הפועל ב"ש- הפועל ק"ש, ראשון, 20:55, טרנר.

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
shovalb9
Title: עמה יעמיק

Re: הפועל ב"ש- הפועל ק"ש, ראשון, 20:55, טרנר.

שליחה על ידי shovalb9 »

Totti כתב: אני לא יודע על אילו " מצבים מסוכנים " אתה מדבר. חוץ מהגול וההחמצה של שמיר בדקה ה-90 הם לא בעטו לשער.
ראית שלא רק אני חושב כך, אבל אם יעשה לך טוב לשמוע, אז אופיר מזרחי היה אתמול הכי טוב ומסוכן על המגרש, ממש פחד מוות מה שהלך איתו... צדקת.
מבחינת איומים לשער, אתה צודק שק"ש לא הגיעו להרבה מצבים, במיוחד במחצית ה2 שכן הם התגוננו עמוק ורצו לשמור על התוצאה והמצב של שמיר, הגיע מכדור רוחב של עאבד, אחרי כדור עומק של מזרחי- כל מה שדיברתי עליו. למזלנו חובאן ומזל היה איתנו, וכמו נגד סכנין, אנחנו לומדים כמה זה נזיל. תודה, עשה לי טוב לשמוע שצדקתי.
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

shovalb9 כתב:
מבחינת איומים לשער, אתה צודק שק"ש לא הגיעו להרבה מצבים, במיוחד במחצית ה2 שכן הם התגוננו עמוק ורצו לשמור על התוצאה והמצב של שמיר, הגיע מכדור רוחב של עאבד, אחרי כדור עומק של מזרחי- כל מה שדיברתי עליו. למזלנו חובאן ומזל היה איתנו, וכמו נגד סכנין, אנחנו לומדים כמה זה נזיל. תודה, עשה לי טוב לשמוע שצדקתי.
לקרית שמונה יש התקפה שמורכבת משלושה שחקנים, שניים מהם הם אופיר מזרחי ואחמד עאבד.
מי יצור את המהלכים המסוכנים אם לא הם? השוער?

סמל אישי של משתמש
shovalb9

שליחה על ידי shovalb9 »

ForeverRed כתב: לקרית שמונה יש התקפה שמורכבת משלושה שחקנים, שניים מהם הם אופיר מזרחי ואחמד עאבד.
מי יצור את המהלכים המסוכנים אם לא הם? השוער?
יפה מצידך לחשוב שמצבים מסוכנים בנויים מהתקפה, אם היא בנוי מ3 או 2 שחקנים. כי קישור, ותמיכה מהגנה זה דבר שלא משנה?
ללא בראון ושמיר שחילצו הרבה כדורים מהאמצע שלנו, זה היה פוחת משמעותית, שכן כל המצבים המסוכנים שלהם באו מאיבוד כדור שלנו במרכז המגרש.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

shovalb9 כתב:
יפה מצידך לחשוב שמצבים מסוכנים בנויים מהתקפה, אם היא בנוי מ3 או 2 שחקנים. כי קישור, ותמיכה מהגנה זה דבר שלא משנה?
ללא בראון ושמיר שחילצו הרבה כדורים מהאמצע שלנו, זה היה פוחת משמעותית, שכן כל המצבים המסוכנים שלהם באו מאיבוד כדור שלנו במרכז המגרש.
מה הקשר בין זה למה שאמרתי?
עזוב, אתה צודק. מזרחי ועאבד פירקו אותנו.

סמל אישי של משתמש
red and white
Title: Almog

שליחה על ידי red and white »

מישהו יודע מה היה כתוב ב2 השלטים שהניפו

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

red and white כתב:מישהו יודע מה היה כתוב ב2 השלטים שהניפו
All cops are basterds
All around the world

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

shovalb9 כתב:
אמממ צדקת, כן.

ונעבור לדברים חשובים באמת, הכנת מערכת? שלא תשכח מחברת חגים!!!
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

מה אתם רוצים ממנו? גם אני אמרתי לפני המשחק שעבאד ומיזרחי שווים גול לפני משחק ואכן מיזרחי כבש שער.
לדעתי קריית שמונה הייתה הקבוצה הכי מסוכנת שהגיעה לכאן השנה למעט מכבי פתח תקווה.
בתחילת המשחק עבאד ניצח את ראדי בכדור גובה וזה התחיל את ההתקפה שבסיומה בלילתי בעט כדור לא פשוט שגורש הדף. הגול אומנם היה בגלל טעות קשה של גורש, אבל לכו תבדקו כמה שערים אנחנו כבשנו השנה מבעיטות מחוץ לרחבה. לכו תבדקו כמה פעמים דיברנו על זה שאנחנו חייבים לבעוט יותר מרחוק. אז הנה מיזרחי עושה בדיוק את זה ומשחרר בעיטה שהייתה בעיקר מהירה ולכן נכנסה כי התגובה של גורש הייתה איטית. רוב השחקנים לא מחפשים לבעוט מהטווח הזה וגם לא מבצעים זאת מהר כמו מיזרחי ולכן מגיע לו קרדיט על השער. ממש לפני הירידה למחצית עבאד נגח כדור שגורש הצליח להדוף בקצות האצבעות למשקוף (הקוון משום מה לא סימן לקרן). בדקה ה -87 הייתה כמובן את ההזדמנות הגדולה כשעבאד נותן כדור גדול לשמיר כשהכדור יותר פוגע בגורש מאשר הוא הודף אותו ואנחנו עם הרבה מזל לא סופגים את השני. ואם להגיד את האמת, כל המחצית השנייה הייתי מאוד לא רגוע כשקריית שמונה יצאו למתפרצות, זוכר לא מעט כדורי רוחב שהסתובבו במחצית השנייה ברחבה וגרמו לי להיות לחוץ לא רק מהעובדה שלא כבשנו עד השער של אוגו אלא גם מהעובדה שקריית שמונה בהחלט היו קרובים להכריע את המשחק במתפרצות.
עבאד ומיזרחי הם כלי התקפי טוב מאוד ומסוכן מאוד בליגה שלנו והם יוצרים התקפה מהטובות בליגה לדעתי, אחת שקשה מאוד להתמודד מולה ואם ההתקפה בסוף שבה עבאד נתן כדור גדול לשמיר מסתיימת בשער אז כולם כאן מדברים אחרת אחרי שמיזרחי כובש ועבאד מבשל במשחק מולנו...

סמל אישי של משתמש
blueman

שליחה על ידי blueman »

Sir Alex Ferguson כתב:מה אתם רוצים ממנו? גם אני אמרתי לפני המשחק שעבאד ומיזרחי שווים גול לפני משחק ואכן מיזרחי כבש שער.
בתחילת המשחק עבאד ניצח את ראדי בכדור גובה וזה התחיל את ההתקפה שבסיומה בלילתי בעט כדור לא פשוט שגורש הדף. הגול אומנם היה בגלל טעות קשה של גורש, אבל לכו תבדקו כמה שערים אנחנו כבשנו השנה מבעיטות מחוץ לרחבה. לכו תבדקו כמה פעמים דיברנו על זה שאנחנו חייבים לבעוט יותר מרחוק. אז הנה מיזרחי עושה בדיוק את זה ומשחרר בעיטה שהייתה בעיקר מהירה ולכן נכנסה כי התגובה של גורש הייתה איטית. רוב השחקנים לא מחפשים לבעוט מהטווח הזה וגם לא מבצעים זאת מהר כמו מיזרחי ולכן מגיע לו קרדיט על השער. ממש לפני הירידה למחצית עבאד נגח כדור שגורש הצליח להדוף בקצות האצבעות למשקוף (הקוון משום מה לא סימן לקרן). בדקה ה -87 הייתה כמובן את ההזדמנות הגדולה כשעבאד נותן כדור גדול לשמיר כשהכדור יותר פוגע בגורש מאשר הוא הודף אותו ואנחנו עם הרבה מזל לא סופגים את השני. ואם להגיד את האמת, כל המחצית השנייה הייתי מאוד לא רגוע כשקריית שמונה יצאו למתפרצות, זוכר לא מעט כדורי רוחב שהסתובבו במחצית השנייה ברחבה וגרמו לי להיות לחוץ לא רק מהעובדה שלא כבשנו עד השער של אוגו אלא גם מהעובדה שקריית שמונה בהחלט היו קרובים להכריע את המשחק במתפרצות.
עבאד ומיזרחי הם כלי התקפי טוב מאוד ומסוכן מאוד בליגה שלנו והם יוצרים התקפה מהטובות בליגה לדעתי, אחת שקשה מאוד להתמודד מולה ואם ההתקפה בסוף שבה עבאד נתן כדור גדול לשמיר מסתיימת בשער אז כולם כאן מדברים אחרת אחרי שמיזרחי כובש ועבאד מבשל במשחק מולנו...
התקפה מסוכנת בליגה שלא כבשה חמישה משחקים. זה אומר שמול חצי ליגה כמעט הם לא כבשו. עבאד ומזרחי שחקנים טובים, אבל בואו לא נהפוך אותם למסי ניימאר וסוארז. היה ברור שק״ש יהיו יותר מסוכנים מרוב הקבוצות שהגיעו לפה בגלל המהירות של שחקני ההתקפה שלה, התיאום בניהם והעובדה שאנחנו יושבים עליהם והם יצאו רוב במשחק למתפרצות מהירות. ועדיין חושב שרוב הזמן ההגנה שלנו הסתדרה איתם מעולה, חוץ מהגול וההזדמנות של שמיר בדקה ה 87 הם לא באמת הצליחו לאתגר את צדק,סוארס,תורג'מן וביטון

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

Sir Alex Ferguson כתב:מה אתם רוצים ממנו? גם אני אמרתי לפני המשחק שעבאד ומיזרחי שווים גול לפני משחק ואכן מיזרחי כבש שער.
תעשה טובה משה, בנית תיאוריה שלמה על שני שחקנים עם 15 גולים בקריירה יחד.

מהירים וחזקים, לא ראיתי שום דבר מיוחד מעבר. זו ליגה שכל טמבל שרץ מהר ל100 מטר הופך בה לאליל.

אז אחלה, עבאד הוציא כדור רוחב ומזרחי כבש, מזה לבנות איזה קונספט מבהיל של זוג ברזל מאיים ביותר? מגוחך בעניי.

עם עובדות אי אפשר להתווכח, התקפה שכובשת שער אחד בשישה משחקים היא לא התקפת מחץ כמו שאתה מנסה לצייר.

ושלא ישתמע אחרת, כל אחד מהם מוכשר בפני עצמו על האף האמור לעיל, פשוט לא נמצא במעמד ששווה הודעה מיוחדת והתייחסות מעמיקה כאילו זהבי הגיע העירה.

סמל אישי של משתמש
shovalb9

שליחה על ידי shovalb9 »

Totti כתב: תעשה טובה משה, בנית תיאוריה שלמה על שני שחקנים עם 15 גולים בקריירה יחד.

מהירים וחזקים, לא ראיתי שום דבר מיוחד מעבר. זו ליגה שכל טמבל שרץ מהר ל100 מטר הופך בה לאליל.

אז אחלה, עבאד הוציא כדור רוחב ומזרחי כבש, מזה לבנות איזה קונספט מבהיל של זוג ברזל מאיים ביותר? מגוחך בעניי.

עם עובדות אי אפשר להתווכח, התקפה שכובשת שער אחד בשישה משחקים היא לא התקפת מחץ כמו שאתה מנסה לצייר.

ושלא ישתמע אחרת, כל אחד מהם מוכשר בפני עצמו על האף האמור לעיל, פשוט לא נמצא במעמד ששווה הודעה מיוחדת והתייחסות מעמיקה כאילו זהבי הגיע העירה.
כאילו אם לא זהבי, אתה לא מתייחס לשחקני התקפה של היריבה? עובדה שהם סיימו רצף של 5 משחקים ללא ספיגה אצלנו.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

shovalb9 כתב:
כאילו אם לא זהבי, אתה לא מתייחס לשחקני התקפה של היריבה? עובדה שהם סיימו רצף של 5 משחקים ללא ספיגה אצלנו.
אני מתייחס, לא מציג את זה כאימת הליגה, "שווים גול בכל משחק".

אמרתי לך כבר כמה פעמים, הגול שכבשו הגיע כתוצאה מטעות שוער, לא מהלך אישי, לא פעולה יוצאת דופן, דרדלה שאחת כמוהה נכנסת פעם בקרירה.
אם אלו העובדות שאתה מציג, אז בוא נעצור כאן.
מנגד, הציגו לך חכמים ממני מספרים של האדון עבאד לאורך הקרירה, שחקן עם 11 שערים ב-110 הופעות רחוק מלהיות מאיים כמו שאתה מנסה לצייר.

תורגמן אכל אותו לארוחת ערב

סמל אישי של משתמש
גיא חניה

שליחה על ידי גיא חניה »

Totti כתב: אני מתייחס, לא מציג את זה כאימת הליגה, "שווים גול בכל משחק".

אמרתי לך כבר כמה פעמים, הגול שכבשו הגיע כתוצאה מטעות שוער, לא מהלך אישי, לא פעולה יוצאת דופן, דרדלה שאחת כמוהה נכנסת פעם בקרירה.
אם אלו העובדות שאתה מציג, אז בוא נעצור כאן.
מנגד, הציגו לך חכמים ממני מספרים של האדון עבאד לאורך הקרירה, שחקן עם 11 שערים ב-110 הופעות רחוק מלהיות מאיים כמו שאתה מנסה לצייר.

תורגמן אכל אותו לארוחת ערב
מסכים ביותר.
גם אוגו כבש מול ת'ון מבעיטה בסגנון , זה עושה אותו איזה גולר?
לא אופיר מזרחי ולא עבאד שחקני על.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

מי שופט שחקנים על סמך מספר מחזורים קטן מאוד שבו הקבוצה נמצאת במשבר? גם לנו היה רצף בתחילת השנה של שלושה משחקים שלא כבשנו בהם מתוך ארבעה (עכו, מכבי חיפה ומכבי ת"א) אז מה?

עבאד לדעתי הוא השחקן המשתפר של הליגה בשנתיים האחרונות והוא במגמת התקדמות בכל עונה שעוברת. מיזרחי לדעתי הולך להיות פריצה השנה. שניהם נכון להיום עם 5 שערי ליגה, רק זהבי ואליניב כבשו יותר. מבחינתי ההתקפה של קריית שמונה היא מהיותר מסוכנות בליגה, בטח כשרוב הליגה (כולל ההגנה שלנו) מציגה הגנות איטיות מאוד.

אז כן, עבאד ומיזרחי הם סכנה גדולה לכל הגנה וגם במשחק מולנו הם היו שווים שער ובישול וזה הרבה יותר ממה ששאר הקבוצות שפגשנו בזמן האחרון היו שווים...

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

כשמנגה יחזור לכשירות מלאה, השלישיה מנגה-מזרחי-עאבד תהיה קטלנית מאוד.

שלח תגובה