תקשורת ספורט
Re: תקשורת ספורט
הבעיה היא שאין אלטרנטיבה,
אם תהיה תוכנית רצינית כל ערב עם אנשים רציניים נטולי אינטרסים שלא צועקים כל רגע תאמין לי שהרוב יצפה בה
אם תהיה תוכנית רצינית כל ערב עם אנשים רציניים נטולי אינטרסים שלא צועקים כל רגע תאמין לי שהרוב יצפה בה
מסכים שזה מוגזם.Totti כתב:זה נחמד לפעמים צהוב, לפעמים.
זה רודף אותך, שבת ביציע, יציע השבת, יציע העיתונות, תוכנית הספורט של ישראל, תוכנית הספורט של רדיו כל העיר, רדיו ללא הפסקה, עמיר פלג...
חלאס.
רוצים קצת ניתוחים איכותיים ונטולי אנטרסים
לא יודע מה איתכם לא יכול לראות משחקי בש עם שפיגלר יותר. כמה שהוא צהוב, נחנקתי ממנו.
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"
- dardasmiley
ועוד ציוותו לידו את הצהוב השני, איווניר. גועל נפש, ועוד יותר גועל איך שהם משתפכים על כל נגיעה של ערן "אין עוד מלבדו" זהבי.shovalb9 כתב:לא יודע מה איתכם לא יכול לראות משחקי בש עם שפיגלר יותר. כמה שהוא צהוב, נחנקתי ממנו.
- The red one
את איווניר אני מאוד אוהב. פרשן נהדר. זה יוצא שכל יום הוא בערוץ אחר (ראשון צ'רלטון, שני 11, שלישי/רביעי אם יש אלופות אז באלופות, חמישי חגיגה אירופאית) ואני מאוד נהנה. הוא גם מאוד ציני ואני מת על זה והוא גם ידען ותורם לשידורים.
ביום ראשון, במשחק של בית"ר-רעננה נדמה לי, היה קטע שהשופט עשה טעות, ואז רמי וייץ אמר "נזכיר לו את זה אחרי השידור" אז איווניר אמר "הנה, אני רושם: ל-ה-ז-כ-יר ל-ש-מ-ו-א-ל-ב-י-ץ' א-ת ה-ט-ע-ו-ת". ענק!
דווקא בבאטל "מי יותר צהוב בשידור" שפיגלר זוכה, וזה מאוד מפתיע, כי שפיגלר בכלל אוהד נתניה ומה הקשר שלו למכבי ת"א..
ביום ראשון, במשחק של בית"ר-רעננה נדמה לי, היה קטע שהשופט עשה טעות, ואז רמי וייץ אמר "נזכיר לו את זה אחרי השידור" אז איווניר אמר "הנה, אני רושם: ל-ה-ז-כ-יר ל-ש-מ-ו-א-ל-ב-י-ץ' א-ת ה-ט-ע-ו-ת". ענק!
דווקא בבאטל "מי יותר צהוב בשידור" שפיגלר זוכה, וזה מאוד מפתיע, כי שפיגלר בכלל אוהד נתניה ומה הקשר שלו למכבי ת"א..
איווניר?פרשן נהדר?אדום בלב בנשמהההה כתב:את איווניר אני מאוד אוהב. פרשן נהדר. זה יוצא שכל יום הוא בערוץ אחר (ראשון צ'רלטון, שני 11, שלישי/רביעי אם יש אלופות אז באלופות, חמישי חגיגה אירופאית) ואני מאוד נהנה. הוא גם מאוד ציני ואני מת על זה והוא גם ידען ותורם לשידורים.
אני כמעט מתגעגע לדני נוימן האידיוט. זה אומר הכל.
כל השדרנים פה ***. אם יש נקודת אור בין כל השדרנים בארץ הזו היא לירן שכנר המצויין
- ForeverRed
פרשנים ושדרנים של שקל וחצי. כולם.אדום בלב בנשמהההה כתב:את איווניר אני מאוד אוהב. פרשן נהדר. זה יוצא שכל יום הוא בערוץ אחר (ראשון צ'רלטון, שני 11, שלישי/רביעי אם יש אלופות אז באלופות, חמישי חגיגה אירופאית) ואני מאוד נהנה. הוא גם מאוד ציני ואני מת על זה והוא גם ידען ותורם לשידורים.
מעדיף כבר את ארבל ונוימן.
זה אומר הכל.
- The red one
תפסיקו לבלבל את המוח.
מעדיפים סנילי שלא יודע לזהות שחקנים ואחד שפולט שטויות בכמויות על שני חבר׳ה עם ראש על הכתפיים שאולי, טיפונת, נוטים צהובה?
אני לא יכול לראות משחק בליגה הספרדית בגלל ארבל. רק שאני שומע אני מעביר ואחרי כל משחק יש את הדאחקות הקבועות עליו בעמודי הפייסבוק השונים. אז בואו לא ניסחף, עאלק מתגעגעים אלייהם. שידור אחד מליגת העל עם שנייהם ואתם כותבים פה ״יוחזרו שפיגלר ואיווניר מיד״
מעדיפים סנילי שלא יודע לזהות שחקנים ואחד שפולט שטויות בכמויות על שני חבר׳ה עם ראש על הכתפיים שאולי, טיפונת, נוטים צהובה?
אני לא יכול לראות משחק בליגה הספרדית בגלל ארבל. רק שאני שומע אני מעביר ואחרי כל משחק יש את הדאחקות הקבועות עליו בעמודי הפייסבוק השונים. אז בואו לא ניסחף, עאלק מתגעגעים אלייהם. שידור אחד מליגת העל עם שנייהם ואתם כותבים פה ״יוחזרו שפיגלר ואיווניר מיד״
איינשטיין הכי טוב.
אחרי זה אתה מתפלא למה טוענים שאתה צהוב.אדום בלב בנשמהההה כתב:תפסיקו לבלבל את המוח.
יורם ארבל אולי מתבלבל מדי פעם בין שחקנים אבל מה שהוא שכח שפיגלר לא ילמד בחיים.
וכן בטח..נוטים טיפונת לצהוב..טיפטיפונת
איווניר לא אובייטיבי בגרוש וצועק יש בשערים של מכבי ושפיגלר מאונן בלי הפסקה על אין עוד מלבדו
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
אני מעדיף בכלל את לירן שכנר או נדב יעקובי!
הם לא מוטים וכל משחק מעבירים כמו משוגעים.
ופרשן עומרי אפק.
ופרשן עומרי אפק.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
יעקובי? בליגה ספרדית אהבתי אותו בגלל הידע שלו, אבל כשהוא משדר משחק של קבוצה ישראלית באירופה... סיוט.דר אדום בנשמה כתב:אני מעדיף בכלל את לירן שכנר או נדב יעקובי!
ופרשן עומרי אפק.
גם יונתן כהן אגב, סבבה לגמרי.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
מה הבעיה בזה?הפועלעולה כתב: יעקובי? בליגה ספרדית אהבתי אותו בגלל הידע שלו, אבל כשהוא משדר משחק של קבוצה ישראלית באירופה... סיוט.
גם יונתן כהן אגב, סבבה לגמרי.
הוא רוצה שהכדורגל הכושל שלנו יצליח.
יונתן כהן גם צהוב...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
כי זה מביך ודוחה.
ולא, הוא לא צהוב. לא כל מי שנותן מחמאה ורבע למכבי הוא צהוב. הוא בכלל אוהד קטמון אם אני זוכר נכון..
ולא, הוא לא צהוב. לא כל מי שנותן מחמאה ורבע למכבי הוא צהוב. הוא בכלל אוהד קטמון אם אני זוכר נכון..