בכר והחבר'ה- צוות לעניין
- OMERREMO33
Re: בכר והחבר'ה- צוות לעניין
https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... 63&lang=HE" onclick="window.open(this.href);return false;
- The red one
ההוכחה לוויכוחי "אולי אלישע עדיף" (לא שיש כאלה בנתיים, אבל אולי יהיו בהמשך כשהקבוצה עמק יעמיק תכנס לאיזה משברון). בחיים, אבל בחיים, אלישע לא היה מתקדם לדברים שכאלה. הוא יודע בכלל לתפעל אי מייל כדי לשלוח לאלונה ב2 בלילה ניתוחים?OMERREMO33 כתב:https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... 63&lang=HE
אם לכל הקבוצות בארץ היו מאמנים כמו בכר והנהלות שנותנות להם את הכלים האלה כמו שאלונה נותנת לבכר - הכדורגל שלנו היה במצב הרבה יותר טוב.
תענוג לקרואOMERREMO33 כתב:https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... 63&lang=HE
התחלת לכתוב הודעות עתידיות?אדום בלב בנשמהההה כתב: ההוכחה לוויכוחי "אולי אלישע עדיף" (לא שיש כאלה בנתיים, אבל אולי יהיו בהמשך כשהקבוצה עמק יעמיק תכנס לאיזה משברון). בחיים, אבל בחיים, אלישע לא היה מתקדם לדברים שכאלה. הוא יודע בכלל לתפעל אי מייל כדי לשלוח לאלונה ב2 בלילה ניתוחים?
אם לכל הקבוצות בארץ היו מאמנים כמו בכר והנהלות שנותנות להם את הכלים האלה כמו שאלונה נותנת לבכר - הכדורגל שלנו היה במצב הרבה יותר טוב.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- The red one
רק חצי הודעה , החצי הנוסף הווה לגמרייTotti כתב: התחלת לכתוב הודעות עתידיות?

חחחאדום בלב בנשמהההה כתב: רק חצי הודעה , החצי הנוסף הווה לגמריי
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
מטריד אותי שבכר לא חתום לעונה הבאה.
יוקאנוביץ' לא ימשיך לעוד עונה במכבי תל אביב ויש לי תחושה שקרויף יפנה לבכר.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
אלונה חייבת להחתים אותו לשנתיים מעבר לעונה הנוכחית.CrazyRed7 כתב:מטריד אותי שבכר לא חתום לעונה הבאה.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
אין לי ספק שזה יהיה "הסיפור החם" של ינואר שיטריף את האוהדים, כמו הפנייה השנתית לבוזגלו. הלוואי שנמנע מזה ויאריכו את החוזה שלו כמה שיותר מהר.CrazyRed7 כתב:מטריד אותי שבכר לא חתום לעונה הבאה.
- ForeverRed
בכר לא הולך לשום מקום, תהיה רגוע.CrazyRed7 כתב:מטריד אותי שבכר לא חתום לעונה הבאה.
אני לא כל כך בטוח. אם הוא רץ עד הסוף עם מכבי, לא משנה אם יזכה או לא, הוא יהיה מחוזר מאוד ע"י מכבי ת"א ומכבי חיפה.ForeverRed כתב: בכר לא הולך לשום מקום, תהיה רגוע.
עם כל הכבוד אלינו, קשה לי לראות אותו מסרב למועדונים גדולים כאלה.
- דר אדום בנשמה
תשכח מזה למכבי חיפה הוא לא יגיע כל עוד הניהול שם בזיוני, מכבי תל אביב מטרידה אותי הרבה יותר, קרויף עוד יכול לבצע מחטף אם נרוץ עד הסוף מולם וברק בכר לא יחתום על חוזה חדש....CrazyRed7 כתב: אני לא כל כך בטוח. אם הוא רץ עד הסוף עם מכבי, לא משנה אם יזכה או לא, הוא יהיה מחוזר מאוד ע"י מכבי ת"א ומכבי חיפה.
חלאס עם הסיסמאות הקבועות האלה.דר אדום בנשמה כתב:תשכח מזה למכבי חיפה הוא לא יגיע כל עוד הניהול שם בזיוני, מכבי תל אביב מטרידה אותי הרבה יותר, קרויף עוד יכול לבצע מחטף אם נרוץ עד הסוף מולם וברק בכר לא יחתום על חוזה חדש....
"ניהול ביזיוני"..זה אותו ניהול שהפך את מכבי חיפה מכלום לאימפריה בכדורגל הישראלי..מה אתה מדבר שטויות?
זה שלא הולך להם כמה שנים לא הופך את הניהול לביזיוני. זה קורה למועדונים גדולים בכל העולם.
נערך לאחרונה על ידי CrazyRed7 ב 07 נובמבר 2015, 18:59, נערך פעם 1 בסך הכל.
- ForeverRed
יש לו פה את כל התנאים להצליח והוא לא יירק לאלונה בפנים.CrazyRed7 כתב: אני לא כל כך בטוח. אם הוא רץ עד הסוף עם מכבי, לא משנה אם יזכה או לא, הוא יהיה מחוזר מאוד ע"י מכבי ת"א ומכבי חיפה.
חוץ מזה אנחנו לא יודעים מה אומר החוזה שלו ואיזה אופציות קיימות בו.
- דר אדום בנשמה
שנים של חוסר הצלחות והניהול תקין לדעתך?CrazyRed7 כתב: חלאס עם הסיסמאות הקבועות האלה.
"ניהול ביזיוני"..זה אותו ניהול שהפך את מכבי חיפה מכלום לאימפריה בכדורגל הישראלי..מה אתה מדבר שטויות?
זה שלא הולך להם כמה שנים לא הופך את הניהול לביזיוני. זה קורה למועדונים גדולים בכל העולם.
בסדר...