כדורסל ישראלי (ובכלל)
Re: כדורסל ישראלי (ובכלל)
מלא כושים בגרושים(ואל תתחילו עם "גזען" ובלה בלה, כושי זו לא קללה) עם דגל ישראל על החולצה מאחור. פעם זה היה המותג של המדינה, היום זה לא מייצג אותי
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
OMERREMO33 כתב: מה הקשר לכמות בארנה??? יש מספיק תושבים בירושלים כדי שזה לא יחפוף...
והחלק השני של ההודעה שלך? נו באמת....מה כמות המפגשים בין בית"ר הפועל ירושלים כדורגל? ובטח שלא בכדורסל מה ההשוואה לתל אביב בכלל
שם עשרות שנים של תחרותיות בשני הענפים.
ואיפה היתה כמות התושבים בירושלים בימי הזוהר של קבוצת הכדורגל שלהם בליגת העל?
וכדאי שתלמד את היסטוריית היריבות בין בית''ר להפועל י-ם. זה שב-15 שנה האחרונות לא היה דרבי, לא הקהה ממנה ולו במעט. עד היום שולט השיר ''מי שקופץ שונא בית''ר'' במשחקי הפועל י-ם וקטמון...
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
+1אורי אדום בנשמה כתב:
וכדאי שתלמד את היסטוריית היריבות בין בית''ר להפועל י-ם. זה שב-15 שנה האחרונות לא היה דרבי, לא הקהה ממנה ולו במעט. עד היום שולט השיר ''מי שקופץ שונא בית''ר'' במשחקי הפועל י-ם וקטמון...
- OMERREMO33
וואו איזו שנאה,איזו איבה....זהו? השיר אומר הכל? גם אוהדי בית"ר שרים "את המגל עם לום נשבור" תחליט זה אותם אוהדים או לא? יש שנאה (לא פחות מתל אביב) או לא?אורי אדום בנשמה כתב:
בטח תגיד שגם הדרבי החיפאי זאת סכנת נפשות..
ואני יודע מספיק היסטוריה, לפחות כמוך.
נערך לאחרונה על ידי OMERREMO33 ב 16 נובמבר 2015, 13:11, נערך פעם 1 בסך הכל.
מי היו הישראלים ב2001?ב2004-5?ב2014?Totti כתב:מלא כושים בגרושים(ואל תתחילו עם "גזען" ובלה בלה, כושי זו לא קללה) עם דגל ישראל על החולצה מאחור. פעם זה היה המותג של המדינה, היום זה לא מייצג אותי
משום מה אז זה לא כל כך הפריע לך.
בכל אליפות אירופה היו למכבי לפחות 2 מתאזרחים, "כושים" דומיננטים וישראלים(בדרך כלל לא יותר מ2) משלימים בלבד.
כשהספינה טובעת פתאום יש מלא סיבות למה לנטוש אותה.
גדלתי, התפכחתי, מצאתי מספיק סיבות ו-"הכושים" בינהם לא לרדוף אחר המוצר הזה, אבל חמישית יורוליג שלא כוללת בה אף לא ישראלי אחד היתה אחד הזרזים.CrazyRed7 כתב: מי היו הישראלים ב2001?ב2004-5?ב2014?
משום מה אז זה לא כל כך הפריע לך.
בכל אליפות אירופה היו למכבי לפחות 2 מתאזרחים, "כושים" דומיננטים וישראלים(בדרך כלל לא יותר מ2) משלימים בלבד.
כשהספינה טובעת פתאום יש מלא סיבות למה לנטוש אותה.
מקווה שיעופו מהיורוליג, ימשיכו לאבד אליפויות בסיטונאות ולראות עוד ועוד שחקנים מעדיפים את הפועל ירושלים על פניהם
חחחחחח
כי להפועל ירושלים אין מתאזרחים "לא יהודים" וכושים. ממש קבוצה כחול-לבן שעושה לנו הרבה כבוד באירופה
בינתיים אף שחקן לא העדיף את ירושלים. אליהו את הלפרין זה שאריות של מכבי. רק פישר שקיבל חוזה מנופח.
כי להפועל ירושלים אין מתאזרחים "לא יהודים" וכושים. ממש קבוצה כחול-לבן שעושה לנו הרבה כבוד באירופה
בינתיים אף שחקן לא העדיף את ירושלים. אליהו את הלפרין זה שאריות של מכבי. רק פישר שקיבל חוזה מנופח.
יאללה שחרר אותי...הכל טוב, מכבי טוהרה לעד ואנחנו טועים שלא בוחרים כמוךCrazyRed7 כתב:חחחחחח
- אורי אדום בנשמה
OMERREMO33 כתב: וואו איזו שנאה,איזו איבה....זהו? השיר אומר הכל? גם אוהדי בית"ר שרים "את המגל עם לום נשבור" תחליט זה אותם אוהדים או לא? יש שנאה (לא פחות מתל אביב) או לא?
בטח תגיד שגם הדרבי החיפאי זאת סכנת נפשות..
ואני יודע מספיק היסטוריה, לפחות כמוך.
עצם העובדה שהשיר ההוא עדיין שולט למרות שכבר 15 שנה לא היה דרבי אומרת הכל. ושלא תטעה - לא הייתי זקוק לאינדיקציה הזו. הזיכרון שלי מהניינטיז אז הפועל י-ם היתה בליגת העל טרי עודנו, וגם את הרקע ההיסטורי של היריבות אני מכיר על בוריו (בקליפת אגוז: ה''חורנים'' הרווזיונסטים נגד הקומוניסטים המרקסיסטים)
אבל עזוב הכל: בא תסביר בבקשה את הפער בין כמויות הקהל של הפועל י-ם כדורסל להפועל י-ם כדורגל...
אצלנו במדינה יש בעיה.
כל מי שקצת מצליח או קצת שואף ליותר מבינוניות,ישר זוכה לקיטונות של עין הרע ואיחולי רוע.
מה מכבי עשתה לא בסדר?
הייתי מאוד רוצה לדעת.
המועדון הזה הוא מותג בינלאומי,שעשרות מועדונים באירופה מנסים לחקות אותו ולא מצליחים.
עם תקציבים יחסית נמוכים באירופה,המועדון הזה מעוטר ברמה של מועדון על.
מה הם אשמים שעד לפני שנה הניהול שלהם היה הכי טוב בעולם(כן,לא התבלבלתי)?
מה הם אשמים שהם מצליחים בכוחות עצמם?
בזכות זה שהפכו את מכבי במו ידיהם לקבוצה זוללת כל תואר אפשרי ב40 השנה האחרונות?
מנהלת הליגה,במקום ללמוד ממכבי ולעשות דברים שייחקו את ההתנהלות הזאת בשאר המועדונים בארץ,מחפשת כל שנה להחליש את הקבוצה הזאת שכל פישעה הוא מקצוענות.
40 שנה!! ושום קבוצה אפילו לא התקרבה.
הפועל תא של פרידמן וזלוטיקמן,אליצור נתניה,מכבי ר"ג,הפועל חולון של נחום מנבר ואפילו הפועל ירושליים,כולן התרסקו לחתיכות.
אז במקום לאחל להם איחולים טיפשיים,תאחלו ששאר הקבוצות ילמדו מהם,איך הופכים קבוצה קטנה מישראל למותג בינלאומי.
כל מי שקצת מצליח או קצת שואף ליותר מבינוניות,ישר זוכה לקיטונות של עין הרע ואיחולי רוע.
מה מכבי עשתה לא בסדר?
הייתי מאוד רוצה לדעת.
המועדון הזה הוא מותג בינלאומי,שעשרות מועדונים באירופה מנסים לחקות אותו ולא מצליחים.
מנהלת הליגה,במקום ללמוד ממכבי ולעשות דברים שייחקו את ההתנהלות הזאת בשאר המועדונים בארץ,מחפשת כל שנה להחליש את הקבוצה הזאת שכל פישעה הוא מקצוענות.
הפועל תא של פרידמן וזלוטיקמן,אליצור נתניה,מכבי ר"ג,הפועל חולון של נחום מנבר ואפילו הפועל ירושליים,כולן התרסקו לחתיכות.
אז במקום לאחל להם איחולים טיפשיים,תאחלו ששאר הקבוצות ילמדו מהם,איך הופכים קבוצה קטנה מישראל למותג בינלאומי.
- אורי אדום בנשמה
אדום זקן כתב:אצלנו במדינה יש בעיה.
מה מכבי עשתה לא בסדר?
הייתי מאוד רוצה לדעת.
!!!!!!!!!
איתרע מזלה של מכבי ובעוד כל הכדורסל הישראלי היה שקוע עד צוואר בבינוניות, היה לה תותח על בדמותו של שמעון מזרחי שמינף את המועדון לפסגות שיא. הלוואי עלינו תותח כזה שיגרום לכל העולם ואשתו לשנאות אותנו ככה.
- dardasmiley
אתם צודקים, אין לזה שום קשר להכנסות עתק שהם מקבלים בלי קשר לליגה מהיורוחרטא.
אין לזה שום קשר לזה שעיקר הרכש הישראלי שלהם נועד להחליש את היריבות.
הכל בא רק מניהול מעולה וגאונות כדורסל.
- אורי אדום בנשמה
dardasmiley כתב:אתם צודקים, אין לזה שום קשר להכנסות עתק שהם מקבלים בלי קשר לליגה מהיורוחרטא.
נכון, עצם זה שמזרחי הצליח ליצור מציאות בה קבוצתו תשחק במפעל הטוב ביבשת גם אם תרד לליגה ב', זה פועל יוצא של ניהול מעולה בן עשרות שנים.
עיוות גס של המציאות ידידי המלומדים.
לקרוא לקומבינת המתאזרחים "מקצוענות" זה להתעלם מכל כך הרבה עובדות מרגיזות בדרך.
אין לי את זה סטטיסטית, אבל כל קבוצות הספורט בישראל בכל הענפים גם יחד לא אזרחו כמות שחקנים כמו מכבי כדורסל.
מקצוענות? יד המקרה? חשיבה נכונה?
בלוף.
יותר בכיוון של יחסי הון-שלטון ושמור לי ושמור לך.
כן, מכבי זה מועדון הספורט הבכיר בישראל, בזכות. אבל לא כל מה שעשו ועושים שם כשר וראוי לחיקוי, חלק גדול ולא מבוטל הוא אוסף קומבינות מקבוצה שיש לה מדינה
לקרוא לקומבינת המתאזרחים "מקצוענות" זה להתעלם מכל כך הרבה עובדות מרגיזות בדרך.
אין לי את זה סטטיסטית, אבל כל קבוצות הספורט בישראל בכל הענפים גם יחד לא אזרחו כמות שחקנים כמו מכבי כדורסל.
מקצוענות? יד המקרה? חשיבה נכונה?
בלוף.
יותר בכיוון של יחסי הון-שלטון ושמור לי ושמור לך.
כן, מכבי זה מועדון הספורט הבכיר בישראל, בזכות. אבל לא כל מה שעשו ועושים שם כשר וראוי לחיקוי, חלק גדול ולא מבוטל הוא אוסף קומבינות מקבוצה שיש לה מדינה
כן אה..מכבי גם אשמה בכך שירושלים ויתרה על השתתפות ביורוליג בשנת 2005 והפסידה לקבוצות חלשות במוקדמות לפני כשנתיים.dardasmiley כתב:אתם צודקים, אין לזה שום קשר להכנסות עתק שהם מקבלים בלי קשר לליגה מהיורוחרטא.
כנ"ל גליל ושאר הקבוצות שויתרו שנה אחר שנה על השתתפות במפעלים האירופאים.