פציעות והשעיות

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

Re: פציעות והשעיות

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

לפי מה שהבנתי בוזגלו בריא. אבל אחרי תקופה ארוכה שלא שיחק יקח לו זמן לצבור מחדש את כושר המשחק.
זאת תהיה הפתעה נעימה אם יקבל קצת דקות נגד קריית שמונה.
לדעתי אם לא ישחק נגד קריית שמונה ישולב נגד בית"ר בגביע הטוטו על מנת שיהיה בסגל למשחק מול מכבי...
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
simply-red

שליחה על ידי simply-red »

ומה לגבי החזרה של שהר? שבוע? שבועיים? מונדיאל 2022?

סמל אישי של משתמש
red and white
Title: Almog

שליחה על ידי red and white »

simply-red כתב:ומה לגבי החזרה של שהר? שבוע? שבועיים? מונדיאל 2022?
עשה היום אימון, אבל כנראה שלא ישחק בשבועיים הקרובים.

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

מסכים עם טוטי. כשאומרים לשמור שחקנים/ לחלק כוחות זה בדיוק כדי להגיע לזמנים כמו שמתחיל עכשיו

סמל אישי של משתמש
ran

שליחה על ידי ran »

אנחנו כל הזמן מתלוננים ששחקנים חוזרים מוקדם מדי ואז נפצעים שוב.
אנחנו לא רוצים לאבד את בוזגלו עוד פעם לתקופה ארוכה. כדאי לתת לו להיכנס בהדרגתיות כי עוד נצטרך אותו המון להמשך.
אם אמרו שלקראת סוף דצמבר הוא צריך לחזור אז אני לא רואה סיבה שהתקצר התהליך בכמעט 3 שבועות.
הוא חיזוק משמעותי לקראת ינואר והמשך הליגה ולחזור אחרי ניתוח מהר מאוד לא כדאי. מקווה שהצוות הרפואי יודע מה הוא עושה ולא כמו פעמים קודמות ששחקנים חזרו מוקדם ונפצעו לתקופה ארוכה שוב.
בינינו גם אם בוזגלו יקבל דקות מול ק"ש ובית"ר הוא לא יהיה פקטור משמעותי למשחק מול מכבי.

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

Totti כתב:אגיד כאן משהו לא פופולרי, אנחנו נכנסים לאחד החודשים הכי קריטיים שלנו בתולדות המועדון, אין מקום "לשמור" שחקנים להמשך הדרך.

מי שמרגיש בריא שיתחיל לרוץ. לא אומר להעלות אותו בהרכב בראשון, אבל לתת לו עשר דק' זה לגמרי אפשרי במידה והוא כשיר

כן, לא פופולרי, אני כבר צופה את הפולניות של כולכם יוצאת לעברי
מתחיל לחבב אותך , אבל אל תתלהב ,זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

לא הבנתי מה לא פופולרי במה שכתבת.

כתבת לתת לו 10 דקות במידה והוא כשיר. לגיטימי. זה מה שכולם מאמינים שזה יקרה.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

ran כתב:אנחנו כל הזמן מתלוננים ששחקנים חוזרים מוקדם מדי ואז נפצעים שוב.
אנחנו לא רוצים לאבד את בוזגלו עוד פעם לתקופה ארוכה. כדאי לתת לו להיכנס בהדרגתיות כי עוד נצטרך אותו המון להמשך.
אם אמרו שלקראת סוף דצמבר הוא צריך לחזור אז אני לא רואה סיבה שהתקצר התהליך בכמעט 3 שבועות.
הוא חיזוק משמעותי לקראת ינואר והמשך הליגה ולחזור אחרי ניתוח מהר מאוד לא כדאי. מקווה שהצוות הרפואי יודע מה הוא עושה ולא כמו פעמים קודמות ששחקנים חזרו מוקדם ונפצעו לתקופה ארוכה שוב.
בינינו גם אם בוזגלו יקבל דקות מול ק"ש ובית"ר הוא לא יהיה פקטור משמעותי למשחק מול מכבי.
הוא יכול להיות פקטור משמעותי בבלומפילד, לא חייב לעלות ב-11 בשביל זה. יש לי חדשות רעות למי שחושב לנסוע למשחק מול מכבי, לעלות את ביטון, ארבייטמן וגורדנה מהספסל ולהוות יריב אמיתי בדקות הסיום במידה והמשחק יהיה צמוד.
הספסל שלנו "גומר" על הקבוצה נגד כפס בטרנר...כרגע, בכושרם הנוכחי וברמת האמביציה שלהם, אנחנו מעלים חילושים מהספסל.

אין סיבה ששחקנים שמתאמנים עשרה ימים לא יוכלו לתת 15-20 דק'
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

אדום בלב בנשמהההה כתב:לא הבנתי מה לא פופולרי במה שכתבת.

כתבת לתת לו 10 דקות במידה והוא כשיר. לגיטימי. זה מה שכולם מאמינים שזה יקרה.
הוא לא מתלבש בכלל הראשון על פי השמועות

סמל אישי של משתמש
The red one

כי הוא עדיין לא כשיר במאת האחוזים, למה שיתלבש בראשון?

קצת חולק עלייך בעניין "לשמור שחקנים לזמן כזה". לא חושב שמשחק בית בטרנר במחזור 14 מול קבוצה כמו קריית שמונה זה משחק שחיביים "בכוח" לשחק עם מאור.

לא יקרה כלום אם יחכה לרביעי ויקבל שם 20-30 דקות.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

אדום בלב בנשמהההה כתב:כי הוא עדיין לא כשיר במאת האחוזים, למה שיתלבש בראשון?

קצת חולק עלייך בעניין "לשמור שחקנים לזמן כזה". לא חושב שמשחק בית בטרנר במחזור 14 מול קבוצה כמו קריית שמונה זה משחק שחיביים "בכוח" לשחק עם מאור.

לא יקרה כלום אם יחכה לרביעי ויקבל שם 20-30 דקות.
מזה מאת האחוזים? שוב אתה ממציא הגדרות? זה פיפא 99 שמחכים שהפס הצהוב מעל הראש של השחקן יתחלף לירוק?

הוא קיים שני אימונים מלאים, הוא כשיר "במאת האחוזים". צריך להיכנס אותו לכושר משחק, לתת לו " לרוץ" קצת ואפשר להלביש אותו כבר נגד קרית שמונה, אולי גם לתת לו כמה דק' להרגיש דשא.

חלאס, אי אפשר לשמור בצמר גפן כל הזמן...אנחנו עומדים לשלם על הסגל הקצר בנקודות

סמל אישי של משתמש
The red one

הא, זה התכוונת לא פופולרי? בלשתף את מאור מול ק"ש? אז צדקת.

לא אני ולא אתה יודעים מה מצבו של מאור, וכן, במצב הזה זה בדיוק בדיוק כמו פיפ"א 99. אם -יודעים- שהוא לא כשיר ולא רוצים לסכן אותו -אז למה בכוח? אתה במחזור 14, לא 34.

אם לא ננצח את ק"ש בראשון - זה בטח לא יהיה בגלל אי-שיתוף של מאור.

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

אגב שהר, נראה שהוא יקח את מספר 14 של אילוז לפי התמונה שהעלו היום בפייסבוק.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

אדום בלב בנשמהההה כתב:הא, זה התכוונת לא פופולרי? בלשתף את מאור מול ק"ש? אז צדקת.

לא אני ולא אתה יודעים מה מצבו של מאור, וכן, במצב הזה זה בדיוק בדיוק כמו פיפ"א 99. אם -יודעים- שהוא לא כשיר ולא רוצים לסכן אותו -אז למה בכוח? אתה במחזור 14, לא 34.

אם לא ננצח את ק"ש בראשון - זה בטח לא יהיה בגלל אי-שיתוף של מאור.
הלא פופולרי היה בלהתחיל להריץ ולא לחכות למשיח. מי שעורך אימונים מלאים יכול להיות בסגל ולעלות לכמה דק'(אף אחד לא אמר שחייבים לשתף)

לפעמים אני תוהה אם אתה עושה דווקא או סתם חפרן קצת יותר עדין מגדול החפרנים כאן, אבל כשאומרים לך "ערך אימון מלא", זה אומר שהוא בריא. מי שכואב לו, מציק לו, מפריע לו- לא מסיים אימון אינטנסיבי של קבוצת בוגרים בליגת העל.

אבל אתה תתפלסף כהרגלך ותמשיך באותו הקו " לא אני ולא אתה יודעים מה מצבו", רק כדי להישמע סופר אינטליגנט ודעתן

סמל אישי של משתמש
The red one

היחסים בינינו התנהלו יפה עד עכשיו בלי הקנטות, אז בחייך...

וחזרה לנושא - לא דוקטור, אבל לא יודע עד כמה שחקן שערך 2 אימונים מלאים אחרי חודשיים(?) העדרות הוא כבר כשיר לשחק 10-20 דקות. מה גם שאני יודע, כמוך, שזה לא משחק ש״שווה לקחת עליו סיכון״ במידה ויש כזה. נגד מכבי בבלומפילד בדקה 60 ב0-0 ניחא..להריץ אפשר אחרי שיערוך עוד 3 אימונים (ראשון,
שני, שלישי) ולהקיץ ברביעי..לשים אותו בסגל ולא לשתף זה נקרא להריץ? לא חושב,..

אתה סתם לוקח את זה לאישי, תגיב לגופו של עניין ולא לגופו של כותב. אתה יודע מה מצבו? לא. אני יודע מה מצבו? לא. אז אם אני מגיב לך על משהו שלא אני ולא אתה יודעים, אל תתחיל עם מילים אישיות, התפלסלויות וכו׳. בעצמך אמרת דעה לא פופולרית, אז פתאום להגיד לך קונטרה זה התפלספות וחכמולוגיות?
נערך לאחרונה על ידי The red one ב 11 דצמבר 2015, 18:33, נערך פעם 1 בסך הכל.

נעול