מכבי ת"א- הפועל באר שבע, שני, 20:55, בלומפילד
Re: מכבי ת"א- הפועל באר שבע, שני, 20:55, בלומפילד
שום בונקר, שום פחד.
לבוא ולשלוט במגרש, לתת למכבי לנסות לעקוץ, אנחנו באים להכתיב את הקצב.
לבוא ולשלוט במגרש, לתת למכבי לנסות לעקוץ, אנחנו באים להכתיב את הקצב.
הולך להיות לנו טיול קליל של אחה״צ בבלומפילד
השחצנים הצהובים בטוחים שהם שוב הולכים לפגוש את חבורת הילדות הפחדניות מהדרום, רק שהפעם מתחבא להם בשיחים טוני וצינור ה 4 צול שלו
עדין זה לא הולך להיות
צופה 11 צהובים על הדשא ועוד 11 אלף ביציע במצב של פוסט טראומה ביום שני בערב
אם אני יואקנוביץ׳,אני מקדיש את השבוע הקרוב להתאמת סוג הוזלין המתאים לכל שחקן, כל התעסקות אחרת תהיה פשוט בזבוז זמן מבחינתו
השחצנים הצהובים בטוחים שהם שוב הולכים לפגוש את חבורת הילדות הפחדניות מהדרום, רק שהפעם מתחבא להם בשיחים טוני וצינור ה 4 צול שלו
עדין זה לא הולך להיות
צופה 11 צהובים על הדשא ועוד 11 אלף ביציע במצב של פוסט טראומה ביום שני בערב
אם אני יואקנוביץ׳,אני מקדיש את השבוע הקרוב להתאמת סוג הוזלין המתאים לכל שחקן, כל התעסקות אחרת תהיה פשוט בזבוז זמן מבחינתו
מה עם ההגרלה?
- The red one
מתחילה עכשיו, שידור ישיר בONE.ReDo כתב:מה עם ההגרלה?
תודה אני אבל אני מעדיף לראות בEspn
צריך לשמור אישית את זהבי למרר לו את החיים
- The red one
אם יש שחקן שלא שווה להשקיע בלעצבן אותו - זה זהבי. מה שתעשה לו - לא יעזור לך. ונניח בצד את העובדה שהוא בסה"כ בן אדם טוב מחוץ למגרש.hb7 כתב:צריך לשמור אישית את זהבי למרר לו את החיים
במכבי יש בני זונות אחרים שיכולים בקלות ליפול לך למלכודת וגם אנשים קקות, כמו צמד הטב"חים למשל, שאם כבר לנסות להוציא מישהו מאיזון - זה אותם.
מה קשור מה שהוא כתב ומה שאתה הגבת?אדום בלב בנשמהההה כתב: אם יש שחקן שלא שווה להשקיע בלעצבן אותו - זה זהבי. מה שתעשה לו - לא יעזור לך. ונניח בצד את העובדה שהוא בסה"כ בן אדם טוב מחוץ למגרש.
במכבי יש בני זונות אחרים שיכולים בקלות ליפול לך למלכודת וגם אנשים קקות, כמו צמד הטב"חים למשל, שאם כבר לנסות להוציא מישהו מאיזון - זה אותם.
בגלל שזהבי "בן אדם טוב" אז לא צריך לשמור עליו אישית?
"לעצבן אותו", "מה שתעשה נגדו לא יעזור"..לרגע חשבתי שמדובר ברונאלדו
- The red one
צודק. משום מה קראתי רק את ה״למרר לו את החיים״.
מאיפה אתה יודע איך הוא מחוץ למגרש, מה אתה גיא פינס?אדום בלב בנשמהההה כתב: אם יש שחקן שלא שווה להשקיע בלעצבן אותו - זה זהבי. מה שתעשה לו - לא יעזור לך. ונניח בצד את העובדה שהוא בסה"כ בן אדם טוב מחוץ למגרש.
גם אני לא זכיתי
זו הפעם הראשונה שהנצחון של מכבי בליגה טוב לנו. היתה בי איזו תחושה שעדיף להגיע עם פעם של שתי נקודות אבל היא התחלפה מהר מאוד כשנזכרתי שבשבוע שעבר הם איבדו נקודות בכפס. אני לא חושב שבעידן גורדי הם איבדו שלושה משחקים רצופים בליגה ואובדן נקודות בסכנין היה מביא אותם בדריכות שיא
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
והשופט הוא ....זיו אדלר.
מכביסט ?
לא נראה לי.....שפט במשחק ההשפלה בגמר.
לא נראה לי.....שפט במשחק ההשפלה בגמר.