זה החל בכלל מעונת 98-99 שנלחמנו מולם על העלייה.
המשיך ביריבות בליגת העל שחזרנו ב2001 ואחריי שהורדנו אותם ליגה וכו.
יריבות דבילית ולא מזכיר יריבויות קהלים גדולות כמו ביתר vs הפועל ת"א אבל עדיין יש סוג של יריבות...
דר אדום בנשמה כתב:
זה החל בכלל מעונת 98-99 שנלחמנו מולם על העלייה.
המשיך ביריבות בליגת העל שחזרנו ב2001 ואחריי שהורדנו אותם ליגה וכו.
יריבות דבילית ולא מזכיר יריבויות קהלים גדולות כמו ביתר vs הפועל ת"א אבל עדיין יש סוג של יריבות...
משחקים מהסוג הזה תפורים לשלומי דורה כמו כפפה ליד. תנו לו לבוא כאנדרדוג עם החרב על הצוואר,
יכניס קצת רעל לחניכים שלו , תוסיפו את כל המסביב בין הקהלים ותקבלו קבוצה שעל הנייר תבוא למלחמה.
אני לא חושב שנתניה יבואו להתבנקר, אם יסתגרו אין להם סיכוי מולנו, לדעתי הם דווקא כן ינסו ללחוץ עלינו
, ינסו להפריע להנעת הכדור שלנו- לחטוף כדור ולטוס קדימה. סגנון המשחק של נתניה יהיה מאוד דומה
למשחק ביננו בשנה שעברה ודומה לניצחון שלהם על מכבי תל אביב.
אני רוצה לראות את ווקאמה משחק קרוב יותר לברדה, כמו שני חלוצים כדי ליצור יותר מסה ב16 של נתניה,
בדיוק כמו שבגול הראשון שלנו מול הפועל תל אביב כשווקאמה חתך פנימה לתוך הרחבה ליד אליניב .
מליקסון חופשי, ימין שמאל אמצע, שישגע אותם.
ששלישיית המוסקטרים שלנו ישחקו קרוב אחד לשני, שראדי והובאן יתנו לאוגו עזרה בהנעת הכדור.
אני פחות מודאג מהמשחק הזה מאשר הייתי מול הפועל תל אביב שהיה ברור שבאים לחפירות,
נתניה בבית ישחקו יותר פתוח ואת זה נדע לנצל.
Totti כתב:בואו נגדיר את זה באופן חד משמעי שיהיה ברור- אם נשחק כמו נגד ביתר והפועל המשחק יהיה קל ויסתיים בתוצאה גבוהה, נתניה לא פקטור.
אם נבוא זחוחים ושאננים ונחשוב שזה יבוא בקלות, הדרך לביזיון בנתניה קרובה מאוד
ללא ספק.
אני סומך על בכר והצוות שלו שידעו להכין את הקבוצה מכל הבחינות.
בכלל אני מאמין שהרוב המוחלט מאוד אוהב את הדרך של בכר בקבוצה, אפשר לראות בבירור טביעת אצבע וגרף השתפרות ממשחק למשחק ומה שהכי אפטימי מבחינתי זה שאנחנו רק בהתחלה,תקשיבו אנחנו עוד נהפוך למפלצת בליגה הזו. עוד קצת לנער את האבק, להשיל כמה סטיגמות והתארים כבר מעבר לפינה.
simply-red כתב:משחקים מהסוג הזה תפורים לשלומי דורה כמו כפפה ליד. תנו לו לבוא כאנדרדוג עם החרב על הצוואר,
יכניס קצת רעל לחניכים שלו , תוסיפו את כל המסביב בין הקהלים ותקבלו קבוצה שעל הנייר תבוא למלחמה.
אני לא חושב שנתניה יבואו להתבנקר, אם יסתגרו אין להם סיכוי מולנו, לדעתי הם דווקא כן ינסו ללחוץ עלינו
, ינסו להפריע להנעת הכדור שלנו- לחטוף כדור ולטוס קדימה. סגנון המשחק של נתניה יהיה מאוד דומה
למשחק ביננו בשנה שעברה ודומה לניצחון שלהם על מכבי תל אביב.
אני רוצה לראות את ווקאמה משחק קרוב יותר לברדה, כמו שני חלוצים כדי ליצור יותר מסה ב16 של נתניה,
בדיוק כמו שבגול הראשון שלנו מול הפועל תל אביב כשווקאמה חתך פנימה לתוך הרחבה ליד אליניב .
מליקסון חופשי, ימין שמאל אמצע, שישגע אותם.
ששלישיית המוסקטרים שלנו ישחקו קרוב אחד לשני, שראדי והובאן יתנו לאוגו עזרה בהנעת הכדור.
אני פחות מודאג מהמשחק הזה מאשר הייתי מול הפועל תל אביב שהיה ברור שבאים לחפירות,
נתניה בבית ישחקו יותר פתוח ואת זה נדע לנצל.
אם נתניה ישחקו ככה אז משחק הלחץ שלנו יהיה קריטי מאוד ולשלישית הקישור ראדי/הובאן/אוגו יהיה תפקיד קריטי מאוד. ככל ש״הלחץ״ שלהם יהיה גבוה יותר אז כל איבוד כדור יהיה מסוכן ולכן חייבים אחריות אבל מצד שני לשחקנים כמו טובי ומליקסון יהיה יותר קל. מאמין בבכר שימצא את הפתרונות