בחייאת, ביום שישי השחקנים לא שיחקו כאילו הם רוצים לנצח. שיחקו במחצית השנייה באדישות, באיטיות, כאילו אנחנו ביתרון של 3 שערים. ברבע השעה האחרונה מול רמה"ש ראינו את השחקנים משקיעים, מתאמצים, רצים, רוצים בכל הכח להבקיע. נכון שאז היינו בפיגור של 2 שערים, אבל עדיין, בא קהל שרוצה לחגוג כבר, גם במצב של תיקו צריך להתאבד על כל כדור. הרצון שהיה בדקות האחרונות מול רמה"ש היה חסר לי מול לוד. זה אפילו לא קשור להתקפי או הגנתי, השחקנים שיחקו כאילו התיקו הזה מספק אותם.
וגיא לוי. אותי עיצבן משהו אחד. בראיון שלו בסיום המשחק שאלו אותו שאלה ראשונה (אם אני לא טועה: "איך אתה מסביר את זה שהקבוצה לא מצליחה להבטיח את העלייה שוב?"). הוא לא ענה על השאלה, הוא הגיב ישר ב- "לא יודע, אבל הקהל פה צועק 'אין לכם כבוד'". ואותי זה ממש עיצבן, תענה על השאלה ששאלו אותך, אל תרכז את כל האש לקהל. כמו שאמרו לפני, זו לא בושה להגיד "שיחקנו לא טוב" "עשיתי טעויות". ישר להאשים את הקהל. נכון, גם הקהל אשם, אבל קודם כל תתעסק במה שבתחום שלך.
דרושה מחויבות! - טור חדש באתר
Re: דרושה מחויבות! - טור חדש באתר
ניר, טור מצוין. לטעמי לפחות, נגעת בכל הנקודות. אחדד שתיים.
מגעיל שאנשים בוחרים לאחל למאמן או לסובבים אותו מוות (בלי שום קשר לעובדה אם הם לא מסמפטים אותו), וזאת לאחר שהעליה הובטחה באופן מעשי לפני יותר מחודש. גם אם בד"כ צעקות אין לכם כבוד הן לא הסגנון שלי, הן עדיפות בהרבה על פני איחולי מוות ומחלות.
מאד מאכזב שגיא לוי בוחר שלא להתייחס לרוב הקהל שהגיע ללוד ולא קילל אותו או את השחקנים, וכרגיל מכליל ומכתים את כל האוהדים.
מגעיל שאנשים בוחרים לאחל למאמן או לסובבים אותו מוות (בלי שום קשר לעובדה אם הם לא מסמפטים אותו), וזאת לאחר שהעליה הובטחה באופן מעשי לפני יותר מחודש. גם אם בד"כ צעקות אין לכם כבוד הן לא הסגנון שלי, הן עדיפות בהרבה על פני איחולי מוות ומחלות.
מאד מאכזב שגיא לוי בוחר שלא להתייחס לרוב הקהל שהגיע ללוד ולא קילל אותו או את השחקנים, וכרגיל מכליל ומכתים את כל האוהדים.
- kamasutrance
- Title: This Is Terner
- יצירת קשר:
אני אתרגם את זה ל " קהל שמבין קצת קצת קצת קצת קצת... כדורגל.."אליק כתב:אל תתקטננו. אהרון, אתה יודע טוב מאוד למה הכוונה.
אם אתם מתעקשים, תחליפו את זה ב"קהל של נצחונות".
ושמישהו יעז להתווכח...
אחרי התצוגה בלוד - מגיע להם מה ששרו להם...
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
אתה מתרגם את זה לא נכון, לגמרי לא נכון. חבל.kamasutrance כתב: אני אתרגם את זה ל " קהל שמבין קצת קצת קצת קצת קצת... כדורגל.."
אחרי התצוגה בלוד - מגיע להם מה ששרו להם...
למה מגיע להם מה ששרו?
למה אתה לא חושב שהם רצו לנצח?
למה אתה חושב שקבדה בכוונה בעט ככה שהשוער יגיע לחיבורים?
למה אתה חושב שקדוסי בכוונה החטיא אחד על אחד?
למה אתה חושב שקדוסי ידע מראש שיפסלו לו את השער?
למה אתה חושב שאסי ואופיר נניח לא רצו כבר לסיים את הסיפור?
למה למה למה???
כאילו שלא כאב להם.
ראבק, איך אתה יכול שבוע לפני זה לעלות כל שחקן על הכתפיים ולהכין לו דיוקן ושבוע אחרי זה לשיר "אין לכם כבוד"?? אני לא מסוגל להבין את זה.
ועכשיו בגלל ששרת להם את זה אז בדוק הם ירקו דם בשבילך שבוע אחרי זה??? לא נראה לי.
קהל של תוצאות! אף אחד לא היה שר את זה אם היו משחקים בדיוק איך ששיחקו רק שהשער החוקי של קדוסי נניח היה מאושר. קהל של תוצאות!
סליחה, אבל אני בכלל לא מתכוון להתייחס לאנשים שמביעים את דעתם על הקבוצה אבל לא טרחו אתמול להתייצב להפגנה אתמול.
הפועל אני כבר משתגע