מכבי ת"א- הפועל באר שבע, שני, 20:55, בלומפילד
Re: מכבי ת"א- הפועל באר שבע, שני, 20:55, בלומפילד
מעד כמה שאני חי משחקי מקום 1-2 צמודים, זה בדר"כ משחק טקטי קשוח ויהיה אנדר שערים, אני לא רואה יותר מ2.
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"
לא מסכים,דר אדום בנשמה כתב: להפך, שער מהיר יכריח אותם לשלוט במשחק ולהכתיב את הקצב מה שיגרום להם להיות חשופים מאחור ומול קבוצות שיודעות לצאת להתקפות מעבר הם בדרך כלל חוטפים...
אתה לא רוצה להגיע למצב של לחץ על ההגנה שלך.
המכבש של מכבי + הגנה לא בשיאה שלנו (למעט צדק היציב וסוארז שקצת חוזר לעצמו) זה לא משהו שאתה יכול לסמוך עליו לתת 70 דק לצורך העניין.
לעומת זאת לקבל 10-15 דק' ראשונות לחץ על השער, ואז לתפור אותם שהם קצת מתעייפים, זה מקשה מנטלית על היריב.
בסופו של דבר זה כדורגל, הכל יכול לקרות, אדום בדקה 20 יכול לשנות את כל התוכנית המשחק לפה ולפה, ראה ערך מכבי חיפה בטרנר.
עמוד יוטיוב Fortnite תהיו אחים ותלחצו SUB
UncleAD Youtube channel - Fortnite
UncleAD Youtube channel - Fortnite
הכול בראש
אם ברק יצליח לפמפם לשחקנים מספיק שאנחנו לא פחות טובים, אנחנו נותנים להם בראש
אגב אני זוכר שנה שעברה את ק"ש בבלומפילד, התנפלו על מכבי מהתחלה, הייתי בהלם (ברור שזו הייתה הכנה מנטלית מתוכננת של ברק)
אגב אני זוכר שנה שעברה את ק"ש בבלומפילד, התנפלו על מכבי מהתחלה, הייתי בהלם (ברור שזו הייתה הכנה מנטלית מתוכננת של ברק)
ns75 כתב:הכול בראש
+1111
עד השבוע , התקושרת בקושי (יחסית כמובן) התענינה בהפועל ב"ש , בקושי דיברה בקושי סיקרה (שוב יחסית).
מאז המשחק מול ק"ש , שוב אנחנו באור הזרקורים והפעם אני לא אוהב את זה . יש ציטוטים מגורמים במועדון של "הלחץ על מכבי" "אנחנו מוכנים למכבי" וכו' .
בפעם האחרונה כשדיברנו ככה זה היה בסוף מאי , באיזה גמר כלשהו שלא נזכיר וכולם יודעים כמה כואב זה נגמר.
אז שחקנים/גורמים/מאמנים/הנהלה וכו צריכים להמשיך לשמור על השקט הזה ולא לדבר יותר מדי ואח"כ זה יתפוצץ לנו בפנים , שוב .
מאז המשחק מול ק"ש , שוב אנחנו באור הזרקורים והפעם אני לא אוהב את זה . יש ציטוטים מגורמים במועדון של "הלחץ על מכבי" "אנחנו מוכנים למכבי" וכו' .
בפעם האחרונה כשדיברנו ככה זה היה בסוף מאי , באיזה גמר כלשהו שלא נזכיר וכולם יודעים כמה כואב זה נגמר.
אז שחקנים/גורמים/מאמנים/הנהלה וכו צריכים להמשיך לשמור על השקט הזה ולא לדבר יותר מדי ואח"כ זה יתפוצץ לנו בפנים , שוב .
בינתיים השחקנים סותמים את הפה. מקווה שזה ימשך עד המשחק.הראל כתב:עד השבוע , התקושרת בקושי (יחסית כמובן) התענינה בהפועל ב"ש , בקושי דיברה בקושי סיקרה (שוב יחסית).
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
שהתקשורת תתעניין, העיקר שהשחקנים לא יעופו על עצמם בראיונות.הראל כתב:עד השבוע , התקושרת בקושי (יחסית כמובן) התענינה בהפועל ב"ש , בקושי דיברה בקושי סיקרה (שוב יחסית).
מבחינתי שעד סוף השנה אף שחקן לא ידבר פרט למסיבות עיתונאים ובראיונות בסוף המשחק...
מעבר לזה שיתאמנו ויעבדו קשה...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
מי שלא קופץ צהוב!!
צד שמאל בשני
חושש מהאגף הזה מאוד
תורגמן משדר חוסר בטחון מוחלט באיזור הזה
מקווה שמכבי לא יחגגו עליו
תורגמן משדר חוסר בטחון מוחלט באיזור הזה
מקווה שמכבי לא יחגגו עליו
Re: צד שמאל בשני
לא יודע מה רוצים ממנו. שיחק היום לא רע בכלל. הוא לא מרסלו, אבל מגן מחליף ראוי ביותר.
חוץ מזה, יש לי תחושת בטן שרובם של מבקריו היום, לא מבינים בכלל שהוא תופקד כבלם שלישי חלק גדול מהזמן ולא כמגן, ככה שתפקידו לא היה לתקוף.
נ.ב - הגול הגיע מהגבהה די טובה שלו.
חוץ מזה, יש לי תחושת בטן שרובם של מבקריו היום, לא מבינים בכלל שהוא תופקד כבלם שלישי חלק גדול מהזמן ולא כמגן, ככה שתפקידו לא היה לתקוף.
נ.ב - הגול הגיע מהגבהה די טובה שלו.
לא פראייר בכלל הגנתית.
התקפית פרווה מינוס
התקפית פרווה מינוס
עושים לו עוול, לא השחקן הכי איכותי בקבוצה אבל כל חצי טעות שלו רוצחים אותו.
מגביה מעולה, חזק פיזית ולרוב עושה את המינימום הנדרש ממנו.
כמחליף הוא בסדר.
מגביה מעולה, חזק פיזית ולרוב עושה את המינימום הנדרש ממנו.
כמחליף הוא בסדר.
עד עכשיו עשה את המצופה ממנו. לא רע בסה"כ.
המבחן הגדול שלו יהיה בשני.
מדויק.CrazyRed7 כתב:עד עכשיו עשה את המצופה ממנו. לא רע בסה"כ.
מחליף ראוי.
מה שהורג אותי אצלו שלפעמיים הכדור נע מהצד הימני לאמצע ואיכשהו אמור להגיע לחצי שך היריבה בעומק והוא נתקע מאחור תמיד תפתח תתחת ותתחיל לרוץ ,זה שי !