חח מי דיבר איתך?red and white כתב: קודם כל פנאטיקס הם לא היחידים בעולם שמקללים, ואין שום בעיה בפוסט שלהם.
ודבר שני על תתנשא מעליי יחתיכת אפס.
אפילו ציטטתי את מי שהגבתי לו
חח מי דיבר איתך?red and white כתב: קודם כל פנאטיקס הם לא היחידים בעולם שמקללים, ואין שום בעיה בפוסט שלהם.
ודבר שני על תתנשא מעליי יחתיכת אפס.
דיי, דיי, הוא צדק בכל מה שהוא אמר עלייךTotti כתב: חח מי דיבר איתך?
אפילו ציטטתי את מי שהגבתי לו
אז אתה לא זוכר טוב כי לפני כל משחק עונה יש כאלה. כל אתר צריך להעלות איזו כתבה צבע לקראת המשחק, איזו כתבת השוואה.ForeverRed כתב:לא זכורה לי מאסה כזאת של כתבות לפני משחק שלנו.
נמאס מהקשקושים, יאלה שיתחיל כבר!
בגלל זה אמרתי כמה דפים אחורה, לטעמי צריך "לקטוש" את האגף של דסה עם ווקאמהhb7 כתב:מכבי יבואו במחשבה לחגוג על אגף שמאל שלנו ודסה הולך הרבה לתקוף המפתח שלנו היום זה נוואקמה קצת שטח והוא לבד גומר את המשחק
זוכר טוב מאוד.אדום בלב בנשמהההה כתב: אז אתה לא זוכר טוב כי לפני כל משחק עונה יש כאלה. כל אתר צריך להעלות איזו כתבה צבע לקראת המשחק, איזו כתבת השוואה.
חחח סליחה לא התכוונתי אליך ,דיברתי עם אדום בלב, שכן דיבר אליי.Totti כתב: חח מי דיבר איתך?
אפילו ציטטתי את מי שהגבתי לו
הא אני אפס? אוי ויי..למה? מה עשיתי?red and white כתב: דיברתי עם אדום בלב, שכן דיבר אליי.
לא איתך
שאלת מה שחצני בלקלל, אז עניתי לך. אסור לי לשאול אם אתה מכיר ביטוי?red and white כתב:דיברת אליי כששאלת אם אני מכיר את "לא יתהלל חוגר כמפתח"
בן של זונהsimply-red כתב:הקוף ב103FM : "אז ב"ש לא יקבלו שש היום, יקבלו רק שלוש... "
התקשורת מתחלקת לשניים לגבי כל נושא, יש את האינטרסנטים ויש את הפגועים...