התחילו לחשוב עלייך.
היית מכבד את ביתר כמועדון הרבה יותר אילו היית נולד עשור קודם.
לא בנימה של התנשאות, באמת.
Noam98 כתב:
לזה התכוונתי בהודעה הראשונה שלי בטופיק כאן, מה יש לכם מביתר? קבוצה דוחה, לא סובל אותם. שנואה אצלי בדיוק כמו מכבי, רק שאת מכבי אני מכבד.
אני מעריך שאני לא גדול ממך בהרבה, בגלל זה אני לא מבין איך אתה לא מכבד את בית״ר כיריבה... קלאסיקה אמיתית כמו שאמרו פה. לא משנה מה המאבק בין הקבוצות לא יהיה רלוונטי וכמה זה יהיה לפעמים מפגש קצוות או אפילו חוצה ליגות תמיד יש משהו מיוחד באוויר.Noam98 כתב:
+1dor69 כתב: אני מעריך שאני לא גדול ממך בהרבה, בגלל זה אני לא מבין איך אתה לא מכבד את בית״ר כיריבה... קלאסיקה אמיתית כמו שאמרו פה. לא משנה מה המאבק בין הקבוצות לא יהיה רלוונטי וכמה זה יהיה לפעמים מפגש קצוות או אפילו חוצה ליגות תמיד יש משהו מיוחד באוויר.
בית״ר זה מאלו שתמיד בא לך לתת להן עוד ועוד בראש וזה תמיד היה קרב אמיתי (די שיוויוני גם בטבלת הראש בראש). עם מכבי ברוב השנים הם היו הבריון ואנחנו הילד הקטן שמוריד את הראש
לגמרי מכבד אותם כיריבה, ויש לי תחושה של לפני משחק גדול, אבל לא מכבד אותם בשיט כמועדון.dor69 כתב: אני מעריך שאני לא גדול ממך בהרבה, בגלל זה אני לא מבין איך אתה לא מכבד את בית״ר כיריבה... קלאסיקה אמיתית כמו שאמרו פה. לא משנה מה המאבק בין הקבוצות לא יהיה רלוונטי וכמה זה יהיה לפעמים מפגש קצוות או אפילו חוצה ליגות תמיד יש משהו מיוחד באוויר.
בית״ר זה מאלו שתמיד בא לך לתת להן עוד ועוד בראש וזה תמיד היה קרב אמיתי (די שיוויוני גם בטבלת הראש בראש). עם מכבי ברוב השנים הם היו הבריון ואנחנו הילד הקטן שמוריד את הראש
זה היינו הך מבחינתיNoam98 כתב:
לגמרי מכבד אותם כיריבה, ויש לי תחושה של לפני משחק גדול, אבל לא מכבד אותם בשיט כמועדון.
תמיד חושבים שמקופחים, זה מועדון גזעני, אין לו ולאוהדים שלו זכות קיום בכלל בליגה מקצוענית.
הם מחזיקים מעצמם יותר מדי, זה מה שאני אומר.dor69 כתב: זה היינו הך מבחינתי
זה מה שהכי כיף בלנצח אותם, שהם אף פעם לא יודעים מאיפה זה בא להםNoam98 כתב:
הם מחזיקים מעצמם יותר מדי, זה מה שאני אומר.
חשבתי שאחת היריבויות הקלאסיות בכדוגרל זה נתניה-באר שבע.אורי אדום בנשמה כתב:
הלו! מדובר ביריבות שמזמן הפכה לאחת הקלאסיקות בכדורגל הישראלי. לא פחות
ודווקא שנאה לקבוצה אמורה להעלות את מפלס המתח לפני מפגש איתם..
ואני בכלל חשבתי שאחת היריבויות הקלאסיות זה ב"ש נגד ONE!!אדום בלב בנשמהההה כתב: חשבתי שאחת היריבויות הקלאסיות בכדוגרל זה נתניה-באר שבע.
מה? ככה אמרו בONE!