עונת 2015/16- הכל חוץ מאתנו...
Re: עונת 2015/16- הכל חוץ מאתנו...
לא לא אחי
לא רק מהתקציר של היום
הוא חלוץ פנטסטי
לדעתי הוא כן השתלט על הכדור בגול ובכוונה הטה אותו לשטח הפנוי
והוא מטוס וענק שזה לא ממש הולך ביחד
עוד משהו לגבי נתניה, ממש אבל ממש לא כואב לי עליהם. הרצון לשחוט אותנו ולדפוק אותנו כולל שבירות של שחקני מפתח שלנו במשחק נגדם אצל חלק מהאוהדים שלהם פשוט מוריד ממני כל רגש של רחמים כלפיהם
לא רק מהתקציר של היום
הוא חלוץ פנטסטי
לדעתי הוא כן השתלט על הכדור בגול ובכוונה הטה אותו לשטח הפנוי
והוא מטוס וענק שזה לא ממש הולך ביחד
עוד משהו לגבי נתניה, ממש אבל ממש לא כואב לי עליהם. הרצון לשחוט אותנו ולדפוק אותנו כולל שבירות של שחקני מפתח שלנו במשחק נגדם אצל חלק מהאוהדים שלהם פשוט מוריד ממני כל רגש של רחמים כלפיהם
הזמן יגיד. פוטנציאל יש
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
מסתכל על נתניה ורואה את ב"ש של זינו או בעצם בש שלפני כמה שנים.
אותו הדבר. צריך להגיד תודה שאנחנו לא בנדנדה הזאת כבר.
אותו הדבר. צריך להגיד תודה שאנחנו לא בנדנדה הזאת כבר.
ראיתי עכשיו את התקציר של קש וחיפה. החלוץ החדש בהחלט מרשים, אבל אני עוד לא סגור אם מה שעשה בגול היה מכוון או לא. מה שכן, מהתקציר, ברונו קוניה נראה שוב נהדר. בטח גם אותו איזי ימכור בכמה מיליונים.
הטעות של זועבי בדקה ה 90 כלכך נוראה ואומללה, בקבוצה עם קהל היו שוחטים אותו.
איזה סוס. הוא וברונו שתי חיות.סניור כתב:ראיתי עכשיו את התקציר של קש וחיפה. החלוץ החדש בהחלט מרשים, אבל אני עוד לא סגור אם מה שעשה בגול היה מכוון או לא. מה שכן, מהתקציר, ברונו קוניה נראה שוב נהדר. בטח גם אותו איזי ימכור בכמה מיליונים.
- ForeverRed
שער קלאסה של פלט.
בניון פורח בתקופה האחרונה.
בניון פורח בתקופה האחרונה.
מה קרה לא שומעים את הקהל? הם במחאה או סתם רדומים?
- The red one
בדיוק כמונו וכמו כל קבוצה אחרת בארץ. מובילים 0-2 אז יש רק גוש קטן ששר ורוקד וקופץ.הפועלעולה כתב:מה קרה לא שומעים את הקהל? הם במחאה או סתם רדומים?
- red and white
- Title: Almog
אצלנו זה הפוך, כשאנחנו מובילים יש את העידוד הכי טוב, וגם ב10 דקות הראשונות של המשחקאדום בלב בנשמהההה כתב: בדיוק כמונו וכמו כל קבוצה אחרת בארץ. מובילים 0-2 אז יש רק גוש קטן ששר ורוקד וקופץ.
לצערנו הרב חיפלה ככל הנראה בדרך אל הפלייאוף העליון.
- The red one
כשאנחנו מובילים אחרי גול התכוונת. או לקראת סיום המשחק.red and white כתב: אצלנו זה הפוך, כשאנחנו מובילים יש את העידוד הכי טוב, וגם ב10 דקות הראשונות של המשחק
תוביל 0-2 על בית"ר דקה 30 והמשחק יהפוך לאפור כמו בסמי עופר ואתה לא תשמע עידוד חזק.
- red and white
- Title: Almog
לא, לא לזה התכוונתי, התכוונתי למה שרשמתי בהודעה האחרונהאדום בלב בנשמהההה כתב: כשאנחנו מובילים אחרי גול התכוונת. או לקראת סיום המשחק.
תוביל 0-2 על בית"ר דקה 30 והמשחק יהפוך לאפור כמו בסמי עופר ואתה לא תשמע עידוד חזק.
חיפה בפלייאוף זה על הפנים.
הם אלופים בלהוציא מאיתנו נקודות ולהפסיד למכבי.
ועוד להפסיד למכבי בצורה שבונה להם ביטחון, לא 1-0 מעפן.ReDo כתב:חיפה בפלייאוף זה על הפנים.
אתם מגזימים
נכון שאתמול העידוד לא היה הכי טוב אבל היו לזה כצה סיבות שהעיקרית היא שאנשים ישבו באמצע בלי לדעת שהארגון יושב שם.
בטרנר רוב העונה יש עידוד טוב מאוד לכל אורך המשחק, יש משחקים שהעידוד קצת פחות טוב אבל עדיין העידוד טוב מאוד
אני אומר את זה מישיבה בתוך היציע אבל לא ממש בתוך הגוש ככה שאם יש תחושה של עידוד טוב מאיפה שאני יושב אז באמת העידוד טוב
נכון שאתמול העידוד לא היה הכי טוב אבל היו לזה כצה סיבות שהעיקרית היא שאנשים ישבו באמצע בלי לדעת שהארגון יושב שם.
בטרנר רוב העונה יש עידוד טוב מאוד לכל אורך המשחק, יש משחקים שהעידוד קצת פחות טוב אבל עדיין העידוד טוב מאוד
אני אומר את זה מישיבה בתוך היציע אבל לא ממש בתוך הגוש ככה שאם יש תחושה של עידוד טוב מאיפה שאני יושב אז באמת העידוד טוב