נציגי הקבוצה בנבחרות הצעירות
Re: דן ביטון זומן לנבחרת הצעירה
כל כולו בגודל של רגל אחת של טוני
רק גיינר, 3 פעמים ביוםגיא חניה כתב: רואה אותו מתאמן הרבה בחדכ, התחיל לעבוד על מסה.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
שמח בשבילו, בהצלחה, חשוב שישאר צנוע.
ולא זו שרואים בתמונותns75 כתב:כל כולו בגודל של רגל אחת של טוני
בסדר הוא יגמור לעצמו תכליות לא אתה ,זה שי !Totti כתב:
רק גיינר, 3 פעמים ביום

אני לא רופא ולא מתיימר להיות ועד כמה שידוע לי אתה ספר, אבל מה הקשר לכליות אחי?זה שי ! כתב: בסדר הוא יגמור לעצמו תכליות לא אתה ,זה שי !
נכון אני ספר אבל מידי פעם כדי לקרוא דברים שהם לא בואן וספורט 5 ,שימוש מוגבר בגיינר יכול להרוס את תפקוד הכליות והכבד , אפשר לקחת גיינר אבל לא להתפרע , דרך אגב אתה נוטה להזכיר את זה שאני ספר רק אל תשכח שאני תקנתי לך את תספורת בן המיעוטים שהיתה לך במוצש אחד , עליתי עליך ,זה שי !Totti כתב:
אני לא רופא ולא מתיימר להיות ועד כמה שידוע לי אתה ספר, אבל מה הקשר לכליות אחי?

חחחחח אחלה גבר אתה.זה שי ! כתב: נכון אני ספר אבל מידי פעם כדי לקרוא דברים שהם לא בואן וספורט 5 ,שימוש מוגבר בגיינר יכול להרוס את תפקוד הכליות והכבד , אפשר לקחת גיינר אבל לא להתפרע , דרך אגב אתה נוטה להזכיר את זה שאני ספר רק אל תשכח שאני תקנתי לך את תספורת בן המיעוטים שהיתה לך במוצש אחד , עליתי עליך ,זה שי !
בן מיעוטים זו מחמאה
תמשיך להתעסק בלספר אנשים אחי כי השטויות שאתה זורק באוויר מוציאות אותך ליצן.זה שי ! כתב: נכון אני ספר אבל מידי פעם כדי לקרוא דברים שהם לא בואן וספורט 5 ,שימוש מוגבר בגיינר יכול להרוס את תפקוד הכליות והכבד , אפשר לקחת גיינר אבל לא להתפרע , דרך אגב אתה נוטה להזכיר את זה שאני ספר רק אל תשכח שאני תקנתי לך את תספורת בן המיעוטים שהיתה לך במוצש אחד , עליתי עליך ,זה שי !
בשביל לפגוע בכליות כמו שאתה טוען זה "אי ספיקת כליות" עקב חלבון מרובה, כשאני אומר מרובה זה לא משהו שאתה יכול לדמיין בכלל.
מתאר לעצמי שהיית פעם או פעמיים בחיים שלך בחדר כושר וראיתי את האנשים הגדולים ואמרת לעצמך "הא אלה כולם עם אפקות"(הטעות בכוונה).
אז ככה להבנה הבסיסית שלך- אבקות חלבון/גיינרים/שאר תוספי התז-ונה כשמם כן הם, תוספי תז-ונה.
הם יכולים לבוא כתחליף לארוחות, יכולים לבוא בנוסף אליהם אך בשום שלב הם לא איזה סטרואידים/קלן ושאר ירקות.
אל תדאג אם הוא ייקח גיינר במקסימום שלו אם הוא ייתפרע הוא ישמין לא מעבר.
גיינר לא רק פוגע בכליות והכבד הוא פוגע בעוד דברים,נכון אני לא הולך לחדר כושר אבל מה הקשר , הגוף מתקשה לפרק כמות כזאת של חלבונים ופחממות , אתה תמשיך ללכת לחדר כושר ולהתנפח מגיינר נתראה עוד 20 שנה נראה תתוצאה סבבה , וגיינר לא יכול לבוא במקום ארוחות , אומר תוספי תזונה אז למה הכוונה ואני ליצן הבנתי ,זה שי !

ממשיך לקשקש בלי שמץ של מושג.זה שי ! כתב:גיינר לא רק פוגע בכליות והכבד הוא פוגע בעוד דברים,נכון אני לא הולך לחדר כושר אבל מה הקשר , הגוף מתקשה לפרק כמות כזאת של חלבונים ופחממות , אתה תמשיך ללכת לחדר כושר ולהתנפח מגיינר נתראה עוד 20 שנה נראה תתוצאה סבבה , וגיינר לא יכול לבוא במקום ארוחות , אומר תוספי ת**** אז למה הכוונה ואני ליצן הבנתי ,זה שי !
אני מרצה לך על תספורות או מכונות תספורת? כנראה שלא כי אתה תבין יותר ממני.
לא מבין למה אתה מתעקש להתווכח על דבר שאין לך מושג בו?
אתה ממשיך לכתוב שטויות בערמות.
א. לא משתמש בגיינר כי כמו שאמרתי לך זה תחליף מזון ואני עומד יופי בארוחות שלי.
ב. מגיינר לא מתנפחים.
ג. נגיד ואני אגדל מה יהיה עוד 20 שנה? השריר שלי יהפוך לשומן?!
ד. אם גיינר לא תחליף מזון אז מה הוא?!?! סטרואידים? קלן? טסט? אולי אפדרין?
שמעו הילד הזה מוכשר.
פששש אתה עתיק אחיRoICah כתב:שמעו הילד הזה מוכשר.
- The red one
אם הוא היה מכניס את הבעיטה החופשית הזו..וואי וואי וואי וואי וואי...
אה? זה מליקסון בעט חבראדום בלב בנשמהההה כתב:אם הוא היה מכניס את הבעיטה החופשית הזו..וואי וואי וואי וואי וואי...