עונת 2015/16- הכל חוץ מאתנו...
- The red one
Re: עונת 2015/16- הכל חוץ מאתנו...
נו, מה תגידו על זה? בית הדין קנס את מכבי תל אביב רק ב5000 על האבוקה בדרבי, בגלל שהוכח כי הם פועלים נגד האוהדים.
גם את מכבי חיפה קנסו ב5000 על האוהדים שסינוורו את קליימן בלייזר וגם זה עונש מופחת כי הוכח שהם פועלים נגד האוהדים וממצים איתם את הדין.
ומעניין מה העונש שבית"ר תקבל על האבוקות בסמי עופר.
גם את מכבי חיפה קנסו ב5000 על האוהדים שסינוורו את קליימן בלייזר וגם זה עונש מופחת כי הוכח שהם פועלים נגד האוהדים וממצים איתם את הדין.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
אדום בלב בנשמהההה כתב:נו, מה תגידו על זה? בית הדין קנס את מכבי תל אביב רק ב5000 על האבוקה בדרבי, בגלל שהוכח כי הם פועלים נגד האוהדים.
מערכת שמזינה את עצמה...
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
אני דווקא חושב שזה הגיוני מאוד.
אין שום סיבה שיענישו את הקבוצות, שגם ככה משלמות המון על שיטור וסדרנים, או את הקהל הרחב. ברגע שהקבוצה מצאה את האשמים והמשטרה מיצתה איתם את הדין מיותר לגמרי להעניש ברדיוסים וכ'.
אין שום סיבה שיענישו את הקבוצות, שגם ככה משלמות המון על שיטור וסדרנים, או את הקהל הרחב. ברגע שהקבוצה מצאה את האשמים והמשטרה מיצתה איתם את הדין מיותר לגמרי להעניש ברדיוסים וכ'.
על כל שקל קנס שהקבוצה מקבלת צריך לתת 2 שקל קנס למשטרה. שיעשו את העבודה או שיעופו לנו מהאצטדיונים.
- אורי אדום בנשמה
סניור כתב:על כל שקל קנס שהקבוצה מקבלת צריך לתת 2 שקל קנס למשטרה. שיעשו את העבודה או שיעופו לנו מהאצטדיונים.
תתעדכן, אחינו - המשטרה לא במגרשים כבר מ-2009
וטוב שכךאורי אדום בנשמה כתב:
היא לא ביציעים, היא בהחלט במגרשים. בכניסות, בהנחיות, בהחלטה על כמות המאבטחים ובסירוב המטופש להכניס אביזרי עידוד.
- The red one
אז להטיל קנס על מי שאחראי. חברת אבטחה? עירייה? יש מישהו שעושה את העבודה שלו לא כמו שצריך וכתוצאה מזה אנשים נדפקים. אז מי צריך להענש? קולקטיבי?אורי אדום בנשמה כתב:
זה מוביל אותי לסוג הענישה - בתכל'ס, למרות שהייתה לי נימה עצבנית בהודעה הראשונה, מישהו כאן הזכיר שעדיפה השיטה הזו על פני עונש קוקטיבי לכל הקהל והוא צודק. השאלה היא אם זה יהיה אחיד כעת לכל הקבוצות. האם לכל הקבוצות יינתן פרק זמן מסויים כדי לתפוס את זורק האבוקה. אם כן, ובמידה והם יעשו זאת וימצו איתו דין(=ביטול המנוי) הם יספגו רק קנס כספי קטן, זה טוב! ככה אנשים לא יעזו להדליק אבוקות ולהכניס. הרי רוב הקבוצות שבהם יש ארגונים שיכולים להשתמש באבוקות הן הקבוצות עם הצאטדיונים החדשים. בסמי עופר, כבר למדנו מכמה מקרים, יש מצלמה על כל מושב. גם בטרנר. גם טדי ובלומפילד מרושתים.
ברגע שאוהדים יראו שחברים שלהם קיבלו שלילת מנוי בגלל שהם זרקו אבוקה וזה כבר לא עובד בשיטה של "זרוק אבוקה תקבל רדיוס לכל הקבוצה אבל אף אחד לא יחפש אותך" - אנשים יפסיקו לחשוב על להדליק אחת כזו במגרש.
- אורי אדום בנשמה
סניור כתב:היא לא ביציעים, היא בהחלט במגרשים. בכניסות, בהנחיות, בהחלטה על כמות המאבטחים ובסירוב המטופש להכניס אביזרי עידוד.
מי שאחראי על הבידוק בכניסה, וזה מה שרלוונטי לענייננו, זה הסדרנים ולא המשטרה.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
גם השוער השני של רעננה עומר גלזר נפצע ולא ברור אם הוא יוכל לשחק במשחק הליגה שיהיה להם בעוד 9 ימים מול נתניה...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
מידע חשוב,מה שרשמת עכשיו.דר אדום בנשמה כתב:גם השוער השני של רעננה עומר גלזר נפצע ולא ברור אם הוא יוכל לשחק במשחק הליגה שיהיה להם בעוד 9 ימים מול נתניה...
- The red one
אם כבר לקשר את עומר גלזר למשהו מעניין, זה שהוא היה אמור לעמוד בשער של הנבחרת הצעירה שתפתח היום את קמפיין מוק' היורו. בעקבות הפציעה שלו, זומן השוער השני של קריית שמונה, ובשער היום ייפתח גולן אלקסלסי - שוערה של רמת השרון.
בכלל, הסגל של הנבחרת הצעירה, מלבד כמה שחקני קישור (קוסטנטיוס, דור פרץ, מיכאל אוחנה) מאוד לא נוצץ. יהיה מעניין לראות אותם היום, ב19:45, שידור ישיר בערוץ הספורט.
בכלל, הסגל של הנבחרת הצעירה, מלבד כמה שחקני קישור (קוסטנטיוס, דור פרץ, מיכאל אוחנה) מאוד לא נוצץ. יהיה מעניין לראות אותם היום, ב19:45, שידור ישיר בערוץ הספורט.
זועבי שוער טוב , מפוצץ בפוטנציאלאדום בלב בנשמהההה כתב:אם כבר לקשר את עומר גלזר למשהו מעניין, זה שהוא היה אמור לעמוד בשער של הנבחרת הצעירה שתפתח היום את קמפיין מוק' היורו. בעקבות הפציעה שלו, זומן השוער השני של קריית שמונה, ובשער היום ייפתח גולן אלקסלסי - שוערה של רמת השרון.
הוא לדעתי הרבה יותר מוכשר מאלקסלסי.
חשבתם שנפטרנו ממנו? אז חשבתם.
איצטדיון רמת גן חוזר לחיים בסופש והפועל רמת גן תארח בו. השמועות אומרות שהתל אביביות יארחו בו במסגרת השיפוצים בבלומפילד (לפחות מכבי שחושבת כלכלית)
איצטדיון רמת גן חוזר לחיים בסופש והפועל רמת גן תארח בו. השמועות אומרות שהתל אביביות יארחו בו במסגרת השיפוצים בבלומפילד (לפחות מכבי שחושבת כלכלית)
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- dardasmiley
וואן מתעקש שיוקאנוביץ בדרך לק.פ.ר
טוב לנו?
מצד אחד האופי הזחוח והאין שיטה שלו נותנים לנו מכבי גרועה ופגיעה ביותר מזה ארבע שנים
מצד שני, עזיבת מאמן באמצע העונה יוצרת בלאגן במיוחד כשהוא זר,למאמן שיבוא במקומו יקח זמן להתאקלם.
כן אני מכיר את המנטרה "רק על עצמי לדבר ידעתי"
כן ברור שלא מעניין מה קורה במכבי
עזבו חרטא, מה דעתכם?
טוב לנו?
מצד אחד האופי הזחוח והאין שיטה שלו נותנים לנו מכבי גרועה ופגיעה ביותר מזה ארבע שנים
מצד שני, עזיבת מאמן באמצע העונה יוצרת בלאגן במיוחד כשהוא זר,למאמן שיבוא במקומו יקח זמן להתאקלם.
כן אני מכיר את המנטרה "רק על עצמי לדבר ידעתי"
כן ברור שלא מעניין מה קורה במכבי
עזבו חרטא, מה דעתכם?