פציעות והשעיות
- The red one
Re: פציעות והשעיות
אני חושב שהמטיל שעטאא ג'אבר(?) בעט עליו אחרי ההתקפה המדהימה שהם עשו עלינו ויכלה להגמר ב0-2.
זה היה תורג'מן נראה ליאדום בלב בנשמהההה כתב:אני חושב שהמטיל שעטאא ג'אבר(?) בעט עליו אחרי ההתקפה המדהימה שהם עשו עלינו ויכלה להגמר ב0-2.
אף אחד לא שובר צלע מטיל של עטאא גבאר עם כל הכבודאדום בלב בנשמהההה כתב:אני חושב שהמטיל שעטאא ג'אבר(?) בעט עליו אחרי ההתקפה המדהימה שהם עשו עלינו ויכלה להגמר ב0-2.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- The red one
נכנסתי למשחק המלא ביו טיוב, ראיתי שזה היה תורג'מן שחטף את הטיל ואז חיכיתי לראות את ההמשך ופתאום זה קפץ לי לאירוע אחר ואני רואה שהם העלו 2 ווידאו - אחד תקציר אחד המשחק המלא - אבל גם המשחק המלא הוא התקצירCrazyRed7 כתב: זה היה תורג'מן נראה לי

אמרו שהפציעה הייתה קשורה לגול של פלט-לא ממש ברור לי איך האמת.
שבר בצלעות? מדהים איך לנו הכל קורה ויש כאלה בליגה שאפילו צינון לא קיבלו כבר 3 שנים.
שבר בצלעות? מדהים איך לנו הכל קורה ויש כאלה בליגה שאפילו צינון לא קיבלו כבר 3 שנים.
וואלה הייתי מודאג לגבי סוארס, אבל אחרי ההופעה שטההא דפק אתמול הפסקתי.
יש על מי לסמוך.
יש על מי לסמוך.
אני מניח שטופלת בפחות אינטנסיביות ונקודת הפתיחה הפיזית שלך הייתה מעט חלשה יותרשמעון א כתב:לי היה סדק בצלעות שבועיים וחצי בקושי זזתי

חברים, ההגנה נשענת על שיר.
סוארס מדהים, אבל הוא זז הצידה מתפקיד הבלם המוביל, לבלם המסייע. העמדה הזו מתאימה לו יותר ונותנות לו "חופש" לטעויות הקטנות וההזויות שהוא מתמחה בהן. ליד צדק הן די מתגמדות
סוארס מדהים, אבל הוא זז הצידה מתפקיד הבלם המוביל, לבלם המסייע. העמדה הזו מתאימה לו יותר ונותנות לו "חופש" לטעויות הקטנות וההזויות שהוא מתמחה בהן. ליד צדק הן די מתגמדות
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
ראיתי עכשיו את התקציר בטלוויזיה ולא באינטרנט. באיכות הזו רואים בבירור שבמהלך של הגול, בזמן שסוארס ופלט נופלים על הדשא, המרפק של פלט פוגע בצלעות של סוארס. מיד אחרי זה סוארס מרים את היד ומסמן שנפגע, מניח ששם הגיעה הפציעה.
מה אתה מדבר אחי, יש לי גוף של אוגוסניור כתב:
אני מניח שטופלת בפחות אינטנסיביות ונקודת הפתיחה הפיזית שלך הייתה מעט חלשה יותר

כמו כל הגוף או כמו איזו חתיכה ממנו?שמעון א כתב: מה אתה מדבר אחי, יש לי גוף של אוגו

- yanivnew91
כנראה נקמה על זה שהכרטיס שהוא נתן לו למכבי בבלומפילד היה ליציע של האוהדים ולא לכבודסניור כתב:ראיתי עכשיו את התקציר בטלוויזיה ולא באינטרנט. באיכות הזו רואים בבירור שבמהלך של הגול, בזמן שסוארס ופלט נופלים על הדשא, המרפק של פלט פוגע בצלעות של סוארס. מיד אחרי זה סוארס מרים את היד ומסמן שנפגע, מניח ששם הגיעה הפציעה.
חתיכה מהאוזן משהו כזהסניור כתב:
כמו כל הגוף או כמו איזו חתיכה ממנו?
בקיצור פלט בא לשירות מכבי קומפלט.
גול נגדנו, פצע את סוארס והורחק נגדם.
גול נגדנו, פצע את סוארס והורחק נגדם.
בוגד בנו #2