בכר והחבר'ה- צוות לעניין
Re: בכר והחבר'ה- צוות לעניין
הגישה למשחק הייתה נהדרת. בכר וויתר מראש על שליטה ולחץ גבוה. שיחק זהיר ומבוקר וחיפש לעקוץ מתפרצות- בא לשחק על תוצאה. הלך לו כמו שצריך.
גורש: עזריה עשה לנו שיחות אישיות וקבוצתיות במהלך השבוע
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- אביאל
- Title: ברקת - היהלום של הנגב
- יצירת קשר:
היה כיף לראות את הצוות אחרי המשחק בארוחה משותפת עם הבעלים ומשפחתה.
- אביאל
- Title: ברקת - היהלום של הנגב
- יצירת קשר:
זה רץ לי בוריד!Totti כתב:סטוקר
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
לא אהבתי את הכותרת, "אתם משחקים כמו בחורות".
לא צדקן, אבל חי עם אישה שרוח הפמיניזם זורם בדמה. למדתי לשים לב לקטנות האלו וכשאני רואה בקהל שלנו כל כך הרבה נשים וילדות, האמרה הזו מיותרת ומזלזל.
לא צדקן, אבל חי עם אישה שרוח הפמיניזם זורם בדמה. למדתי לשים לב לקטנות האלו וכשאני רואה בקהל שלנו כל כך הרבה נשים וילדות, האמרה הזו מיותרת ומזלזל.
הוא אמר את זה בחדר הלבשה לשחקנים, אתה רוצה להגיד לי שאף פעם לא השתמשת באמירות כאלה של "משחקים כמו בחורות"?Totti כתב:לא אהבתי את הכותרת, "אתם משחקים כמו בחורות".
זאת צדקנות גם אם תגיד שזה לא.
אני אומר שברגע שזה יוצא החוצה זה עושה שירות רע.avivgolan כתב:
הוא אמר את זה בחדר הלבשה לשחקנים, אתה רוצה להגיד לי שאף פעם לא השתמשת באמירות כאלה של "משחקים כמו בחורות"?
זאת צדקנות גם אם תגיד שזה לא.
מה שעושה שירות רע זה שאתה מייחס חשיבות ונותן משקל משמעותי לכל נפיחה שיוצאת מהפה של התקשורת...Totti כתב: אני אומר שברגע שזה יוצא החוצה זה עושה שירות רע.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
למען האמת יש בחורות שמשחקות יותר טוב מגברים ואם הוא אמר את זה אז זה מאוד שובינסטי מצדו...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
אני לא מייחס חשיבות, אבל כשמשפט כזה הוא כותרת ראשית באתר מוביל זה לא במקום.אלדר כתב:
מה שעושה שירות רע זה שאתה מייחס חשיבות ונותן משקל משמעותי לכל נפיחה שיוצאת מהפה של התקשורת...
מה קרה? אסור לבקר אם משהו לא נראה לי? בית מקדש?
- OMERREMO33
חלק מהאתרים ציטטו "אל תהיו רכרוכיים" ככה שאולי כל כתב לקח את זה אחרת. בכל מקרה גם אם נאמר, זה לא פוליטקלי קורקט אבל לא סוף העולם.Totti כתב: אני לא מייחס חשיבות, אבל כשמשפט כזה הוא כותרת ראשית באתר מוביל זה לא במקום.
מה קרה? אסור לבקר אם משהו לא נראה לי? בית מקדש?
לא טענתי בשום שלב שזה סוף העולם. ביקרתי את הציטוט הזה ולא משנה מי סיפק אותו ולמה. הוא פשוט לא לעניין ב-2015 בואכה 16.OMERREMO33 כתב: חלק מהאתרים ציטטו "אל תהיו רכרוכיים" ככה שאולי כל כתב לקח את זה אחרת. בכל מקרה גם אם נאמר, זה לא פוליטקלי קורקט אבל לא סוף העולם.
השחקנים הבינו למה הוא מתכוון?זה מה שחשובTotti כתב: לא טענתי בשום שלב שזה סוף העולם. ביקרתי את הציטוט הזה ולא משנה מי סיפק אותו ולמה. הוא פשוט לא לעניין ב-2015 בואכה 16.
הוא לא פנה לשלי יחימוביץ, מירב מיכאלי או חנה בבלי
וגם לא נשא דברים לאומה
כולה דיבר עם השחקנים שלו בחדר הלבשה והעביר להם מסר
ואגב המסר עבד יפה