מכבי ת"א- הפועל באר שבע, שני, 20:55, בלומפילד
Re: צד שמאל בשני
נגד מכבי אני מאמין שלא נשתמש בו התקפית, כך שהוא יהיה בסדר עם החיפוי של הובאן.
השעיר לעזאזל שכולם נהנים להתלבש עליו. עושה שטויות, אבל ביחס למחליף הוא בסדר גמור ואף למעלה מכך.
התקפית עולה על דודזאדה. יש לו הכנסות כדור טובות מאוד ביחס לכל מגן בארץ (גם מימין).
התקפית עולה על דודזאדה. יש לו הכנסות כדור טובות מאוד ביחס לכל מגן בארץ (גם מימין).
מה אתה רואה ? תגיד לי כמה קבוצות תוקפות נגדנו ? אנחנו צריכים מגן התקפי דוידזדה כמה שהההרמה שלו לא נקייה אבל הוא עושה דאבלים עובר שחקנים פותח תמשחק בן תורג׳מן תוקע משחק זה שהוא בסדר הגנתית אני מסכים אבל מעדיף את אופיר עליו בלי למצמץ , זה שאתה אומר שהוא עושה שטויות זה עוד טוב יש לו קבלת החלטות של מישהו שמעולם לא שיחק כדורגל שהוא על הקו לא מנסה לקחת שחקן באחד על אחד שהוא אחרון ניסה היום פעמיים לקחת אחד על אחד , זה שי !yossi כתב:השעיר לעזאזל שכולם נהנים להתלבש עליו. עושה שטויות, אבל ביחס למחליף הוא בסדר גמור ואף למעלה מכך.

- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
בן תורגמן אחראי לגול שכבשנו היום עם הגבהה נהדרת.
הןא אחראי לגול מול כפר סבא ויש לו הגבהות נקיות משל דוידזאדה.
הבעיה שלו שהוא פחות מהיר וזריז מדויזאדה וגם הגנתית פחות טוב אם כי הוא השתפר מאז העונה ההיא עם אלישע אז הייתי נותן לו את המושכות מול מכבי אבל במערך של 4-3-3...
הבעיה שלו שהוא פחות מהיר וזריז מדויזאדה וגם הגנתית פחות טוב אם כי הוא השתפר מאז העונה ההיא עם אלישע אז הייתי נותן לו את המושכות מול מכבי אבל במערך של 4-3-3...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
+1דר אדום בנשמה כתב:בן תורגמן אחראי לגול שכבשנו היום עם הגבהה נהדרת.
בוא אני אפוצץ לך את הבועה.זה שי ! כתב: מה אתה רואה ? תגיד לי כמה קבוצות תוקפות נגדנו ? אנחנו צריכים מגן התקפי דוידזדה כמה שהההרמה שלו לא נקייה אבל הוא עושה דאבלים עובר שחקנים פותח תמשחק בן תורג׳מן תוקע משחק זה שהוא בסדר הגנתית אני מסכים אבל מעדיף את אופיר עליו בלי למצמץ , זה שאתה אומר שהוא עושה שטויות זה עוד טוב יש לו קבלת החלטות של מישהו שמעולם לא שיחק כדורגל שהוא על הקו לא מנסה לקחת שחקן באחד על אחד שהוא אחרון ניסה היום פעמיים לקחת אחד על אחד , זה שי !
דוידזאדה לא פוגע כבר שנתיים ואם זה לא היה שחקן בית,מזמן היו כאן מעלים אותו באוב.
עזבו את תורגמן בשקט.
מה שכן,עדיין יש לו סיוטים והוא עושה פיפי בלילה שהוא חולם על דור מיכה ונזכר מה הוא עשה לו לפני שנתיים.
הוא צריך להילחם בפחדים,כמו שגילינו אנחנו שאין באמת בלולו והפסקנו לפחד
התקפית הוא יותר טוב מדודזאדה, צריך לשפר את משחק הלחץ והנעת כדור. סהכ אני מבסוט עליו
Re: מכבי ת"א- הפועל באר שבע, שני, 20:55, בלומפילד
אז עכשיו אפשר להתרכז בדבר האמיתי.
קשה לי להאמין שיהיה פה 0-0. המשחק הזה יוכרע ע"י העמדה האחורית ביותר והקדמית ביותר במגרש.
ראיקוביץ' כבר עבר מזמן את שלב הצחוקים על המחיר וההתאקלמות ובשבועות האחרונים נראה מצוין. גורש יצטרך להוכיח שהוא גם יודע להביא נקודות.
בהתקפה עד היום ניצחנו כל משחק שהבקענו בו. אנחנו יודעים שיש למכבי את ניצול המצבים הטוב בליגה בעיקר בזכות זהבי עם +90% ניצול מצבים במשחק. אצלנו זה עקב האכילס וזה חייב להשתפר דרמטית כדי להכריע.
קשה לי להאמין שיהיה פה 0-0. המשחק הזה יוכרע ע"י העמדה האחורית ביותר והקדמית ביותר במגרש.
ראיקוביץ' כבר עבר מזמן את שלב הצחוקים על המחיר וההתאקלמות ובשבועות האחרונים נראה מצוין. גורש יצטרך להוכיח שהוא גם יודע להביא נקודות.
בהתקפה עד היום ניצחנו כל משחק שהבקענו בו. אנחנו יודעים שיש למכבי את ניצול המצבים הטוב בליגה בעיקר בזכות זהבי עם +90% ניצול מצבים במשחק. אצלנו זה עקב האכילס וזה חייב להשתפר דרמטית כדי להכריע.
- ForeverRed
תעשו את ההבחנה בין יכולת הגבהה לתמיכה התקפית.
יש לתורגמן הגבהות טובות, אבל הוא פחות תומך ומרווח מדודזאדה.
הבעיה הכי גדולה שלו היא בהנעת הכדור.
הוא מאבד המון כדורים ואם מכבי תלחץ אותו (ואין לי ספק שהיא תלחץ) אז אנחנו נהיה בבעיה.
לזה צריך להוסיף את הכבדות היחסית שלו. הוא מאוד יתקשה מול שחקנים זריזים כמו ורמוט ומיכה.
הוא באמת מחליף ראוי אבל אני מאוד מוטרד מהצד שלו לקראת מכבי.
הוא מאבד המון כדורים ואם מכבי תלחץ אותו (ואין לי ספק שהיא תלחץ) אז אנחנו נהיה בבעיה.
לזה צריך להוסיף את הכבדות היחסית שלו. הוא מאוד יתקשה מול שחקנים זריזים כמו ורמוט ומיכה.
אני לא יודע מה זה כבד. הוא מגיע הרבה קרוב לרחבת היריב (מספיק לראות בתקציר מול ק"ש שיתוף פעולה יפה עם טוני) ובניגוד לדוידזאדה הכדורי רוחב שלו הרבה יותר אפקטיביים.ForeverRed כתב:תעשו את ההבחנה בין יכולת הגבהה לתמיכה התקפית.
מצטער, כרגע לא רואה הבדלים כאלה גדולים בין שניהם.
האמת אתמול במהלך המשחק הייתי מאוד מאוכזב התקפית מבן תורגמן במיוחד עקב היכולת הטובה שלו מול ק"ש אחרי שהגעתי הבייתה שיניתי את דעתי מכיוון שצריך לקחת בחשבון שאומנם הוא מגן אבל אתמול הוא תופקד במערך של שלושה בלמים שזה מאוד מגביל אותו התקפית
תראה,בניגוד למערך ששיחקנו עם אלישע,במערך הנוכחי עם 3 קשרים לתורגמן יש חיפוי טוב בהגנה,טבל אני מסכים שהוא פחות עולה,לדעתי זה נובע מחוסר בטחון ואולי תיאום.ForeverRed כתב:תעשו את ההבחנה בין יכולת הגבהה לתמיכה התקפית.
למרות שבמשחקים האחרונים הוא צובר בטחון.
למרות שגם אני חושש מהצד שלו מול מכבי.
סיוטי בלומפילד נותנים את אותותיהם בכם וכנראה שלעולם לא יחלפו, גם אם ננצח שם 9:1.
לא מוצא במכבי הנוכחית שחקן אחד מאיים מלבד ערן זהבי, הכל אצלכם בראש
לא מוצא במכבי הנוכחית שחקן אחד מאיים מלבד ערן זהבי, הכל אצלכם בראש
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
הגבה טובה יש לו שכל אין !! תגידו כמה שאתם רוצים שהוא בסדר ועושה תעובדה אבל יש אפשרות לתקוף תתקוף למה אתה מפחד לעלות זה משגע אותי במקום לתת לחץ ומחבש על השער הוא תוקע תמשחק והכדור לא מגיע אליו כי הוא לא עושה תנועה נכונה , בכר כבר פעמיים מאז שהתחיל לשחק העיר לו וראה שהוא מפחד לעלות למעלה ,זה שי !

לך תסביר את זה לחבר'ה בפייסבוק.tamirkal כתב:האמת אתמול במהלך המשחק הייתי מאוד מאוכזב התקפית מבן תורגמן במיוחד עקב היכולת הטובה שלו מול ק"ש אחרי שהגעתי הבייתה שיניתי את דעתי מכיוון שצריך לקחת בחשבון שאומנם הוא מגן אבל אתמול הוא תופקד במערך של שלושה בלמים שזה מאוד מגביל אותו התקפית
שי אחי, הוא שיחק אתמול בלם, לא מגן, בלם. כמו שסוארס לא עולה להגביה באגף, גם הוא לא עלה.