מכבי ת"א- הפועל באר שבע, שני, 20:55, בלומפילד
Re: מכבי ת"א- הפועל באר שבע, שני, 20:55, בלומפילד
משחק ראשון העונה שאנחנו לא מגיעים בתור פייבוריטית ברורה מול בונקר מהסרטים. יהיה מעניין איך ברק יעמיד את הקבוצה למשחק.
יש פה אפשרות חד פעמית להצהרת כוונות ברורה.
יש פה אפשרות חד פעמית להצהרת כוונות ברורה.
זה לא משחק של להיות או לחדול, מה שכן זה מבחן משמעותי עבורנו.
לדעתי השחקנים יבואו שיא הדרוכים השנה.
לדעתי השחקנים יבואו שיא הדרוכים השנה.

- ForeverRed
הסתכלתי על השחקנים אתמול בסיום המשחק, אוגו ונוואקמה נראו בטירוף מוחלט כשהאוהדים שרו "יאלה ל.. את מכבי".
שיביאו את זה למגרש!
אני חושב שהמחצית הראשונה הייתה הכנה מצוינת למשחק העונה.
פגשנו קבוצה שעלתה עם המון התלהבות, אמצע חזק, לחץ גבוה ו-3 חלוצים.
עם טקטיקה ברורה של שיבוש הנעת כדור ונסיון לתקוף את החולשות שלנו בהגנה, כש3-4 שחקנים משחקים על תורגמן בכל התקפה.
שונה מאוד ממה שראינו עד עכשיו.
שוב אני אומר, הכי חשוב לא להפסיד.
תיקו במשחק הראשון מול מכבי היה נותן לנו היום פער של 3 נקודות. ניצחון היה פותח פער של 6.
זה נתון שאי אפשר לזלזל בו.
שיביאו את זה למגרש!
אני חושב שהמחצית הראשונה הייתה הכנה מצוינת למשחק העונה.
פגשנו קבוצה שעלתה עם המון התלהבות, אמצע חזק, לחץ גבוה ו-3 חלוצים.
עם טקטיקה ברורה של שיבוש הנעת כדור ונסיון לתקוף את החולשות שלנו בהגנה, כש3-4 שחקנים משחקים על תורגמן בכל התקפה.
שונה מאוד ממה שראינו עד עכשיו.
שוב אני אומר, הכי חשוב לא להפסיד.
תיקו במשחק הראשון מול מכבי היה נותן לנו היום פער של 3 נקודות. ניצחון היה פותח פער של 6.
זה נתון שאי אפשר לזלזל בו.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
קודם כל שלא תבינו לא נכון, אני מאוד חושש מהמשחק הזה כי אני עדיין בזיכרון שלי זוכר את ה6-2, ועוד שאנחנו משחקים מולם בבלומפילד, אבל העונה יש פה תחושה אחרת באוויר, גם המקצוענות של הצוות המקצועי, גם העובדה שהקבוצה שלנו נראית כמו קבוצה ולא כמו חבורת יחידים, כל זה ביחד נותן לי תחושות מעורבות, אני בטוח שאנחנו יכולים לנצח כל קבוצה בכל מקום, אבל אני מעדיף שנבוא קטנים, ובמקביל שלא יראיינו שחקנים שלנו כמו בעבר, בכלל לשמור על שקט תקשורתי, לבוא קטנים ולצאת גדולים.
זה והמשחק מול מכבי חיפה בסמי עופר הם שני מבחנים גדולים שלנו בסיבוב הזה, וכמובן ההמשכיות עד הפלייאוף כולל הפלייאוף.
זה והמשחק מול מכבי חיפה בסמי עופר הם שני מבחנים גדולים שלנו בסיבוב הזה, וכמובן ההמשכיות עד הפלייאוף כולל הפלייאוף.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- The red one
זה כי הם לא ידעו מה זה אומר. היה אפשר לשים לב שגם צדק ובן ביטון היו בטירוף שהתחלנו לשיר ואז ששמעו "לזיין את מכבי" הפסיקו עם החגיגה.ForeverRed כתב:הסתכלתי על השחקנים אתמול בסיום המשחק, אוגו ונוואקמה נראו בטירוף מוחלט כשהאוהדים שרו "יאלה ל.. את מכבי".
שיביאו את זה למגרש!
- ForeverRed
הבינו טוב מאוד.אדום בלב בנשמהההה כתב: זה כי הם לא ידעו מה זה אומר. היה אפשר לשים לב שגם צדק ובן ביטון היו בטירוף שהתחלנו לשיר ואז ששמעו "לזיין את מכבי" הפסיקו עם החגיגה.
ברגע שהתחילו עם השיר הזה הם עשו תנועות לקהל שלא יכולות להשתמע לשתי פנים.
המשחק אולי לא חורץ גורלות מבחינת טבלה.אדום זקן כתב:אל תעשו מהמשחק הזה משהו חורץ גורלות,כי הוא ממש לא.
מצד אחד תלוי איך יתפתח המשחק,לכן קשה להגיד כרגע מה זה תוצאה טובה.
מצד שני אם ננצח זה יכול חגרום לאשליית יתר אצל כולנו שנשאר עוד סיבוב שלם ושתי סיבובים בפלייאוף.
מבחינתי הצהרת הכוונות תהיה בפלייאוף,איפוא שתמיד התרסקנו,עכשיו זה בסהכ עוד משחק,אמנם מעניין ויוקרתי,אבל לא כזה שחורץ גורלות.
מכבי יבואו מולנו להצהיר כוונות,להוכיח שהם עדיין מספר אחד,אנחנו מאידך צריכים לבוא ולשחק כדורגל כמו שעשינו עד עכשיו ואם זה יקרה אין מצב שמפסידים.
אבל לדעתי מנטלית זה חתיכת משוכה.
עמוד יוטיוב Fortnite תהיו אחים ותלחצו SUB
UncleAD Youtube channel - Fortnite
UncleAD Youtube channel - Fortnite
- The red one
אז עובדה, כן השתמע ל2 פנים (אם הביטוי הזה בכלל קיים). הסתכלתי טוב טוב על השחקנים לראות אם הם יזרמו - הישראלים לא חגגו עם זה, צדק אפילו עשה תנועה של "עזבו אותכם בחייאת בזה אתם מתעסקים?", והם היחידים שחגגו, ראו שהם לא מבינים כל כך טוב מה זה אומר.ForeverRed כתב: הבינו טוב מאוד.
ברגע שהתחילו עם השיר הזה הם עשו תנועות לקהל שלא יכולות להשתמע לשתי פנים.
היי, אתה. כן כן, אתה, האוהד מכבי שנכנס לפה לקרוא. בוא, בוא תצטט את זה לחבריך היצורים מהשחקן ה-12:
╮∩╭(-_-)╮∩╭
╮∩╭(-_-)╮∩╭
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;
חלום חיי שיצטטו אותי בשחקן ה12אסי, דגים כתב:היי, אתה. כן כן, אתה, האוהד מכבי שנכנס לפה לקרוא. בוא, בוא תצטט את זה לחבריך היצורים מהשחקן ה-12:
╮∩╭(-_-)╮∩╭
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
CrazyRed7 כתב: חלום חיי שיצטטו אותי בשחקן ה12
יש פה כבר לפחות שניים שזכו לכבוד המפוקפק.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
אחחחחחחחחחחחחחח כמה אושר זה לראות אותם ממורמרים מהגול מהדקה ה-90, שובר אותם כמו שהם עשו לנו לא פעם בעונות האחרונות.
לגופו של משחק: משחק שלא קובע שום דבר להמשך מלבד הפן הפסיכולוגי. אני מקווה לראות שינוי בגישה שלנו למשחק מול מכבי, איך לכך ובהתאם להתפתחות המשחק ניתן להוציא תוצאה טובה.
לא קונה תירוצים של בלומפילד כי הסגל שלנו עבר את זה והתבגר. גם אם נפסיד אז בתצוגה ראויה ולא שפלה כמו בימי אלישע.
לגופו של משחק: משחק שלא קובע שום דבר להמשך מלבד הפן הפסיכולוגי. אני מקווה לראות שינוי בגישה שלנו למשחק מול מכבי, איך לכך ובהתאם להתפתחות המשחק ניתן להוציא תוצאה טובה.
לא קונה תירוצים של בלומפילד כי הסגל שלנו עבר את זה והתבגר. גם אם נפסיד אז בתצוגה ראויה ולא שפלה כמו בימי אלישע.
כמה שאתה צהוב זה לא יאומןבאר שבעי באדום כתב:תמיד שבאים לבלומפילד מול מכבי זה אותה סטואציה, הסגל הבכיר שיש לה,הקהל והעידוד המטורף, ואולי עצם זה שזה בלומפילד בעצמו...
משחק מהסוג הזה יותר תלוי בנו, אם עשינו תקפיצת מדרגה מקבוצה לוזרית לווינרית...
אה כן... לא נשכח גם תגמר ההוא
או שאתה סתם אוהב לעצבן
לגופו של עניין: אם נשחק פתוח והתקפי כמו כל משחק נקבל בראש חד משמעית!
אני בעד להרגיע את המשחק בהתחלה עם בונקר(כן כן בונקר!!) ולשלוח את וואקמה שיודע להחזיק כדור לצאת למתפרצות.
בשלבים של תרדמה אצלם לצאת להתקפות מסודרות.
לטעמי כל נוסחה אחרת ונצא עם הזנב בין הרגליים
מבחינת הטבלה המשחק הזה הוא רק משחק על 3 נקודות, מבחינה פסיכולוגית המשחק בעל חשיבות עליונה.
ניצחון שלנו שם ושבירת המחסום תגרום להתרת כל רסן. זה לדעתי יהיה הרגע שממנו והלאה נראה באר שבע שממשיכה לדרוס במקום לעצור ב3
ניצחון שלנו שם ושבירת המחסום תגרום להתרת כל רסן. זה לדעתי יהיה הרגע שממנו והלאה נראה באר שבע שממשיכה לדרוס במקום לעצור ב3
לבוא ולשחק כדורגל כמו במפגש הראשון העונה רק שהפעם לקחת תנקודות ,בלי רגישי נחיתות אנחנו קבוצה מאורגנת מסודרת טובה עם כושר ושחקנים מצויינים באים לקחת נקודות חד וחלק ,זה שי!