עונת 2015/16- הכל חוץ מאתנו...

כל מה שלא קשור להפועל באר-שבע
סמל אישי של משתמש
dardasmiley

Re: עונת 2015/16- הכל חוץ מאתנו...

שליחה על ידי dardasmiley »

דר אדום בנשמה כתב:כי בגביע גם אלישע זרק ז**!
הוא היה כבד ואדיש ועשה חילופים הזוים...
ואתה בטוח כל כך שאתה זוכר מה עשה במשחק מלפני 17 שנים המאמן של קבוצה שאתה בכלל לא בקשר אליה?
לא אומר שאלישע כן עשה, או לא עשה. אני הייתי אז במקרה הטוב בן 14 אני יכול להגיד לך שאני זוכר את המשחק והרעש סביבו, זוכר טוב את הצעקות של השדרן (נדמה לי יורם ארבל) בגול של ביתר, אבל אין שום סיכוי שאני זוכר מה הייתה התנהלותו/שפת גופו של מאמן בית שאן דאז.
לפי ההערכה שלי היית אז בערך בן 7-8 אם אתה זוכר, אז מקומך לא צריך להיות איתנו אלא באולימפיאדת גאוני הזיכרון העולמית...

סמל אישי של משתמש
blueman

שליחה על ידי blueman »

דר אדום בנשמה כתב:כי בגביע גם אלישע זרק ז**!
הוא היה כבד ואדיש ועשה חילופים הזוים...
די לבלבל בביצים, אלישע עלה עם ההרכב הכי חזק שהיה לו עם האין שיטה שלו וקיבלנו 2 גולים שלא היינו אמורים לקבל מטעויות קשות בהגנה, החילוף ההזוי שהוריד את הובאן לעמדת הבלם לא הוסיף לזה אבל על המשחק הזה היה רשום הפסד כשהשחקנים שלך עלו לצלם את הקהל לפני החימום כאילו הם בהופעה של ג'סטין ביבר

סמל אישי של משתמש
אריאל2
Title: דע מאין באת ולאן אתה הולך

שליחה על ידי אריאל2 »

dardasmiley כתב:
ואתה בטוח כל כך שאתה זוכר מה עשה במשחק מלפני 17 שנים המאמן של קבוצה שאתה בכלל לא בקשר אליה?
לא אומר שאלישע כן עשה, או לא עשה. אני הייתי אז במקרה הטוב בן 14 אני יכול להגיד לך שאני זוכר את המשחק והרעש סביבו, זוכר טוב את הצעקות של השדרן (נדמה לי יורם ארבל) בגול של ביתר, אבל אין שום סיכוי שאני זוכר מה הייתה התנהלותו/שפת גופו של מאמן בית שאן דאז.
לפי ההערכה שלי היית אז בערך בן 7-8 אם אתה זוכר, אז מקומך לא צריך להיות איתנו אלא באולימפיאדת גאוני הזיכרון העולמית...
אני זוכר שאלישע קיבל כאפה מאוהד בית"ר בסוף המשחק (בזמן הפריצה ההמונית לדשא).

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

blueman כתב: די לבלבל בביצים, אלישע עלה עם ההרכב הכי חזק שהיה לו עם האין שיטה שלו וקיבלנו 2 גולים שלא היינו אמורים לקבל מטעויות קשות בהגנה, החילוף ההזוי שהוריד את הובאן לעמדת הבלם לא הוסיף לזה אבל על המשחק הזה היה רשום הפסד כשהשחקנים שלך עלו לצלם את הקהל לפני החימום כאילו הם בהופעה של ג'סטין ביבר
גסטיין ביבר חחחחח ,זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

dardasmiley כתב:
אתה יודע לא הכל צריך לזכור.
יש תקציר של המשחק הזה ורואים את התגובות של אלישע.
הוא לא נראה אדיש או עייף או פגוע...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

דר אדום בנשמה כתב:אתה יודע לא הכל צריך לזכור.
יש תקציר של המשחק הזה ורואים את התגובות של אלישע.
הוא לא נראה אדיש או עייף או פגוע...
קבעת משהו לפי תקציר של משחק לפני 17 שנה ואז אתה מתלונן שעושים ממך בדיחה.
גם בתקציר של הגמר לא רואים כלום. רק שאלישע, כמו כולם, בהלם מוחלט.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה

CrazyRed7 כתב: קבעת משהו לפי תקציר של משחק לפני 17 שנה ואז אתה מתלונן שעושים ממך בדיחה.
גם בתקציר של הגמר לא רואים כלום. רק שאלישע, כמו כולם, בהלם מוחלט.
הלם מוחלט אהא, מתחילת המשחק הוא בהלם?

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

דר אדום בנשמה כתב: הלם מוחלט אהא, מתחילת המשחק הוא בהלם?
לא ידעתי שבנוסף לכל הדברים שאתה מומחה בהם, אתה גם מומחה לשפת גוף..סחתיין עליך, מקנא בך

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה

CrazyRed7 כתב: לא ידעתי שבנוסף לכל הדברים שאתה מומחה בהם, אתה גם מומחה לשפת גוף..סחתיין עליך, מקנא בך
לא צריך להיות מומחה לשפת גוף כדיי להבין שאלישע לוי במשחקים רגילים היה עוד מנסה לקום מהכיסא ובשני התבוסות מול מכבי חיפה ומכבי תל אביב נשאר על הספסל ועשה סבוטאז'...
וגם אחראי לחילוף המפגר שטרף את הקלפים של הגמר, כי במצב של 2-1 למכבי תל אביב היינו יכולים לחזור, במצב של 0-0 שפאיוביץ' נפצע היינו יכולים לנצח אבל אלישע לוי נשאר קפוא על מקומו ומתיי נזכר לעשות חילוף? אחריי שער מצמק.
במשחק הנ"ל בבית שאן הוא עשה חילוף שנתן לקבוצה שלו גול ושוויון.

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

דר אדום בנשמה כתב: לא צריך להיות מומחה לשפת גוף כדיי להבין שאלישע לוי במשחקים רגילים היה עוד מנסה לקום מהכיסא ובשני התבוסות מול מכבי חיפה ומכבי תל אביב נשאר על הספסל ועשה סבוטאז'...
וגם אחראי לחילוף המפגר שטרף את הקלפים של הגמר, כי במצב של 2-1 למכבי תל אביב היינו יכולים לחזור, במצב של 0-0 שפאיוביץ' נפצע היינו יכולים לנצח אבל אלישע לוי נשאר קפוא על מקומו ומתיי נזכר לעשות חילוף? אחריי שער מצמק.
במשחק הנ"ל בבית שאן הוא עשה חילוף שנתן לקבוצה שלו גול ושוויון.

חשבתי להגיב על זה בנתונים וכאלה, הגעתי למסקנה שאני לא יכול להתווכח עם אדם שהוא אלוף הזכרון, קורא שפת גוף מומחה וגם בוחן כליות ולב.
מאיפה אתה יודע מה עבר עליו לפני 17 שנה, מה הוא חשב, מה הוא רצה, למה הוא עשה את החילוף....
אתה יודע, 17 שנה, אנשים משתנים. אולי בגלל החילוף ההוא שנצרב לו החליט לא להחליף את פאיו? אולי בגלל שלא החליף את פאיו והבין ששגה החליט כן להחליף את הובאן???

אני באמת משתדל לא לצאת עליך הרבה פעמים ופשוט לעבוא הלאה, אבל ראבק, כמה אפשר לקרוא את הקביעות החד משמעיות שלך בנוגע לדברים שאין שום סיכוי שתבין בהם או תדע אותם כל כך טוב כמו שאתה טוען.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה

dardasmiley כתב:

חשבתי להגיב על זה בנתונים וכאלה, הגעתי למסקנה שאני לא יכול להתווכח עם אדם שהוא אלוף הזכרון, קורא שפת גוף מומחה וגם בוחן כליות ולב.
מאיפה אתה יודע מה עבר עליו לפני 17 שנה, מה הוא חשב, מה הוא רצה, למה הוא עשה את החילוף....
אתה יודע, 17 שנה, אנשים משתנים. אולי בגלל החילוף ההוא שנצרב לו החליט לא להחליף את פאיו? אולי בגלל שלא החליף את פאיו והבין ששגה החליט כן להחליף את הובאן???

אני באמת משתדל לא לצאת עליך הרבה פעמים ופשוט לעבוא הלאה, אבל ראבק, כמה אפשר לקרוא את הקביעות החד משמעיות שלך בנוגע לדברים שאין שום סיכוי שתבין בהם או תדע אותם כל כך טוב כמו שאתה טוען.
כן, לפניי 17 שנה החילוף ההוא השפיע עליו ובגלל זה הוא החליט להחליף את פאיו ברועי גורדנה.
וואו איזה גאון....
מה הקשר להשתנה, סך הכל טענתי שלאלישע אין שום קשר לפארסה של משחק השרוכים, זה בניגוד לפארסת הגמר...

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

חחחחחחחחחח
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
blueman

שליחה על ידי blueman »

דר אדום בנשמה כתב: כן, לפניי 17 שנה החילוף ההוא השפיע עליו ובגלל זה הוא החליט להחליף את פאיו ברועי גורדנה.
וואו איזה גאון....
מה הקשר להשתנה, סך הכל טענתי שלאלישע אין שום קשר לפארסה של משחק השרוכים, זה בניגוד לפארסת הגמר...
אני אשאל אותך שאלה ותענה לי בשיא הכנות.
אם לא היית מכיר את הכדורגל הישראלי בכלל, לא את הפועל ב"ש ולא את בית שאן או בייתר.
לא מכיר את אלישע ולא יודע מי זה פאיוביץ, והייתי מראה לך את התקציר של משחק השרוכים ואז את גמר הגביע ואומר לך תתמקד רק באלישע, ומבקש ממך לתת לי דעה על המאמן בשני המשחקים, היית קובע שבגמר הגביע אלישע היה שותף לביזיון ובמשחק השרוכים לא?
ותעשה טובה תנסה להיות אמיתי

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

דר אדום בנשמה כתב: כן, לפניי 17 שנה החילוף ההוא השפיע עליו ובגלל זה הוא החליט להחליף את פאיו ברועי גורדנה.
וואו איזה גאון....
חחחחח אני מת.
תהיה בריא דר.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה

על פי אתר ONE גיא לוי מונה לעמדת המאמן בהפועל תל אביב, אבל הדבר המצחיק זה ששני אתרים אחרים (ספורט 5 ו-וואלה) לא פרסמו על כך.
בכל מקרה הנה הידיעה: https://www.one.co.il/Article/15-16/1,1 ... tml?ref=hp" onclick="window.open(this.href);return false;

אם הם מינו אותו לדעתי הוא יצליח, גיא לוי הוא בדיוק מה שהפועל תל אביב היו צריכים, עכשיו זה תלוי בו.

שלח תגובה