בראון הרשים אותי מאוד.yossi כתב:מה שהרשים בק"ש היה האמצע שלה.
בראון הוא פייטר אמיתי, לא מבריק אבל אחד שאתה יכול לסמוך עליו שיעשה ליריב חיים קשים. שמיר פוטנציאל טוב, בטח ביחס לכלום שיש לליגה שלנו להציע בעמדה הזו.
שיחק מצוין לדעתי.
בראון הרשים אותי מאוד.yossi כתב:מה שהרשים בק"ש היה האמצע שלה.
בראון הוא פייטר אמיתי, לא מבריק אבל אחד שאתה יכול לסמוך עליו שיעשה ליריב חיים קשים. שמיר פוטנציאל טוב, בטח ביחס לכלום שיש לליגה שלנו להציע בעמדה הזו.
יש להם קבוצה עם ישראלים מעולים וצעירים.yossi כתב:מה שהרשים בק"ש היה האמצע שלה.
סוף סוף זר כמו שצריך.delta7 כתב: בראון הרשים אותי מאוד.
שיחק מצוין לדעתי.
וובה בראון לדוגמא זה זר משדרג, תבוא כבר יוובה תבוא מחכים לך כאן בזרועות פתוחות.yossi כתב:מה שהרשים בק"ש היה האמצע שלה.
וובה בראון זר?גיא חניה כתב: וובה בראון לדוגמא זה זר משדרג, תבוא כבר יוובה תבוא מחכים לך כאן בזרועות פתוחות.
לא סתם בכר לא החתים זר חמישי , הוא מחכה לוובה שלו עוד מהקיץ שהוא סיכם אצלנו.shovalb9 כתב:
וובה בראון זר?
בשביל זה יש פסימי חביבי.נתי כתב:ואף אחד לא מדבר על המשחק הכי מלוכלך ולא ספורטיבי שראיתי מקבוצה יריבה?
שמע, אתה כל כך צודק, ראיתי את התקציר פעמיים והראתי גם לחבר שהיה איתי במשחק. בהחמצה של קש בדקה 86, הוא והחבר המכביסט שלו כמעט השפריצו ניטים, בגול שלנו רק היה חסר שהוא יצעק סעמממקקקק...zivmay כתב:הניצחון הגיע לנו, אין ספק.
הבעיה היא בראש, לא יכול להיות שנחמיץ כמו טירונים משחק שני ברציפות, וכמעט נפסיד את המשחק מבעיטה אחת לשער של גורש.
דרך אגב, כולם שמו לב בתקציר את הבאסה בקולו של " מספר 7 בצהוב"?
חח איך חיכיתי לשמוע את השידור של הגול בתקציר והקקה הצהוב הזה פשוט ביאס את הרגע.dardasmiley כתב:
שמע, אתה כל כך צודק, ראיתי את התקציר פעמיים והראתי גם לחבר שהיה איתי במשחק. בהחמצה של קש בדקה 86, הוא והחבר המכביסט שלו כמעט השפריצו ניטים, בגול שלנו רק היה חסר שהוא יצעק סעמממקקקק...
איזה מגעילים הצמד הזה.
אמרתי מהתחלה, יורם ארבל גם בגיל 200 עדיף על שפיגלר.dor69 כתב:האמת ששפיגלר שדר אשפה..
איפה ה״ההההללוייהההה״ של יורם ארבל?
איפה ה״זה ברשתתתתתת״ של מאיר איינשטיין?
איפה ה״תחזיק אותיייי״ של מוטי חביב?
איפה ה״שששעעעעעעערררררר״ של לירן שכנר?
המינימום שאני מצפה משדר זה להעביר את החווייה של הגול בצורה הכי טובה שאפשר לקהל ושפיגלר פשוט לא עושה את זה. הסריח כל כך הרבה שערי הכרעה בעונה וחצי האחרונות בליגה שזה עושה חשק למרר בבכי
בלי שאלה בכלל, מחזיר את יורם היום גם אם זה אומר את דני נוימן לידו. צמד הצהובים פשוט בלתי נסבל.CrazyRed7 כתב: אמרתי מהתחלה, יורם ארבל גם בגיל 200 עדיף על שפיגלר.
לא רק ההשפרצות שלו על זהבי, הוא פשוט לא מספיק טוב.
בראון העונה ועדן שמיר עונה הבאה במקום גורדנה יכול להיות נהדר לדעתי.yossi כתב:מה שהרשים בק"ש היה האמצע שלה.