ברדה יפרוש בסוף העונה?
- באר שבעי באדום
- Title: באר ש7עי
אליניב ברדה
בסוף העונה הזו הוא מסיים חוזה? האם יש הסכם שהוא יכנס לתפקיד מקצועי במועדון?
[align=center]20.5.2015- לא נשכח ולא נסלח!

[/align]

[/align]
Re: אליניב ברדה
לא יודע.
אבל אני מקווה שהוא ינהל את מחלקת הנוער שלנו.
הלוואי שאלונה ואלי יתנו לו תקציב מכובד, ויתנו לו יד חופשית לנהל את מחלקת הנוער והילדים כמו שמיץ׳ נתן לקרוייף.
הלוואי שאלונה ואלי יתנו לו תקציב מכובד, ויתנו לו יד חופשית לנהל את מחלקת הנוער והילדים כמו שמיץ׳ נתן לקרוייף.
ג'ורדי לא מנהל את מחלקת הנוער והילדים. אני חושב שניר לוין הוא המנהל המקצועי וניר לוין הוא לא בדיוק פסגת המקצוענות בכדורגלשמעון א כתב:לא יודע.
- ForeverRed
עוד פעם קרויף?שמעון א כתב:לא יודע.
מכבי מאז ומתמיד הייתה מחלקת הנוער שמייצרת את מספר השחקנים הגדול בישראל.
דבר לא השתנה שם, ואפילו להפך.
הייתי מצפה ממועדון שמשקיע כל כך הרבה בנוער שיהיו לו קצת יותר משני שחקני נוער ברוטציה.
ג׳ורדי מנהל ה-כ-ל במכבי ת"א.
תשאלו הורים של ילדים ששמשחקים בקבוצות הנוער והילדים במכבי. הם כבר יספרו לכם את השינוי לטובה שעברה מחלקת הנוער מאז שג׳ורדי הצטרף למכבי.
בכל מקרה, צריך מישהו שיקבל יד חופשית לעשות כרצונו במחלקת הנוער שלנו. מספר המאמנים, איכות המאמנים, כמות האימונים, השכר של המאמנים, בחירת המאמנים.. הכל.
אליניב ברדה. זאת הנקודה.
תשאלו הורים של ילדים ששמשחקים בקבוצות הנוער והילדים במכבי. הם כבר יספרו לכם את השינוי לטובה שעברה מחלקת הנוער מאז שג׳ורדי הצטרף למכבי.
בכל מקרה, צריך מישהו שיקבל יד חופשית לעשות כרצונו במחלקת הנוער שלנו. מספר המאמנים, איכות המאמנים, כמות האימונים, השכר של המאמנים, בחירת המאמנים.. הכל.
אליניב ברדה. זאת הנקודה.
- ForeverRed
עזוב קשקושים שמעון, דבר תכלס.שמעון א כתב:ג׳ורדי מנהל ה-כ-ל במכבי ת"א.
אליניב ברדה. זאת הנקודה.
כמה שחקנים הצליחה לייצר המחלקה שלהם לבוגרת בשנים האחרונות?
הנקודה שלך נכונה, רק שאני לא בטוח שאליניב הוא האיש לתפקיד.
צריך מישהו שלא מעורבב פה ולא יספור אף אחד.
- YallaHapoel
- Title: קרייזי-רד
אליניב מעורבב פה יותר מכולם, צריך מישהו מבחוץ שלא יספור אף אחד, סוג של בכר כזה.שמעון א כתב:ג׳ורדי מנהל ה-כ-ל במכבי ת"א.
אליניב ברדה. זאת הנקודה.
מסיים חוזה בסוף העונה.באר שבעי באדום כתב:בסוף העונה הזו הוא מסיים חוזה? האם יש הסכם שהוא יכנס לתפקיד מקצועי במועדון?
כרגע מדברים על הארכת החוזה כשחקן פעיל בשנה/שנתיים.
מחלקת הנוער היא "בית קברות" לשחקני עבר ואני חושב שמגיע לאליניב קצת יותר מלנהל את מחלקת הנוער.
לא הייתי שם את אליניב מנהל מחלקת הנוער, הוא גם לא מכוון לשם לדעתי.
בשביל להצליח שם אתה צריך לא רק לקבל את ה"טייטל" של התפקיד, צריך שינוי מדיניות כוללת במועדון, של הפניית תקציבים משמעותיים לשם עבור הקמת מערך כושר גופני ברמה אירופאית, החלטה שהולכים על רכש של שחקנים גם בגילאים צעירים והצפת המחלקה באנשי מקצוע מהשורה הראשונה בארץ ולא שחקני עבר שמקבלים תפקיד כ"מחווה".
אם יפרוש בתום העונה (לא יקרה לדעתי) הוא צריך לקבל תפקיד שמסוגו עוד לא היה במועדון, משהו בסגנון ראש מערך סאקוטינג או מנהל מקצועי בעל סמכויות רחבות.
בשביל להצליח שם אתה צריך לא רק לקבל את ה"טייטל" של התפקיד, צריך שינוי מדיניות כוללת במועדון, של הפניית תקציבים משמעותיים לשם עבור הקמת מערך כושר גופני ברמה אירופאית, החלטה שהולכים על רכש של שחקנים גם בגילאים צעירים והצפת המחלקה באנשי מקצוע מהשורה הראשונה בארץ ולא שחקני עבר שמקבלים תפקיד כ"מחווה".
אם יפרוש בתום העונה (לא יקרה לדעתי) הוא צריך לקבל תפקיד שמסוגו עוד לא היה במועדון, משהו בסגנון ראש מערך סאקוטינג או מנהל מקצועי בעל סמכויות רחבות.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
- אביאל
- Title: ברקת - היהלום של הנגב
- יצירת קשר:
ברוך השבניב כתב:לא הייתי שם את אליניב מנהל מחלקת הנוער, הוא גם לא מכוון לשם לדעתי.

ברוך המקוםאביאל כתב: ברוך השב

"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
השחקן מלך שערי הקבוצה העונה, סגן של הליגה ומפגין יכולת אולי הכי טובה מאז שחזר אלינו.
לא יודע מה יהיה איתו כשיפרוש אבל חושב שלדבר על זה עכשיו זה לא רלוונטי.
יש לו לפחות עוד עונה אחת במועדון אם לא יותר, גם אם לא יהיה באנקר בהרכב.
לא יודע מה יהיה איתו כשיפרוש אבל חושב שלדבר על זה עכשיו זה לא רלוונטי.
יש לו לפחות עוד עונה אחת במועדון אם לא יותר, גם אם לא יהיה באנקר בהרכב.
שומע את הראיון שלו ברדיו ללא הפסקה.
מסתבר שגנק הציעו לו את תפקיד המנהל המקצועי במועדון מיד לאחר שהחוזה שלו נגמר, אך ברדה ויתר כי רצה להמשיך לשחק.
מרשים מאוד, מראה כמה העריכו אותו שם
מסתבר שגנק הציעו לו את תפקיד המנהל המקצועי במועדון מיד לאחר שהחוזה שלו נגמר, אך ברדה ויתר כי רצה להמשיך לשחק.
לראות איך שחקנים כמו דה ברינה , קורטואה, ובנטקה העריכו אותו אחרי המשחק מול בלגיה , וישר ניגשו אליו מראה כמה גדול הוא היה שם ,זה שי !הפועלעולה כתב:שומע את הראיון שלו ברדיו ללא הפסקה.