אני גם האמנתי לזה שהם עלו לאלופות ובסופו של דבר הם נשארו עם מיטרוביץ.dor69 כתב: אם הם יחכו לקיץ הם יוכלו לצוד איזה מפלצת (יחסית לליגה כן?) בדמות פריצה בלי בעיה, הם משלמים מספיק טוב.
מה שכן, עם כמה שאני לא מסוגל לראות אותו על המגרש פה, אסור לנו לשחרר אותו למכבי גם אם הם באמת ירצו (לדעתי זה בכלל ספין)
ינואר בשאר הקבוצות בליגה
Re: ינואר בשאר הקבוצות בליגה
- The red one
ידין בהפועל תל אביב, שממשיכה בקצב של כמעט 2 החתמות ליום בשנת 2016.
מדברים גם על שכטר. לא הגיוני בשום דרך או צורה מה שקורה במועדון הזה.
- red and white
- Title: Almog
בינתיים החתמות טובות, יש להם הרבה שחקנים צעירים.
כרגע הם רוכשים פוטנציאלים, כשהם יתחילו לרכוש גם שחקנים מוכחים, הם יוכלו להתמודד בצמרת.
כרגע הם רוכשים פוטנציאלים, כשהם יתחילו לרכוש גם שחקנים מוכחים, הם יוכלו להתמודד בצמרת.
- dardasmiley
אני רק רוצה לדעת מה יקרה כשיגיע יום תשלום המשכורות.red and white כתב:בינתיים החתמות טובות, יש להם הרבה שחקנים צעירים.
לא חושב שאלה החתמות טובות. עוד ערימה של שחקנים לא מחוברים ולא בכושר משחק, על ערימה של שחקנים באותו המצב בדיוק להזכירך הקבוצה הבקיע משהו כמו 10 שערים ביותר מסיבוב ליגה ולדעתי לא ניצחה כבר איזה חודשיים. במקום לעשות סדר ממשיכים לייצר בלגן, והסיכוי היחיד שלהם לא לרדת ליגה זה אם נתניה ועכו ימשיכו כמו שהן.red and white כתב:בינתיים החתמות טובות, יש להם הרבה שחקנים צעירים.
הם יחזירו את דאגלס וישחזרו את עונת הדאבל המדהימה, בלאומית.אדום בלב בנשמהההה כתב:ידין בהפועל תל אביב, שממשיכה בקצב של כמעט 2 החתמות ליום בשנת 2016.
גביע הטוטו ואליפות הליגה
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
הם עלו לאלופות בסוף החלון, אחרי שכולם כבר מצאו את עצמם. הקיץ זה לא יהיה ככהReDo כתב: אני גם האמנתי לזה שהם עלו לאלופות ובסופו של דבר הם נשארו עם מיטרוביץ.
מכבי חיפה רוצים את דור מלול
מה הזוי? אחלה שחקן. יותר טוב מדגני, בטח שממשומר.
מה הזוי בזה?מדובר על מגן מחליף. כרגע רק דגני ויוסיפוביץ' הצעיר יכולים למלא את העמדה.
לא כל שחקן סגל חייב להיות כוכב.
לא כל שחקן סגל חייב להיות כוכב.
- The red one
עוד החתמה של הפועל תל אביב:

פיפי בדיוק באתי גם לעלות
חאבי גרה מועמד למכבי תל אביב לפי ספורט 1 וגם לפי גורם מבפנים שאומר שצפוי להגיע במוצש ולחתום
חלוץ ענק, הסיבה היחידה שיגיע למכבי זה האפשרות לשחק בצאמפיונס
חלוץ ענק, הסיבה היחידה שיגיע למכבי זה האפשרות לשחק בצאמפיונס