והאמת, אני אמרתי לאליק כבר- וויתרתי על הנסיון להבין את הקהל הזה..
אומנם בבית הפסדנו כמה משחקים, אבל טפו טפו טפו מאזן של 13 משחקים ללא הפסד, כשברקע 0 הפסדים בחוץ, אני לא יודע מה עוד אפשר לבקש.
כל הכבוד כבר, כותב יפה תמשיך ככה.
לגבי הקהל, את זה כבר ממזמן הבנתי שטוב אתה תראה עידוד סאן סירו שרע תראה קללות אוהדי בית"ר.
יש פה פוטנציאל הכי גדול שיש, חבל שלרוב מנצלים אותו לרעה, מאמין שיום אחד זה ישתנה.
ליגת העל אנחנו באים, נמאס כבר מימי שישי בצהריים.
אני לא מבין מה הבעיה עם הקהל
כמה פעמים אפשר למלא את המגרש ולא לנצח, רציתי למות מעצבים כשהם הובילו
מישהו יכול לתאר לו במידה והיה יוצא תיקו עלוב או שהיינו מפסידים איך היה נראה הטקס עליה
רק מלחשוב על כזה דבר זה מביך
הלחץ היה מיותר והוא נוצר בגלל שכולם פחדו מאיך יראה טקס העליה, טקס העליה הוא לא על משחק מסויים זה לא גמר גביע הוא חגיגה על עונה שלמה שעלינו ליגה על עונה סה"כ מצויינת חבל שיש מספר אוהדים שרוצים לנצח בכל משחק ולשחק 90 דקות מצויין זה לא יכול לקרות גם לקבוצות הטובות בתבל עיין ערך ברצלונה-צלסי.
היתה במשחק דוגמא מצויינת, אחד האוהדים בחור צעיר שתמיד מקלל ולא משנה מי המאמן, תמיד הוא לא מרוצה, מהסוג הזה שמגיע להוציא עצבים. קילל וקילל וכאשר הרצליה עלתה ליתרון הוא פשוט נכנס לאקסטזה וקילל כל מי שהעיר הוא גם ניסה להתחיל את הקריאות אין לכם כבוד וכשראה שלא מצטרפים אליו אלה יוצאים נגדו התחיל גם לקרוא בקריאות גזעניות נגד כבדה פה כבר כמעט כל מי שהיה סביבו יצא עליו עד שהמשטרה עלתה ולקחה אותו.
המסקנה שגם במשחקים בהם אתה כל כך מאוכזב צריך להתעלות ולהוקיע את אותם אנשים שמאבדים פרופרציות לחלוטין.
אם כבר דיברנו על עניין הקהל אני חושב שיש פה בעיה...
יש את שער 5 שמעודד בלי הפסקה , שער 2 שמעודד רק שהקבוצה מבצעת מהלך יפה ושער 6 שלצערי יצא לי לשבת בו פעם ראשונה ואני מקווה שאחרונה כי כמעט נירדמתי מהשיעמום.
העצה שלי היא שיש כמה אוהדים בשער 5 שמובילים את הקהל פשוט שיתפצלו בכל שער לפחות אחד שינסה לסחוף את כולם, להכניס מתופפים לשער 2 ו6 אם צריך כי אין ספק שזה מביא חשק לעודד כשיש יותר רעש, אני אומר לכם זה היה ממש סיוט לשבת ב-6 אני בחיים שלי לא פיהקתי כל כך הרבה במשחק...
ג'וני כתב:הלחץ היה מיותר והוא נוצר בגלל שכולם פחדו מאיך יראה טקס העליה, טקס העליה הוא לא על משחק מסויים זה לא גמר גביע הוא חגיגה על עונה שלמה שעלינו ליגה על עונה סה"כ מצויינת חבל שיש מספר אוהדים שרוצים לנצח בכל משחק ולשחק 90 דקות מצויין זה לא יכול לקרות גם לקבוצות הטובות בתבל עיין ערך ברצלונה-צלסי.
היתה במשחק דוגמא מצויינת, אחד האוהדים בחור צעיר שתמיד מקלל ולא משנה מי המאמן, תמיד הוא לא מרוצה, מהסוג הזה שמגיע להוציא עצבים. קילל וקילל וכאשר הרצליה עלתה ליתרון הוא פשוט נכנס לאקסטזה וקילל כל מי שהעיר הוא גם ניסה להתחיל את הקריאות אין לכם כבוד וכשראה שלא מצטרפים אליו אלה יוצאים נגדו התחיל גם לקרוא בקריאות גזעניות נגד כבדה פה כבר כמעט כל מי שהיה סביבו יצא עליו עד שהמשטרה עלתה ולקחה אותו.
המסקנה שגם במשחקים בהם אתה כל כך מאוכזב צריך להתעלות ולהוקיע את אותם אנשים שמאבדים פרופרציות לחלוטין.
8red כתב:סומסום - גם אתה התחלת לדבר על עצמך בגוף שלישי? נהייתם לי פה אלון מזרחי לאט לאט...
ברכות על הפרמיירה בטור יפה וצודק.
אם לא תתן לו צו הרחקה, במשחק הבא שיתנהג ככה האוהדים מסביב יתנו לו הפניה לאישפוז בסורוקה (מה שהוא לא היה רחוק מזה ביום שישי).
לידיעתך ניר. אלון הוא מורו ורבו של אלון מזרחי.שהסקורר שיחק בבאר שבע היה נדמה לי שסומסום
שם הגולש זה אלון מזרחי בכבודו ובעצמו.
וכאן יש לי הזדמנות לברך אותך ידידי על הטור הנפלא שכתבת. למרות שנראה לי שאחד ממנהלי האתר
עשה בו "מעשה מרכבה".
כמה טרוניות הא??
ניר, ראשית 'המשכתי' לדבר על עצמי בגוף שלישי כי אחרת אני לא מרגיש מספיק חשוב:)
מה זה מעשה 'מרכבה'? מישהו יכול לתת ביאור לסיפור הזה?
מישל עשיתה יותר קילומטראז' מאילוז ביום שישי האחרון, איך השרירים ? עשיתה איתם אימון שחרור?,אגב...אליק, חשפתה אותי ברבים עכשיו כולם יודעים שאני אלון, טצ טצ טצ....
sumsum כתב:כמה טרוניות הא??
ניר, ראשית 'המשכתי' לדבר על עצמי בגוף שלישי כי אחרת אני לא מרגיש מספיק חשוב:)
מה זה מעשה 'מרכבה'? מישהו יכול לתת ביאור לסיפור הזה?
מישל עשיתה יותר קילומטראז' מאילוז ביום שישי האחרון, איך השרירים ? עשיתה איתם אימון שחרור?,אגב...אליק, חשפתה אותי ברבים עכשיו כולם יודעים שאני אלון, טצ טצ טצ....
("מעשה מרכבה" הוא כינוי לספרות איזוטרית, הקשורה לתורת הסוד היהודית או האוניברסאלית. ספרות זו מופיעה לרוב בסמיכות למעשה בראשית. אזכורה הראשון הנו בתקופת התנאים, והיא מהווה כיום חלק מספרות הפרדס ותורת הסוד. ניתנו לה לרוב שני פרושים מרכזיים: אלו הקושרים אותה עם ספרות מיסטית יהודית ייחודית, כדוגמת ספר היצירה; או לספרות והבנות פילוסופיות העוסקות במהות האל.)
היהודים החרדים משתמשים במונח הזה. שהם רוצים להחמיא לאברך שפירש משהו מסויים מהגמרא
בצורה מעוררת התפעלות.
קבל במחמאות אלון.
בקשר לקילומטרז! זה לא הסתיים עד לפנות בוקר שהמשכתי לפזז בפורום כמו איילה המקפצת בגבעות.
עדי לא יכלה לעמוד בקצב.