כדורסל ישראלי (ובכלל)
Re: כדורסל ישראלי (ובכלל)
אגב, מקצועית, מה אתם אומרים על המאמן החדש טבק?
אין שום דבר יוצא דופן בהתנהלות של מכבי ואין לקחת דוגמא של מעשה של איש בודד ולהשליכו על המערכת ע"ע אולסי פרי.אריאל2 כתב: יש בעברה של מכבי מספר מקרים של התנהלות שניתן להגדירה בעדינות כלא מכובדת (אני מביא את הפרטים בכלליות) : אולסי פרי והסמים, צ׳ורה והפיצה, הבנק של מוני פאנן עליו השלום, משחק בערב יום הזכרון, נסיון תמוה להפסיד בהפרש גבוה במשחק באירופה שכלל זריקה מכוונת של פופה לסל הלא נכון, רכש למטרת החלשת היריבות בלבד, תמיכה מוגברת מערוץ 1 בהשוואה לשאר הקבוצות (אורי לוי הודה בכך פעם ושמעון מזרחי הזועם שלף טבלאות רייטינג לשכנע שזו הוצאה משתלמת).
אז לצד ניהול מבריק והצלחות רבות היו מקרים שראו רק דבר אחד ושפכו את התינוק עם המים. תוסיף לזה שנאה כלפי מצליחים ותוכל להבין את האיבה כלפיהם.
לגבי השידורים,ערוץ 1 שידר את האלופה שמשחקת בגביע אירופה לאלופות,ומה לעשות שכל שנה זו הייתה מכבי?
בשנה היחידה שהם לא שידרו זה היה בשנת 90-91 שבה הם הפסידו את האליפות אחרי 20 שנה רצופות וגליל עפה כבר במוקדמות,את מכבי שידרו ערוץ הספורט בגביע קוראץ ז"ל.
עם השנים קמה לה היורוליג והחליטה על קבוצות קבועות ואת זה מכבי הרוויחה ביושר.
לגבי השנאה,תשמע פעם לא הייתה כל הפאנטיות הזאת,המלחמה היחידה הייתה על הפרקט שארואסטי,ברקוביץ,דניאל,לי גונסון וקווין מגי פגשו את זלוטיקמן,מרסר ושות.
את השנאה הזאת הכניסו אוהדי הפועל הפאתטיים,שכל ייעודם בחיים זה שנאת מכבי.
היום הזמנים אחרים האמת,אנחנו קנאים הרבה יותר לקבוצות שלנו וגם ההתנהלות הנוכחית במכבי לא כל כך עוזרת,אין באמת מישהו שם שאתה מזדהה איתו.
גם אני שמגיל 6 לא פיספסתי שום משחק ביום חמישי בערב,כבר לא יכול לראות אותם.
חבר של ניקו.CrazyRed7 כתב:אגב, מקצועית, מה אתם אומרים על המאמן החדש טבק?
בלי אף קבלה כמאמן ראשי.
היה סנטר ענק אבל לא מוצא שום יתרון במינוי שלו על פני צביקה/ארז
נערך לאחרונה על ידי Totti ב 16 נובמבר 2015, 19:40, נערך פעם 1 בסך הכל.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
לא יודע לגבי מאמן,אבל שתדע שהוא היה שחקן ענק,שתבין שהוא היה אולי הרביעי בטיבו של ספליט של אז שכללה את טוני קוקוץ,דינו ראדג'ה ודושקו איבנוביץ,איזה קבוצה מטורפת,יוגופלסטיקה ספליט.CrazyRed7 כתב:אגב, מקצועית, מה אתם אומרים על המאמן החדש טבק?
כן אבל איזה מאמן שפוי עם קבלות היה לוקח את הקבוצה במצבה?גם השכר שמכבי יכולה לשלם לא מספיק.Totti כתב: חבר של ניקו.
בלי אף קבלה כמאמן ראשי
מקצועית הוא סימן שאלה. לפחות הוא לא אדיש וחסר כריזמה כמו גודס, גם זה משהו.
מה שבטוח, אצלו אף שחקן לא יזרוק ז**

עושה חשק לגלגל סיגריה ...CrazyRed7 כתב:אגב, מקצועית, מה אתם אומרים על המאמן החדש טבק?
סתם ואמיתי , בלי רזומה, חבר של וויציץ', להרוס יותר ביורוליג יהיה לו קשה ..
הוא בwin win מבחינתו.CrazyRed7 כתב: כן אבל איזה מאמן שפוי עם קבלות היה לוקח את הקבוצה במצבה?גם השכר שמכבי יכולה לשלם לא מספיק.
מקצועית הוא סימן שאלה. לפחות הוא לא אדיש וחסר כריזמה כמו גודס, גם זה משהו.
מה שבטוח, אצלו אף שחקן לא יזרוק ז**
אם יצליח הוא ענק ואם יכשל הוא לא אשם
גם אני, ואצלי ה"מגיל 6" זה הרבה יותר זמן...אדום זקן כתב:גם אני שמגיל 6 לא פיספסתי שום משחק ביום חמישי בערב,כבר לא יכול לראות אותם.

דווקא נתן תקופה יפה מאוד בקאחה לבוראל (אבל זו הקבלה היחידה שלו כמאמן).Totti כתב: בלי אף קבלה כמאמן ראשי.
נתתי לך פורdelta7 כתב: גם אני, ואצלי ה"מגיל 6" זה הרבה יותר זמן...
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
אדום זקן כתב: לא יודע לגבי מאמן,אבל שתדע שהוא היה שחקן ענק,שתבין שהוא היה אולי הרביעי בטיבו של ספליט של אז שכללה את טוני קוקוץ,דינו ראדג'ה ודושקו איבנוביץ,איזה קבוצה מטורפת,יוגופלסטיקה ספליט.
[BBvideo 425,350]https://www.youtube.com/watch?v=stQBo-ePaGU[/BBvideo]
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
הפועל ירושלים הקבוצה הכי לוזרית ומביכה בעולם
בוכים שהם לא ביורוליג ולא עוברים את השלב הראשון ביורוקאפ
בוכים שהם לא ביורוליג ולא עוברים את השלב הראשון ביורוקאפ
- red and white
- Title: Almog
איזו קבוצה הורסת מומנטומים ולוזרית ירושלים, כל פעם שהם יכלו ליצור מומנטום רולנד/מישהו אחר לקח שלשה והחטיא.
באחת ההתקפות היה שם עידוד חזק של הקהל ואז ג'נינג החטיא את השלשה ,ברגע הזה אבא שלי אמר לי שיהיה משחק צמוד וירושלים יפסידו בהתקפה האחרונה, הוא צדק.
באחת ההתקפות היה שם עידוד חזק של הקהל ואז ג'נינג החטיא את השלשה ,ברגע הזה אבא שלי אמר לי שיהיה משחק צמוד וירושלים יפסידו בהתקפה האחרונה, הוא צדק.
טייריס רייס מוביל אתמול עם 18 נקודות את חימקי מוסקבה לנצחון על ריאל מדריד בספרד.
אגדה.
אבל עשה שירות רע למכבי לדורי דורות.
אחרי הלקרדה שהם אוכלים עכשיו עם פארמר, ימשיכו להאמין בכל מיני שחקנים הזויים המכונים בפי(כושים בגרושים) ויקוו שיצא אחד "טייריס רייס". כבר בשנה שעברה ראינו כאן את מרקיז היינס, שחקן שאין לו מקום בהפועל בני שמעון/אלטושר לשחם/ באר שבע.
וזהו, זו הקונספציה, לנסות למצוא מציאות בזיל הזול- בהצלחה עם זה. רייס והאפמן יש אחד אחד ל...
אגדה.
אבל עשה שירות רע למכבי לדורי דורות.
אחרי הלקרדה שהם אוכלים עכשיו עם פארמר, ימשיכו להאמין בכל מיני שחקנים הזויים המכונים בפי(כושים בגרושים) ויקוו שיצא אחד "טייריס רייס". כבר בשנה שעברה ראינו כאן את מרקיז היינס, שחקן שאין לו מקום בהפועל בני שמעון/אלטושר לשחם/ באר שבע.
וזהו, זו הקונספציה, לנסות למצוא מציאות בזיל הזול- בהצלחה עם זה. רייס והאפמן יש אחד אחד ל...
- red and white
- Title: Almog
הקול של טבק נשמע כמו של האנשים שמעוותים להם את הקול בחדשות.